PROCES CAPITAL CÂȘTIGAT DE KENNEDY LA CURTEA SUPREMĂ: Vaccinurile Covid nu sunt vaccinuri!

vaccinare

Aproape nimeni nu a observat că Robert F. Kennedy Jr. a câștigat procesul împotriva tuturor lobbyiștilor farmaceutici. Vaccinurile Covid-19 nu sunt vaccinuri.

În decizia sa, Curtea Supremă afirmă că prejudiciul cauzat de terapiile genetice cu ARNm ale Covid este ireparabil.

Întrucât Curtea Supremă este cea mai înaltă instanță din Statele Unite, nu mai există alte căi de atac și toate căile de atac au fost epuizate.

Într-o primă declarație, Robert F. Kennedy a subliniat că acesta a fost un succes care a fost posibil doar datorită cooperării internaționale a unui număr mare de avocați și oameni de știință.

Această hotărâre este, desigur, un precedent internațional.
În special aici, în Elveția, această hotărâre ar trebui să facă senzație, deoarece Elveția are o poziție specială cu constituția sa federală.

Pe de o parte, Codul de la Nürnberg este ancorat în Constituție prin articolul 118b, iar utilizarea abuzivă a ingineriei genetice pe oameni este interzisă în Elveția în temeiul articolului 119 din Constituția federală.
Aceasta este completată de articolul 230bis din Codul penal, … Acest lucru înseamnă că autorii pot fi pedepsiți cu până la 10 ani de închisoare.

Cu toate acestea, această hotărâre ar trebui, de asemenea, să facă restul lumii să se ridice și să ia aminte, deoarece Codul de la Nürnberg are valabilitate internațională și este inclus, de asemenea, în articolul 7 din Pactul internațional cu privire la drepturile civile și politice. În cazul unor acuzații penale, în declarație ar trebui să se facă referire la scandalul talidomidei pentru a da o greutate deosebită semnificației acestei acuzații. Astfel, politicienii vor avea parte de o toamnă călduroasă. Ar trebui să știți, de asemenea, că avocatul german Dr. Rainer Füllmich și alți peste 100 de avocați germani au fost implicați în aceste proceduri.

Mass-media nu vorbește despre acest lucru, nici în Elveția, nici în Europa. Din păcate, acest lucru se va întâmpla doar cu o întârziere. Vă rugăm să transmiteți această decizie familiei, prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.

https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

https://t.me/joinchat/UDhEMir3-8gZfXGg

https://t.me/+lkdrke5Aozc1OTNi