DOMNILOR SEPARATIȘTI ,,PROEUROPENI”, OPRIȚI-VĂ! ALTFEL, MAI TÂRZIU, VEȚI FI TRAȘI LA RĂSPUNDERE PENALĂ!

Andrei Groza

Europenii (100%), cetățenii României și cetățenii Republicii Moldova (99%), nu știu că în urma hotărârii сongresului deputaților poporului din URSS, din 24 decembrie 1989, care a recunoscut protocolul adițional secret al pactului Molotov-Ribbentrop ca nul ab initio (nul chiar din momentul semnării), și în conformitate cu principiile dreptul internațional, fosta Basarabie (Republica Sovietică Socialistă Moldovenească) trebuia/trebuie să se întoarcă fără nicio condiție în componența României. DE DREPT teritoriul Republicii Moldova a fost și este teritoriu al României, DE FAPT după anul 1991 a fost și este controlat de regimuri separatiste.
Europenii (100%), cetățenii României și cetățenii Republicii Moldova (99%), nu știu despre faptul că România nu a recunoscut independența Republicii Moldova (a se citi atent declarația Guvernului României din 27 august 1991).
Europenii (100%), cetățenii României și cetățenii Republicii Moldova (+-70%), nu știu că actualmente, în Republica Moldova locuiesc peste un million de persoane care au cetățenie română, iar mai mult de jumătate de milion stau în rând să o primească.
Europenii (100%) nu știu că majoritate absolută a cetățenilor Republicii Moldova sunt după naționalitate români.
Neștiind aceste lucruri, însă dorind să ne ajute, cei din Uniunea Europeană au acceptat ca teritoriul din stânga Prutului să fie integrat în Uniunea Europeană, dar fiți siguri că în cel mai scurt timp le vor afla.
În asemenea situație, domnilor deputați (PAS) ar fi bine să procedați corect – să acceptați CALEA LEGALĂ de integrare europeană a Republicii Moldova și să adoptați HOTĂRÂREA PRIVIND REUNIFICAREA ACESTEIA CU ROMÂNIA. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa Parlamentului României, Înaltei Curți de Casație și Justiție a României și Curții Penale Internaționale cu sediul la Haga.
Astăzi, când Rusia nu mai poate interveni în forță în Republica Moldova, cei care stăpânesc acest teritoriu românesc și nu vor să-l întoarcă României pot fi calificați și ca părtași conștienți ai lui Stalin și Hitler.
Adevărul nu poate fi ascuns și dreptatea nu poate fi călcată în picioare.