Războiul din Palestina se mută în România?

Miron-Manega-310x165

MIRON MANEGA:

3.000.000 de apartamente așteaptă să fie ocupate de evreii refugiați din Israel

Joi, 19 octombrie 2023, ora 19, la emisiunea „Lupta pentru România” de la Realitatea Plus colonelul în rezervă Aurel Cazacu – fost spion român (nume de cod „Iuda”), fost director al Romarm, în prezent analist militar – a făcut o declarație de natură să ne înspăimânte: în România există cel puțin 3 milioane de apartamente destinate evreilor din Israel în caz de război pe teritoriul țării lor. Informația mi-a fost adusă la cunoștință de Vasilică Militaru, colaboratorul CERTITUDINII, care mi-a trimis și linkul de pe Youtube al emisiunii. Iată discursul colonelului Cazacu, care a contextualizat această afirmație:
„Primul ministru a fost acolo, în primul rând să asigure Israelul că în cazul unui atac iranian, cum eram pregătiți până să înceapă acest conflict, în România – eu pot să spun fără să greșesc că sunt cel puțin 3 milioane de apartamente destinate poporului israelian – în caz că atacă Iranul, să vină în România. Sunt 10 curse pe zi care de trei ani de zile vin pe Otopeni. Sunt persoane care se duc, își văd casele, pleacă, vin. E o mișcare fantastică […]. Părerea mea este că dacă mâine ar fi pace în Orientul Mijlociu, statul Israel se duce (arătând cu mâna în jos n.n.). Pentru că statul Israel trăiește acum datorită acestei stări de criză“.
Aveam cunoștință, pe surse, de de mai bine de un an, de informația că 3 milioane de apartamente ar fi fost cumpărate de evrei. Evident, nu i-am dat crezare, nefiind susținută de nicio sursă publică. M-am gândit, o clipă, e adevărat, că poate fi una din multele afaceri imobiliare dezvoltate de străini în România. Iată însă că e vorba de ceva mult mai grav, extrem de grav: strămutare masivă de populație pe teritoriul țării noastre. Sunt convins că Aurel Cazacu știa ce spune atunci când a afirmat că, în România, „cel puțin 3 milioane de apartamente sunt destinate poporului israelian”. Și mai sunt convins că nu a spus-o de capul lui: ori a avut „verde”, ori a avut ordin să lanseze acest avertisment de gradul zero. Ar mai fi varianta unei diversiuni – dar a cui și de ce? Trei milioane de apartamente, în România, destinate evreilor din Israel, înseamnă cel puțin 6 milioane de evrei (se presupune că vor veni cu familiile) care vor „campa” aici sau se vor stabili definitiv. Ceea ce înseamnă că România va deveni, practic, un nou Israel și, automat, țintă pentru teroriștii arabi aflați printre cei 50 de milioane de islamiști din Europa. Practic, conflictul din Orientul Mijlociu se va muta pe teritoriul României.
În aceste condiții, declarația mai veche a profesorului Ion Coja, într-un interviu din 2021, anume că „un milion de evrei se vor stabili în România și Republica Moldova” (afirmație ce părea neverosimilă la vremea aceea) pare o glumă nevinovată față de dezvăluirea terifiantă a colonelului Aurel Cazacu. Și tot glumă pare și înțelegerea dintre George Simion și ambasadorul Israelului pentru încetățenirea a 800.000 de evrei, în deplină ignorare a art. 3, alin. 4 din Constituția României: „Pe teritoriul Statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine“. Pentru că A.U.R. este un simplu partid – parlamentar, e adevărat, dar n-are putere decizională – , pe când strămutarea la noi a cel puțin 3 milioane de evrei (în caz de război) e semnată de autorități decizionale ale statului român…
Observație la prima mână: în timp ce Europa este aproape islamizată, România este israelizată. Cosecințele sunt inevitabile!
P.S. Informația cu apartamentele evreiești din România a fost confirmată și de generalul Cristian Troncotă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la emisiunea Ediție specială a Loredanei Cofari de la Antena 3/CNN. Troncotă a subliniat malițios că Marcel Ciolacu a fost chemat de Bibi Netanyahu „la ordin”, pentru a i se reaminti de vechea înțelegere…