OPUNEȚI-VĂ „NOII ANORMALITĂȚI”!

coronavirus-pandemie

 

Opuneți-vă „noii anormalități”!

Acestea sunt cuvintele tânărului medic creștin Aaron Kheriaty, accentuate în cartea lui, publicată în 2022: The New Abnormal – The Rise of The Biomedical Security State / Noua anormalitate: Ascensiunea statului siguranței biomedicale. [Ofer o recenzie a cărții: https://catholicexchange.com/the-new-abnormal-a-review/]

Kheriaty nu ne disprețuiește pentru că, pe perioada pandemiei și după, am refuzat ori refuzăm să acceptăm versiunea unică ori „științifică” a „adevărului” dată noua de mass media, stat, organizații globale ori suprastatale. Nu disprețuiește „teoriile conspiraționiste” pe care le prezintă ca pe o reacție normală la monopolul exercitat de stat asupra informațiilor din vremea pandemiei și la abilitatea statului de a transforma adevărul în neadevăr și informațiile în dezinformări. Cartea lui este o critică acerba la adresa statului care constrânge cetățenii să ia decizii greșite privind sănătatea lor și viitorul lor în numele bunăstării comune.

O carte despre viitorul umanitatii

„This book is about our future / cartea mea este despre viitorul nostru”, scrie Kheriaty încă de la început. Într-un sens, explică el, ceea ce se întâmplă astăzi este o continuare a prăpădului cauzat deja de ideile și practicele anti-umane perpetuate de aproape un veac și jumătate de cei care au avut acces la tehnologie și au folosit-o să manipuleze și să asuprească masele. Eutanasia, avortul, controlul populației, vaccinarea obligatorie și practici similare facilitate de convergența tehnologiei cu voința politică a celor care stăpânesc peste noi ne garantează un viitor mizerabil. Un viitor în care tehnologia va fi folosită de stat pentru a ne suprima libertatea în numele libertății și a bunăstării comune.

Mortalitatea și fragilitatea noastră ca ființe umane ne inclină spre o căutare constantă după siguranță. O siguranță pentru care ne-am da și libertatea. Asemenea egiptenilor din vremea faraonilor, când pentru a supraviețui secetelor cumplite se făceau sclavi ai faraonilor.

Statul, explică Kheriaty, se folosește de fragilitatea noastră emoțională pentru a-și extinde controlul asupra noastră și a ne suprima libertatea. Contextul istoric în care trăim facilitează replicarea bolilor și a virusurilor artificiali, creați intenționat în laboratoare. Scurgerea lor în afara laboratoarelor este deja un fapt istoric, dovedit de evenimentele din toamna lui 2019 în Wuhan. Statul creează aceste probleme, dar ne promite că ne va purta de grijă. De aici vine ideea unei noi forme de organizare politică: statul care ne asigură siguranța biomedicală. Va trebui să ne obișnuim cu asta, scrie Kheriaty, că o „nouă anormalitate / the new abnormal”.

Urmărim un viitor normal. Spunem NU tiraniei biodigitale!

Cartea lui Kheriaty cuprinde patru (4) capitole. Primul descrie modul în care statul siguranței biomedicale / biomedical security state a apărut. Autoritățile au impus „emergencies / stări de urgență” când a izbucnit pandemia. Ele, însă, au încălcat legea și libertățile constituționale. Tribunalele au fost fie tăcute, fie complice, fie timide în contracararea abuzurilor autorităților. Fie că au reacționat tardiv. Ne-au lăsat pe mâna statului autoritar. Stările de urgență au beneficiat și de sprijinul „științei”, autoritățile crezând orbește în „adevărul” științific pe care ni l-au impus la nivel global. OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a fost transformată în filtru global pentru selectarea informațiile despre pandemie. Le permitea doar pe cele aprobate de marile puteri, în primul rând China.

De fapt, comentează Kheriaty, OMS a devenit, pe vremea pandemiei, monopolul marilor contributori, China comunistă, de exemplu, dar și prizonierul Fundației lui Bill Gates. Conform informațiilor cărții, Bill Gates finanțează 13% din bugetul OMS. Asta înseamnă o influență masivă exercitată de doar un singur individ din cele 8 miliarde de ființe umane. Este și o influență malefică prin care impune voința și viziunea totalitară a unor entități malefice asupra a miliarde de oameni.

Ca urmare a politicilor sugerate de OMS, majoritatea țărilor lumii a impus lockdowns extrem de restrictive și totalitare, cele mai crunte fiind în Italia, Franța și Argentina, primele două fiind pretinse „democrații”. Kheriaty, de fapt, e atât de critic la adresa OMS, încât o numește „brațul oficial al Partidului Comunist Chinez”. Nu e de mirare că OMS și-a pierdut orice credibilitate. Majoritatea cetățenilor lumii simt dispreț la auzul cuvântului „OMS”. OMS, putem spune în retrospectivă, a fost vocea propagandistică a Chinei lui Xi, facilitând transferul de statut de putere globală de la SUA la China comunistă.

Kheriaty arată și cum propaganda chineză a fasonat pozițiile oficiale ale medicilor britanici prin intermediul (acum) discreditatei Lancet Magazine, publicația oficială a medicilor britanici. (Paginile 89-93). Nu e de mirare că recent, unii britanici solicită Marii Britanii să se retragă din OMS. [Link: https://www.spectator.co.uk/…/is-it-time-for-britain…/]

Victimele „starilor de urgenta”

Dar victimele represiunilor „stărilor de urgență” nu sunt doar instituțiile publice, scrie Kheriaty. Victimele cele mai mari suntem noi, cetățenii, care ne-am pierdut încrederea în autorități, tribunale, mass media și democrație. O victimă în plus sunt democrația și sistemul de drept care s-au dovedit ineficace să ne protejeze de abuzuri și de asupritorii noștri. De fapt, gardienii libertății, pe care noi i-am pus la guvernare, s-au dovedit a fi cei mai mari asupritori și distrugători ai democrației.

Vă oferim o recenzie a cărții lui Aaron Kheriaty:https://www.tabletmag.com/…/new-abnormal-kheriaty-blake…

Urmărim un viitor normal. Spunem NU marginalizării omului de rând!

Capitolul 2 al cărții lui Kheriaty descrie marginalizarea intenționată a cetățenilor, instituțiilor și organizațiilor care au refuzat să accepte „adevărul” unic al OMS și al statelor lumii. O teroare cruntă a fost dezlănțuită, scrie Kheriaty, împotriva oamenilor de știință care încercau să ne prezinte o perspectivă alternativă ori diferită despre pandemie și coronavirus. Mulți dintre ei au fost destituiți din funcțiile universitare ori instituțiile de cercetare. (Paginile 65-73) Mulți nu și-au putut publica munca de cercetare ori fondurile de cercetare le-au fost retrase.

Mass-media a cântat în strună celor care ne asupreau și marginalizau. Nu au facilitat ori permis difuzarea opiniilor diferite prin canalele mediatice. Dezinformarea a fost mai cruntă și răspândită în rândul populației de culoare din America. Dezinformarea a fost și mai evidentă și debilitantă privind vaccinurile, ascunzându-se faptul că în marea lor majoritate ele erau lipsite de eficacitate. (Pagina 67).

Capitolul 3 are un titlu grotesc și terifiant: The Coming Technocratic Dystopia / Distopia tehnocrată în devenire. Acest capitol discută vocabularul nou care se împământenește în „noua anormalitate” biomedicală. Apar termeni noi pe care omul de rând nu îi pricepe. Sunt termeni ademenitori care încearcă să ne convingă că ceea ce se face e spre binele nostru.

Si o nouă clasă de asupritori s-a format la nivel global, pe care Kheriarty îi numeste „the new lords of the world / noii stăpânitori ai lumii”. Cine sunt ei: oamenii de la Davos, birocrația globală (inclusiv cea bruxelliană), speculanții care au beneficiat enorm pe vremea pandemiei (Big Pharma), „experții”, „oamenii de știință”, instituții, corporații și sisteme de administrare pe care nu le alege nimeni și nu reflectă voința politică a cetățeanului de rând exprimată prin vot.

O mare dezamăgire a fost îmbogățirea peste noapte a unora, a celor puțini, pe vremea pandemiei, și prăbușirea în sărăcie lucie a milioane de ființe umane cărora pandemia le-a luat totul. Se estimează că 140 de milioane de ființe umane au descins în sărăcie lucie pe vremea pandemiei. (Pagina 143).

400.000 de firme au fost închise în SUA, în timp ce miliardarii americani s-au îmbogățit, la nivel colectiv, cu 1,3 trilioane de dolari doar pe perioada pandemiei. Tragic, adaugă Kheriaty, contribuțiile caritabile ale marilor bogați au scăzut pe vremea pandemiei, rezultatul fiind simțit în numărul în creștere al copiilor care suferă de malnutriție și foame în țările sărace.

Alianța familiilor din România