☀️ ROMÂNIA STRĂBUNĂ, ŢARA PELASGO-GEŢILOR FALNICI, ÎNCĂ ADORMITĂ ȘI SUB ASEDIU!

Magna Getica

ROMÂNIA STRĂBUNĂ, O AUTO-SERVIRE?

Noi, Neamul nostru Pelasgo-Get, nu venim de niciunde! Noi ne-am născut AICI, unde locuim și astăzi, pe aceste meleaguri strămoșești binecuvântate și mult râvnite de toţi.
Noi NU am luat niciodată NIMIC de la nimeni! Toţi cei care s-au perindat pe tărâmul nostru, toţi cei ce ne-au ocupat, cu sau fără război, cu sau fără vărsare de sânge, ne-au furat bogăţiile! Toţi!

Și același lucru se întâmplă și în zilele noastre, ne sărăcim ţara, în timp ce noi devenim tot mai săraci, alţii devin tot mai bogaţi, cu avutul nostru, desigur!
Ce facem noi? Privim impasibili de parcă ar fi vorba de altcineva, de parcă ar fi un film! Trist este că asta se întâmplă cu acordul nostru, fără să clipim din ochi… fără să ne împotrivim…
Nu este incredibil?

Austriecii își încălzesc iernile, sobele, cu lemnul nostru românesc! Ei nu-și taie pădurile, au grijă de ele, le-au ocrotit prin lege, ei păstreză pădurile și se bucură de ele. Lemnul pentru încălzit, și altele, le iau aproape pe gratis, de la noi, din România, ajunsă ŢARA NIMĂNUI?!

Asta se întâmplă cu toate resursele noastre naturale, este binecunoscut, că România este cea mai bogată ţară, în ceea ce privește resursele naturale, cel puţin din Europa!
NOI, ce facem? Vindem TOT ce se poate și mai este de vândut, ieftin, la oricine, până la ultima surcea, uitând că NOI rămânem fără! Și culmea este că NOI nici NU ne implicăm să ne apărăm avutul, și facem ce este mai comod: ne tot văicărim de ceea ce ni se întâmplă nouă, mereu și mereu, dar NU facem NIMIC să împiedicăm! Dar NIMIC! Știţi cum e cu drobul de sare? “cade drobul, cade drobul!”, însă nimeni nu împiedică nimic, ba mai mult, dăm vina mereu tot pe alţii de ceea ce se întâmplă la NOI, ca nicăieri!
Unde în lume se întâmplă așa ceva? Și voi dormiţi în continuare, este mai plăcut și foaaaarte comod! Nu-i așa?

E JALE MARE ACASĂ!

Vă lăsaţi prostiţi, păcăliţi și dezbinaţi cu mare ușurinţă de toate partidele, care sunt de fapt aceleași, însă sub alt nume, nu sunt șmecheri?! Susţineţi partidele și politicienii de două parale, care nu dau nici o ceapă degerată pe voi, partide „plătite“, finanţate de străini, din străinătate!
În loc să vă susţineţi unul pe altul, Neamul nostru multimilenar, Ţara, voi susţineţi persoane suspecte, anti-române, culmea și pe cei ce au mai fost la cârma ţării și s-au dovedit a fi trădători, susţineţi partide dubioase cu nume mirifice, mioritice, înduioșătoare, de-ţi „dau lacrimile“, ca să pară cât mai „românești“, ceea ce NU sunt deloc!

Dacă sunteţi lași și nepăsători, de ce vă văicăriţi? E odios! Cu văicăreli, injurii și dând vina pe alţii, nu schimbăm nimic! Așa NU se schimbă NIMIC!

Treziţi-vă din letargie!

Mă întreb unde sunt bărbaţii viteji de odinioară? Unde s-au ascuns? Femeile, au ajuns să fie, ca pe vremuri Străbunele noastre, Amazoanele, mai viteze, mai „bărbate“ decât bărbaţii, care se ocupă cu…(?) nu știu ce, numai cu apărarea ţării, Neamului și Familiei, NU! Femeile iau poziţie, bărbaţii mai puţin… Să revenim la normal, să ne trezim din această „iluzie“ creată pentru noi, ca să nu vedem adevărul, ca să fim dezbinaţi, pentru a nu ne putea apăra!

NOI SUNTEM LA NOI ACASĂ

Să fim conștienţi că NOI SUNTEM LA NOI ACASĂ, ÎN ROMÂNIA, AICI UNDE A ÎNCEPUT TOTUL!

Să fim din nou mândri de faptul că aparţinem acestui Neam Primordial extraordinar, Neam de viteji și înţelepţi de odinioară, Neamul multimilenar al Pelasgo-Geţilor, vestit în întreaga Lume, cândva stăpânii Lumii!

Câţi dintre români îşi cunosc istoria Ţării şi Neamului românesc?

Câţi ştiu că ISTORIA LUMII a început la gurile Dunării, AICI, pe Tărâmul Românesc, în Ţara Zeilor? Istoria noastră nu începe cu “Dacia”, ci a început CU MULTE MILENII ÎNAINTE!

Câţi ştiu că cea mai veche scriere din LUME s-a găsit la Tărtăria şi ne aparţine?

Câţî ştiu că teoria “latinităţii” noastre este falsă şi este răsturnată? Noi NU ne tragem din romani!

Câţi ştiu că limba latină este o limbă românească străveche? Aceste adevăruri sunt dezvăluite tocmai de savantul dr. Miceal Ledwith, fost consilier al papei Paul al II-lea. In Italia, aceste adevăruri sunt predate în şcoli. Câţi ştiu aceste lucruri?

Câţi dintre noi ştiu că noi suntem singurul popor care şi-a scris istoria în propriul nostru aur?

Dar de Cucuteni, Hamangia, Tărtăria, Vinca-Turdas, Gumelniţa, câţi au auzit?

De ce ni se ascunde istoria noastră străveche şi este înlocuită cu una mincinoasă?

De ce ni s-a furat mitologia (şi nu numai) de către greci, romani şi de alţii?

De ce ni s-au furat simbolurile noastre ancestrale (printre altele Crucea)? Toată omenirea le foloseşte fără să ştie că sunt ale noastre!

De ce zac în arhivele şi biblioteca Vaticanului documentele strict-secrete, ferecate sub cheie şi care (încă) nu au fost distruse, privind obârşia noastră pelasco-getică? Cu ce drept? De ce?

De ce a spus Papa Paul al II-lea despre România că este “Grădina Maicii Domnului”?

De ce a spus, tot Papa Paul al II-lea, că
“TOŢI s-au temut, nu de Geţi, ci de Religia lor”?

De ce ni s-a furat/copiat (neîntrebat) Religia? Dacă s-ar cunoaşte începuturile creștinismului, s-ar zgudui toată lumea.

OARE DE CE LE ESTE LA TOŢI FRICĂ DE NOI? Pentru că suntem “NIMENI”? V-aţi pus vreodată întrebarea?

Să fim recunoscători că ne-am născut în această Ţară binecuvântată, pe aceste meleaguri multimilenare.

Să fim din nou demni de numele pe care îl purtăm, să fim mândri că NOI suntem Poporul ales, noi avem o misiune de îndeplinit pe acest Pământ, misiune pe care am îndeplinit-o deja, de mai multe ori, misiune pe care o vom îndeplini și în viitor, de câte ori va fi nevoie!

Totul este ciclic, se repetă, nu numai în natură, ci și în viată, aștept cu mare nerăbdare rotația completă a Pământului, inversarea polilor, aștept cu nerăbdare renașterea noastră, și cea spirituală! Timpul va veni, negreșit!

☀️NIASCHARIAN! Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau