ROMÂNIA, GRĂDINA DOMNULUI

Romania

Har Tios – Tatal Nostru (limba geto-daca)

Misiunea Romania

Lumina iubeste Romania, Lumina trimisa de Zamolse prin Coloana Infinitului ( Axa Luminoasa sau a Marelui Lup Luminos), in sufletele noastre.

Balada lui Zamolxe

Dacii

Ucraina de azi, in Ungaria, in Serbia, in Bulgaria, Basarabia Transnistria , si pana in Caucaz, mai sunt sate rominesti, autohtone. Asta este natiunea noastra, care de milenii traieste pe aceleasi pamanturi stramosesti. Suntem poporul primordial din Eurrrrropa (pelasgii), din care se trag natiunile Europei, inclusiv Romanii. Cand getodacii (massagetii) il invingeau pe Cirus, Roma era un mic satuc. Rominii nu-si cunosc adevarata istorie, ocultata lor. Capul sus, suntem de neam nobil .

Samanta geto-daca Daniel Avram

Romania Gradina Maicii Domnului

CHEMAREA LUI ZAMOLXE

Veniţi toţi acei ce Mă chemaţi sub numele de Zamolxe ! V-am răspuns şi vă chem spre mai departe. Să fie Lumină!

Cine sunt? Sunt un maestru înălţat, cu afinitatea razei albe, cunoscută sub numele de raza înălţării şi am condus civilizaţia dacilor spre înălţarea lor colectivă. În vremea Lemuriei am fost Mare Preot şi apoi am trecut în planurile subtile de unde am ghidat civilizaţii ce au trăit pe Pământ. La scufundarea Atlantidei am ghidat o parte dintre cei cu inimile neseparate de Adevăr, pe aceia care puteau să mă vadă şi să-mi audă chemarea. Ei au fost cei care s-au răspândit apoi prin lumea pe care o cunoaşteţi astăzi şi au pus bazele civilizaţiei voastre. Au fost grupuri de iniţiaţi ce s-au stabilit în mai multe zone pe Glob, dintre care grupul din zona Carpaţilor de astăzi a fost sub îndrumarea mea directă.

Toţi iniţiaţii puteau să mă vadă şi să comunice cu mine. Am făurit împreună o nouă conştiinţă, în care tehnologia puternică din Atlantida putea rămâne în planul fizic, să-şi aştepte vremea, ascunsă în munţi. Există şi azi locurile sacre în care a fost aşezată acea tehnologie, să se odihnească, în aşteptarea celor care vor avea inima pură şi vor asculta inspiraţia să o folosească. Voi, oamenii de azi, ca nivel de conştiinţă, de-abia acum vă apropiaţi de momentul reconectării cu acea putere pe care o aveţi în potenţialul vostru.

Se încheie Marea Uitare şi suntem azi în Marea Amintire, perioada în care oamenii sunt pregătiţi să treacă la o nouă etapă de manifestare a conştiinţei, pornind din starea de unitate şi de recunoaştere a Adevărului pretutindeni.

Mă cunoaşteţi aici sub numele de Zamolxe şi credeţi că am fost zeul dacilor, strămoşii voştrii. De fapt nu sunt zeu. Trăiesc în planurile de lumină şi împlinesc anumite misiuni. Dacii m-au onorat ca un fel de zeu pentru că eram maestrul şi ghidul lor. Dar majoritatea ştiau cine sunt eu şi care era rolul fiecăruia în marele plan. Civilizaţia dacilor s-a stabilizat, cu vreo 500 de ani înainte de venirea romanilor, în dimensiunea a 4a, iar cei care au rămas să locuiască pe aceste teritorii erau grupul lui Deceneu, câteva mii de oameni, organizaţi într-o societate, ce avea rolul de a face legătura cu suprafaţa. Ei au ales să rămână în D3 ca să experimenteze integrarea Eului individual, nivel de conştiinţă deschis pe Pământ de Isus Hristos. Pe lângă aceştia, mai erau şi alţi locuitori, ce nu erau daci, ci proveneau din popoare migratoare şi au fost asimilaţi în « colectivitatea » cu care s-au întâlnit romanii.

Această parte a populaţiei dacilor îşi păstrase legătura spirituală cu dacii înălţaţi şi care locuiau şi locuiesc şi azi în interiorul munţilor, într-un plan nevăzut. În multe zile din lună se organizau ritualuri şi ceremonii prin care comunicau unii cu alţii sub prezenţa şi susţinerea mea energetică. Unele dintre templele de întâlnire mai există şi azi pe teritoriul României, Ungariei şi Poloniei de azi şi sunt portaluri de comunicare interdimensionale.

Mesajul meu e însă despre Prezent. N-am venit să vă restabilesc datele şi faptele istorice, căci în curând fiecare dintre voi vi le veţi reaminti. Am văzut că unele adevăruri care au ieşit la iveală în ultimii ani au fost primite de oameni tot cu scindare interioară, cu energia luptei şi cu o atitudine de victimă-agresor. Aşa că nu adaug nici un pretext la această veche atitudine. Mai e puţin şi cu toţii veţi fi pregătiţi să vă eliberaţi de perspectiva auto-separării.

Acum vă întâmpin cu iubire şi vă aduc clarificare despre ceea ce trăiţi.

Toţi cei de pe Pământ sunteţi fiinţe de lumină, care aveţi afinităţi cu diverse frecvenţe energetice, cu locuri şi civilizaţii din galaxie şi chiar din alte galaxii. Dacă v-aţi putea vedea, dincolo de « costumele omeneşti » de carne şi oase, aţi fi surprinşi de cât de diferiţi sunteţi între voi ! Aveţi fiecare o compoziţie specifică şi cei cu frecvenţe similare vă recunoaşteţi uşor între voi.

Vreau să vă vorbesc despre combinaţia Trup-Spirit pe care aţi ales-o pentru această viaţă pământească. Spiritul vostru s-a propulsat din Sursă, cu o intenţie clară spre materie, iar înainte să intre în planul fizic, s-a alchimizat în plan energetic cu 2 mănunchiuri de energie ce veneau de la mama şi de la tatăl vostru. Aceste 2 fascicole energetice sunt cele care v-au dat perioada de învăţare şi acomodare pe planetă. Vă dau informaţia de ADN fizic, prin care vă conectaţi cu celelalte fiinţe materiale de pe planetă. ADN-ul părinţilor voştri e cel care v-a ganerat bagajul informaţional tridimensional. Simultan cu acesta aveţi AND-ul propriu de lumină, prin care menţineţi legătura cu celelalte dimensiuni şi cu planul sufletului.

În planul sufletului aveţi un fel de « server », o unitate centrală de care sunt legate alte unităţi şi care le coordonează. Acest « server » conţine informaţia tuturor experienţelor voastre din toate planurile, locurile şi timpurile, încă din primul moment în care v-aţi propulsat din Sursă. El gestionează toate experienţele voastre. Azi, chiar dacă nu vă daţi seama, voi trăiţi şi-n alte dimensiuni. Aşa cum Eul cu care vă identificaţi voi în acest corp e legat la « Server », toate celelalte Euri ale voastre sunt legate la « Server ». Toate Eurile voastre îşi trăiesc simultan experienţele, căci planul sufletului se află în dimensiunea a 8a, în care nu există timpul şi spaţiul, aşa cum le cunoaşteţi voi. Asta înseamnă că aveţi acces direct la orice moment din existenţa voastră, fie el din trecut, prezent, viitor, din acest spaţiu, din alte spaţii, de pe această planetă sau de pe alta, din orice dimensiune.

Teoretic. Practic, mintea voastră din acest corp trebuie să se familiarizeze cu acele nivele de vibraţie, ca să poată accesa şi interpreta informaţia. Pentru asta e important să vă aliniaţi energia internă, din acest corp fizic, adică ceea ce sunteţi azi ca Trup şi Suflet.

Ca să înţelegeţi ce este trupul vostru, trebuie să onoraţi eonii de istorie ce curg prin venele voastre acum. Trupul e rezultatul tuturor interacţiunilor dintre substanţele fizice de până acum. E rezultatul modelării materiei de către conştiinţă. Şi prin combinarea acestui Trup fizic cu Spiritul specific care-l locuieşte, a rezultat o fiinţă unică, Tu. (Acelaşi corp fizic+ alt spirit) sau (alt corp+ spiritul tău) ar fi generat o cu totul altă fiinţă. De aceea e esenţial să înţelegi importanţa acestor 2 resurse puse împreună. Nu e deloc hazard, nimic nu e fără sens în univers. Şi totul e legat cu tine şi cu energia pe care o reprezinţi.

Iar ca să fii cu adevărat aliniat în armonie cu esenţa ta de lumină, în fiecare celulă din corpul tău fizic, e nevoie să integrezi tot ceea ce eşti în acest moment. Pentru acest salt în conştiinţă, pentru cei de pe teritoriul României, e nevoie să vă restabiliţi comunicarea cu vechii daci, cei ascensionaţi. Asta înseamnă să vă realiniaţi energiile fizice, moştenite de la mamă şi de la tată, pe tot firul strămoşilor, până la momentul ascensiunii dacilor, adică acum aproximativ 2500 de ani.

Înseamnă să treziţi în voi acele părţi din conştiinţa voastră ce vă reconectează cu strămoşii, cu înţelepciunea lor de lumină şi cu rolul acestui pământ în 2011. Într-adevăr, mulţi aţi simţit această chemare strămoşească, mai ales în ultimii 50 de ani. Aţi căutat dovezi, metode de reuniune şi aţi vizitat locurile energetice cunoscute ca fiind leagănul vechii civilizaţii. Pe lângă acelea sunt multe altele, pe care le veţi afla în 2011, căci acesta e anul în care se rearanjează conştiinţa colectivă. Detaliile specifice depind de evoluţia fiecărui individ în parte, dar linia generală ascendentă e deja generată din planul sufletului.

Vă chem, dragilor, să vă amintiţi! Să vă reconectaţi cu înţelepciunea sufletului vostru şi să vă reconectaţi între voi !

E vremea să vă reuniţi, să vă exprimaţi creativitatea şi energia creatoare ca să generaţi detaliile noii lumi ! Fiecare dintre voi aveţi înăuntru câteva « îngrediente » din ceea ce se naşte acum. Puneţi-le în comun, ca să creaţi ceea ce v-aţi născut să creaţi ! Contribuţia fiecăruia aduce un plus de valoare întregului. Anul 2011 e un an în care mulţi dintre cei care aţi căutat, vă veţi găsi locul în întreg. Vă veţi găsi locul potrivit, din care să vă manifestaţi la maxim potenţialul.

2011 vă aduce curaj. Curajul să creaţi paradigma noului vostru loc în societate, căci multe dintre rolurile potrivite pentru voi încă n-au fost create. Şi vă revine vouă chemarea să le creaţi şi să vi le asumaţi şi să produceţi ceea ce vă doriţi atât de mult înăuntrul vostru. Aveţi susţinerea energetică şi veţi avea şi susţinerea comunităţii, căci e vremea în care vă grupaţi în comunităţi cu proiecte comune. Formaţi acum comunităţi de oameni din diverse organizaţii, cu diverse experienţe şi expertiză, care vă coalizaţi în funcţie de visele voastre comune. Acesta va fi factorul esenţial, motivaţia avansării societăţii : intenţia comună.

Veţi avea foarte multă uşurinţă, elan şi armonie. Mulţi deja v-aţi pregătit să fiţi lideri, v-aţi reconectat cu chemarea voastră personală şi ştiţi ce aveţi de făcut. Unii mai aveţi nevoie de vindecare şi veţi primi şi asta. Alţii aveţi nevoie de ghidare şi veţi fi îndrumaţi la locul potrivit, spre persoanele potrivite.

În orice stadiu personal vă aflaţi, fiţi atenţi în jurul vostru ! Toate resursele de care aveţi nevoie sunt deja aici. Toţi oamenii care să vă aducă un plus de claritate, de încredere, de curaj, care să vă inspire prin exemplul lor personal, care să vă conducă mai aproape de menirea vostră sunt deja aici. Fiţi doar sinceri cu voi înşivă şi recunoaşteţi-vă nevoile reale ! Fiţi deschişi să primiţi ghidare şi ajutor şi faceţi paşii necesari, ca să obţineţi rezultatele dorite ! Asumaţi-vă transformarea şi devenirea voastră ! Reintegraţi-vă rădăcinile şi aduceţi-vă tot potenţialul în prezent !

Cel chemat Zamolxe”