NOI SUNTEM DE NEAM PELASGO-GETIC!

Magna Getica

ÎN APĂRAREA IDENTITĂŢII NOASTRE NAŢIONALE! – SĂ PUNEM PUNCTUL PE „I“
Este foarte rar ca un popor să-și ascundă cu atâta dibăcie identitatea și valorile spirituale multimilenare! Dar, nu, nu a facut-o poporul, ci aceia care au fost plătiţi pentru asta.
Pentru aproape toate popoarele de pe pământ, NOI suntem un popor “nou”, suntem “marii anonimi ai istoriei”! Suntem un popor cu “mileniul lipsă”…
CUM este posibil așa ceva?
Moldova, Maramureș, Crișana, etc. NU au văzut în viaţa lor romani!
Și atunci de ce ne/ se denumesc mulţi “daci” și “Dacia”? De ce?
“Dacia” a fost BANATUL și împrejurimi. ATÂT!
“Dacia” a fost denumirea teritoriului Geţiei primită de la prăduitorii romani, ei fiind de fapt GEŢI, iar teritoriul ocupat de ei a fost de numai 14%, potrivit calculelor făcute de Prof. Gabriel Gheorghe, cercetător și președintele fundaţiei “Gândirea”.
Și atunci DE CE o tot dăm cu “daci” și cu “Dacia”?
Cine o tot “ţine” cu “daci” și “Dacia”, sau o spune din neștiinţă, sau o face intenţionat, prin asta ne aducem un deserviciu Naţiei noastre!
La “academicieni” NU se poate vorbi de neștiinţă, nu-i așa? Și atunci care este cauza falselor lor afirmaţii?
Ce se ascunde sub această afirmaţie mincinoasă? Cui în folosește distorsionarea adevărului istoric?
Teritoriile ocupate de Geti sunt mult mai mari decât suprafaţa actuală a României! Geţii au stăpânit cândva lumea! NOI suntem leagănul Civilizaţiei umane!
Și atunci, DE CE “daci”?
MAREA MINCIUNĂ
Este o mare minciună și manipulare să ne numim “daci”, iar ţara noastră “Dacia”!
Este o mare minciună și o manipulare odioasă să susţinem că a existat un Regat “dac”!
Este o mare minciună și o manipulare odioasă să susţinem că a existat un Popor“dac”!
Este o mare minciună și o manipulare odioasă să susţinem că a existat o limbă “dacă”!
Și exact asta susţin “academicienii”, istorici români, profesori (chiar de limba română și istorie!), care, culmea, au mai scris și cărţi, împânzind librăriile și Mass-media cu afirmaţiile lor mincinoase și nefondate de doi bani, influenţând și adâncind astfel confuzia generală.
Manualele din școli sunt de-a dreptul ridicole. Noi am intrat în propriile manuale școlare ca “BARBARI”, adică necivilizaţi!
Acești academicieni, mulţi împodobiţi cu titluri de doctori, care propovăduiesc minciuna, desigur contra cost, NU DORESC nici în ruptul capului SĂ FIE CORECTAŢI! Ba dimpotrivă, dispun pedeapsa celui care îndrăznește să o facă! Am simţit pe propria “piele”, și nu o singură dată…
Este iresponsabil și inadmisibil, ca acești mincinoși să se opună Istoriei noastre adevărate, să se opună adevarului și dovezilor, să se înroleze în mulţimea celor care “produc” fake news și stârnesc cu bună știinţă, confuzia, deja existentă.
Conștienţi sau nu, prin aceasta fac jocul celor cu “origini incerte”, dar și altora!
Nu Dacia! Nu daci!
NOI SUNTEM DE NEAM PELASGO-GETIC!
Suntem cel mai vechi, înţelept, drept, curajos și nobil Neam de pe pământ, popor falnic și legendar! Acestea sunt mărturiile multor autori antici despre noi.
Noi existăm cu multe zeci de milenii înaintea “dacilor”!
De ce să ne scurtăm Istoria noastră cu peste cel puţin patruzeci de milenii la… numai două milenii? De ce?
Românii sunt SINGURUL POPOR de pe Pământ care este confirmat PRIN DOVEZI!
Scopul celor care vor să falsifice Identitatea Popororului român este ca NOI, românii de astăzi, să NU ne considerăm urmașii Geţilor faimoși, ci ai “dacilor”, cei înfrânţi și perdanţi în Istorie, iar pe Geţi, să-i revendice… alţii!
Prin renegarea DESCENDENŢEI noastre din nobili Geţi, ne este rezervat un loc detestat la coada-cozii din Europa, ca o naţiune înfrântă, ţiganizată, perdantă în Istorie, lucru care se poate deja observa prin felul cum suntem trataţi, nu numai în Europa, ci în întreaga lume!
Prin aceste afirmaţii false și prin distorsionarea gravă a Istoriei, se urmărește pierderea, ștergerea Identităţii multimilenare românești!
Falsificatorii istoriei noastre vor să denumească toate teritoriile locuite de Geţi și pe geţii însuși, în “Dacia” și “daci” pentru a ne șterge din memorie adevărata noastră Istorie și Identitatea Naţională!
NOI suntem și rămânem ESENŢA UMANITĂŢII!
ADN-ul poporului românesc conţine Matricea Primei Creaţii! Suntem un Popor Primordial!
Configuraţia genetică a poporului român s-a păstrat în proporţie de optzeci la sută, comparativ cu populaţia din Neolitic (5.000-7.000 î.e.n.) Culturile Hamangia, Gumelniţa, Turdaș, etc.
Nouăzeci la sută din scrierea sacră a Străbunilor noștri, a Geţilor, le găsim în scrierea noastră românească!
NOi, ca Neam, suntem în plină TREZIRE!
Iubiţi și susţineţi ţara și neamul, fiţi pentru și NU împotrivă!
Iubiţi și apăraţi România și românii, oriunde vă aflaţi!
Suntem și rămânem Neam Pelasgo-Getic, și niciodata “dac”!
☀️NIASCHARIAN! – Să renașten!
Autor: Carmen Pankau