Basarabia Literara

România a semnat monitorizarea și spionarea românilor prin intermediul Ucrainei

Ucraina razboi

Libiu Mateescu, jurnalist

Ciolacu-SBU-SRI 2024

Dornic să se aștearnă slugarnic la picioarele euro-atlanticilor pentru a-și valida frecventabilitatea ca lider controversat de partid socialist românesc, măcinat de corupție endemică, Marcel Ciolacu acceptă iresponsabil spionarea românilor și României prin intermediul Ucrainei.

În acest scop l-a trimis pe neghiobul de Bogdan Ivan, ministrul digitalizării și ucrainofil notoriu, să predea securitatea informativă și cibernetică lui Mykhailov Fedorov, ciracul digitalizării lui Zelensky, la ordinele lui Biden, ordin preluat de Ciolacu în genunchi ca premierul unei colonii papuașe la ultima sa vizită la Washington, când i s-a transmis expres de către secretarul Antony Blinken să cedeze securitatea României unei țări aflate în plin război cu rușii.

Sub titulatura bombastică de „Hub IT” se ascunde fumigena americană care urmărește coalizarea și colonizarea țărilor din Europa de Est în jurul Ucrainei prin desemnarea acesteia ca centru de comandă informativă și cibernetică pentru toate țările limitrofe. Cum Ungaria nu va semna o asemenea capitulare națională în fața Ucrainei, a fost aleasă România să-și deschidă sistemele de securitate cibernetică în fața vecinilor de la nord, prin interconectarea sistemelor de securitate cibernetică, prin schimbul de experiență, care înseamnă și schimbul de proceduri IT și de parole instituționale cibernetice de protecție ale tuturor instituțiilor statului român, care urmează să fie gestionate de la Kiev. Totul sub acoperământul contrafăcut al unei așa-zise proceduri de transfer tehnologic și cybernetic, al interconectării digitale cu Ucraina, al unui cloud iluzoriu dinspre Uniunea Europeană înspre Ucraina, prin România.

Ucraina preia secretele și parolele cibernetice ale întregii Românii

În fapt liderul informatic al regiunii va fi Ucraina, nu cum ne prostește prezumtivul său agent de influență din guvernul României, care mai este și ministru pe deasupra, că România va fi gaura covrigului cibernetic ucraineano-român. Este cea mai gravă cedare de suveranitate din partea României în favoarea unui dușman național din timpuri istorice imemoriale – ne-am referit aici la Ucraina.
Prin această cedare se cedează și toate datele personale ale cetățenilor români deținute de instituțiile statului dictaturii lui Zelensky de la nordul României. Inclusiv datele informatice ale conturilor lor bancare. Astfel, orice opozant al războiului ucrainean și al sprijinirii Ucrainei necondiționat în războiul său fratricid cu Rusia lui Putin va putea fi monitorizat, controlat și sabotat, chiar falimentat, prin intermediul sistemului cybernetic transnațional pus la cale de Ciolacu și Zelensky, la ordinul viitorului fost președinte al S.U.A., izvorul de decrepitudine numărul unu de la Casa Albă. Iar leadership-ul de parteneriat cu care a fost momită România este tot un fel de gogoriță fluturată pe sub nasul românilor de progresiștii bruxellezi, precum Schengen-ul parțial care nu ne folosește la nimic.

O trădare de țară similară cu cedarea benevolă a teritoriilor românești anexate ilegal Ucrainei
Semnarea unui asemenea parteneriat care pune pe tavă toate secretele și apărările cibernetice ale României în fața dușmanilor din afară este cea mai gravă trădare de țară de la semnarea acordului cu Ucraina din 1997, prin care Petre Roman și Adrian Severin renunțau de bună voie, cu acordul președintelui Emil Constantinescu, la teritoriile românești din nordul țării deținute ilegal de Ucraina în virtutea Pactului Ribbentrop Molotov din august 1939 și a ultimatum-urilor lui Stalin din 1940.
Tot astfel astăzi, trinomul Ciolacu-Ivan-Iohannis cedează fără a fi obligați întreaga securitate cibernetică a României, inclusiv cea a sistemelor noastre militare, unui stat de fapt dușman al țării noastre, în pofida declarațiilor mincinoase ale lui Zelensky. Dar iată cum sună prostirea românilor prin agentul de influență ukrainofil, Bogdan Ivan. Numele de familie fiind la originea sa de fapt Ivansky, numele unui evreu khazar ucrainean.
Bogdan Ivan, ministrul român al Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Mykhailo Fedorov, viceprim-ministru pentru Inovaţii, Dezvoltarea Educaţiei, Ştiinţei şi Tehnologiilor, ministrul Transformării Digitale al Ucrainei au semnat Acordul privind dezvoltarea comunicaţiilor electronice şi cooperarea în domeniile digitalizării şi protecţiei cibernetice”, anunţă vineri Ministerul Cercetării. „Acordul urmăreşte dezvoltarea relaţiilor puternice dintre cele două state în sfera digitalizării şi a securităţii cibernetice, precum şi extinderea cooperării dintre România şi Ucraina”.
România transformată în hub-ul regional al propriei sale prostii și al trădărilor sicofanților guvernului
„Prin Acordul semnat cu omologul ucrainean, România îşi întăreşte poziţia de hub regional pentru tehnologii emergente şi securitate cibernetică. Punem astfel bazele unui mecanism prin care Uniunea Europeană va finanţa proiecte concrete de transfer tehnologic şi de cunoştinţe către Ucraina, proiecte în care România va fi lider de parteneriat”, a declarat insidios și pervers Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, agent de influență ukrainofil în România.
Acordul asigură fundamentul unei colaborări strânse şi concrete a instituţiilor cu atribuţii în ce priveşte infrastructura IT&C, digitalizarea şi securitatea cibernetică din cele două ţări.” a declarat agentul ukrainofil de influență al lui Zelensky în guvernul României.

Evident, ca și în cazul precedent de înaltă trădare de țară din 1997, niciun procuror al Parchetului General nu se va autosesiza în acest caz elocvent de trădare a intereselor naționale și a țării în genere. Doar de aia își încasează pensile speciale nesimțite, ca să închidă ochii la trădările de țară ale mandarinilor politici.

Statul totalitar al lui Zelensky cucerește România informațional, fără să tragă un glonț
Principalele direcţii de acţiune vizează:

– creşterea rezilienţei şi a protecţiei infrastructurii digitale din Ucraina şi România;
– consolidarea nivelului de protecţie cibernetică a reţelelor şi infrastructurilor naţionale ale Ucrainei şi României;

– dezvoltarea infrastructurii cloud pentru serviciile publice electronice (sic! Adică a unui nor informatic comun, în care toate sistemele de securitate publice electronice ale României devin accesibile Ucrainei! – n.n.);

– schimbul de experienţă în ceea ce priveşte formarea de politici în domeniul comunicaţiilor electronice şi al tehnologiilor emergente” a mai declarat același agent ucrainofil ministerial.
Acesta, promițând prin schimbul de experiență al politicilor comunicațiilor electronice și ale securității informatice naționale de fapt predarea țării și a securității ei economice, sociale și militare, a cetățenilor români și a datelor lor personale, statului totalitar de la nordul României.
Survine aici întrebarea retorică pertinentă și inevitabilă, ce dracu păzește Departamentul de Contraspionaj al S.R.I. și cel al Contrainformațiilor Militare?
Sau ei știu deja și nu vor să-și facă datoria față de țară