EVREII – AUTORII TUTUROR RELELOR?

Teodor FILIP

Omenirea a fost manipulată să creadă că evreii sunt autorii bolşevismului, a comunismului, etc. Realitatea este că Iezuiţii s-au folosit de evreii lor masoni şi i-au scos de fiecare dată în faţă. S-au folosit de familia Rotschild pentru a finanţa Revoluţia franceză. Mare parte din iezuiţii expulzaţi din Spania au găsit adăpost în Insula Corsica de unde l-au ridicat pe Napoleon Bonaparte cu consilierul său, Abbe Sieyes. Prin Napoleon s-au răzbunat pe toţi liderii politici europeni care i-au expulzat din ţările lor. Nu trebuie să surprindă pe nimeni că, ceva mai târziu, generalul francez Lafayette l-a îndrăgit pe marele George Washington.
Exilat în Insula Sf. Elena, Napoleon îşi va scrie memoriile din care spicuiesc: „Iezuiţii sunt o organizaţie militară, nu un ordin religios.
Conducătorul lor este generalul unei armate, nu simplul părinte abate al unei mănăstiri. Şi ţinta acestei organizaţii este: PUTEREA. Puterea în cea mai despotică formă a ei. Puterea absolută, puterea universală, puterea de a controla lumea prin voinţa unui singur om…”.
I-au scos în faţă pe evrei la revoluţiile de le 1848. Apoi în 1917. Revoluţia bolşevică a fost răzbunarea iezuiţilor pe forma de guvernământ a ţarilor, şi împotrivirea acestora la îndeplinirea planurilor iezuite. Voi da doar două exemple în acest sens.
Ordinul Iezuit a încercat să creeze Naţiunile Unite încă de la începutul secolului XIX. Decenii întregi au încercat aceasta, fără succes. Cel care s-a împotrivit cel mai tare acestui plan a fost ţarul Alexandru I, care a domnit peste Rusia în perioada 23.03.1801 – 1.12.1825. Moartea lui este încă învăluită în mister şi în zilele noastre, iar locul unde zac rămăşiţele sale rămîne un mister…
Tarul Alexandru al II-lea (a domnit între 2.03.1855 şi 1.03.1881) a înclinat balanţa Războiului Civil din America în favoarea lui Abraham Lincoln, când i-a trimis flota sa în sprijin. Cu ajutorul acesteia s-a reuşit o blocadă navală devastatoare asupra statelor din Sud, fiindu-le împiedicată calea spre Europa pentru aprovizionare. Iezuiţii nu-l puteau ierta pentru aceasta şi reformele lui, fapt pentru care, cu ajutorul anarhiştilor, l-au asasinat la 1 martie 1881.
De asemenea, Ordinul Iezuit nu-i putea ierta pe ţarii ruşi deoarece Biserica Ortodoxă Rusă era subordonată statului, încă de pe timpul domniei ţarului Petru.
Se ştie că la înfiinţarea Naţiunilor Unite după Primul Război Mondial (1918), SUA au refuzat să facă parte din acest organism. Iezuitul Woodrow Wilson, preşedintele Americii în perioada 1913-1921, şi membrii administraţiei sale nu au reuşit să convingă naţiunea americană şi Senatul ca să se alăture Ligii Naţiunilor. Iezuiţii au tras concluzia că acest refuz nu trebuia să se mai repete şi…au planificat Al Doilea Război Mondial. Pentru a fi siguri de reuşită au creat Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR) în SUA şi Institutul Regal al Afacerilor Internaţionale în Marea Britanie. Cu timpul, CFR va ajunge să controleze finanţele, industria, educaţia, mass-media şi guvernul american. Adică totul.
La crearea Organizaţiei Naţiunilor Unite (San Francisco, 1945), din delegaţia americană au făcut parte peste 47 membri CFR. „În perioada interbelică, 14 secretari de stat, 14 trezorieri, 11 secretari ai apărării, un număr nedefinit de şefi ai departamentelor federale şi mai mulţi preşedinţi americani au fost membri CFR”, subliniază Dee Zahner, în cartea sa „Faţa secretă a istoriei”.
Pentru a-şi atinge scopurile murdare, iezuiţii au apelat de două ori la emoţiile poporului american. Trebuia neapărat ca „Doctrina Monroe” care prevedea şi faptul că Europa este capabilă să-şi poarte singură războaiele, fără intervenţia SUA, să fie violată. Aşa că au planificat scufundarea pachebotului Luisitania şi atacul de la Pearl Harbor. Vă sună familiar? De fiecare dată poporul american a cerut imperativ intervenţia în Europa: în Primul şi Al Doilea Război Mondial.
Cea mai mare conflagraţie din istoria omenirii a avut două scopuri. Expansiunea sovietică în Estul şi Centrul Europei, de unde formarea blocului comunist şi crearea statului Israel pe teritoriul Palestinei.
Iezuiţii au recunoscut guvernarea sângeroasă a URSS-ului şi prin Ordinul Cavalerilor de Malta, infiltraţi pe Wall Street, au finanţat copios comunismul lui Stalin. Apoi s-au folosit de Hitler pentru a implementa „soluţia finală”. La sfârşitul marii conflagraţii au organizat exodul criminalilor de război nazişti şi a cercetătorilor germani în SUA şi ţările din America de Sud. Europa, Africa de Nord, URSS, China, Japonia erau în suferinţă datorită maşinaţiuni lor şi intrigilor iezuiţilor. Zeci de milioane de „eretici” au fost ucişi, alte milioane erau mutilaţi. Agenţii Companiei au controlat toate negocierile şi tratatele încheiate.
Sosise timpul pentru a se aplica dialectica hegeliană (Nota A iezuită a Războiul Rece : „Lumea liberă din Vest” împotriva „Blocului Comunist din Est”. Pentru a declara public acest război a fost împins în faţă Churchill. Atât SUA cât şi URSS, protagoniştii-conducători au fost finanţaţi de „Cartelul Internaţional de Finanţare a Iezuiţilor”, cu centralele la Londra şi New York, format din Federal Rezerve Bank şi Chase Mnhattan Bank.
Marile corporaţii financiare şi industria de război americană au sprijinit financiar şi tehnologic Europa de Vest, Uniunea Sovietică şi China. Infiltraţi peste tot, s-a simţit activitatea diabolică a iezuiţilor.
ONU desparte Palestina şi are loc înfiinţarea şi declaraţia de independenţă a statului Israel., iar zona Orientului Apropiat şi Mijlociu transformată într-un butoi de pulbere. Evreii vor controla politica internă şi externă a SUA. Canalul Panama va fi cedat statului Panama. Încet-încet, maşinile de război ale comuniştilor s-au refăcut. Europa va fi împărţită în două: se înfiinţează blocul militar NATO – în contra partidă Tratatul de la Varşovia. Corporaţiile financiare ale Cavalerilor de Malta devin tot mai puternice şi influente. Ele îşi transferă toată bogăţia în băncile din Europa, acumulând mărci şi franci, punându-se astfel la adăpost de catastrofa economică americană.
Naţiunile europene se unesc în marea familie masonică a Uniunii Europene, prilej de care profită iezuiţii restaurând Sfântul Imperiu Roman. Hong Kongul, cu forţa sa financiară este preluat de China, împreună cu baza navală americană de la Long Beach.
Prin destrămarea Uniunii Sovietice şi „revoluţiile paşnice” din ţările europene de sub influenţa Moscovei (mai puţin România) se creează condiţiile necesare pentru pătrunderea „democraţiei” în Europa Centrală şi de Est. ..
Voi oferi acum o informaţie inedită. „Cel puţin o dată pe an, poate chiar de mai multe ori, două submarine nucleare se întâlnesc pe o bază construită sub calota polară de gheaţă. Acolo reprezentanţii Uniunii Sovietice se întâlnesc cu cu Comitetul politic al „Grupului Bilderberg”. Ruşii primesc scenariul pentru viitoarele mişcări. Problemele de pe agenda de zi includ eforturile combinate de a finaliza programul spaţial secret de guvernare, Alternativa 3 (există anumite fotografii ale NASA, în care se văd clar imaginile bazei lunare din craterul Copernicus). Această metodă de întâlnire este unicul mod de a păstra secretul, departe de interceptări şi microfoane” (1).
Informaţia respectivă a fost difuzată de televiziunea BBC, în cadrul programului documentar „Raport Ştiinţific”, foarte respectat în Marea Britanie. Trebuie precizat că informaţiile oferite în cadrul acestui documentar sunt reale, având în vedere faptul că înainte de a apărea pe post, fiecare subiect este analizat în parte şi explorat în cele mai mici amănunte. Informaţia prezentată mai sus urmărea să avertizeze opinia publică despre pericolul pe care îl reprezintă organizaţiile secrete ale Elitei mondiale, prezentând într-o altă lumină situaţia critică prin care trece lumea în vremurile noastre. După destrămarea Uniunii Sovietice, întâlnirile respective continuă.
Ei bine, peste nici două zile de la difuzarea documentarului „Raport Ştiinţific”, care prezenta informaţia de mai sus, postul a dezminţit veridicitatea faptelor prezentate, precizând că reportajul a fost ficţiune.
Pentru un cunoscător, problema este clară. Conducerea postului a primit „vizita”…care au ameninţat cu închiderea postului în cazul în care nu va fi dată dezminţirea respectivă. Acelaşi lucru s-a întâmplat pe timpul Târgului internaţional de la Viena (din păcate nu mai reţin anul), când BBC a prezentat de la un stand o plită care funcţiona fără a fi introdusă la priză ori cu baterii. Aceeaşi „vizită” din partea…, cu acelaşi avertisment. A fost o lovitură pentru Elita mondială care a sesizat imediat pericolul că opinia publică poate afla că în posesia ei se află tehnologii de energie gratuită funcţionale.
Prin evenimentele tragice din 11 septembrie 2001 au fost create condiţiile necesare declanşării „războiului contra terorismului”, care se desfăşoară între două tabere bine distincte: sioniştii sau cei pro-Israel, pe de o parte, şi arabii din Afganistan şi Irak, pe de altă parte.
Unde au dus toate aceste evenimente planificate de Ocultă, prezentate doar în parte?

Nota A. Dialectica hegeliană este o tehnică folosită de cel puţin două părţi de comun acord pentru a se obţine rezultatul dorit. Procesul constă din trei etape:
– Se creează intenţionat o problemă. Este Teza.
– Se creează opoziţia faţă de problemă. Este Antiteza.
– Rezultatul obţinut este propus ca soluţie. Este Sinteza.

Sursă: 1. http://forumantichristi.forumes.ro