Colonel Vasile Zărnescu: “Nu avem „o clasă politică”, ci avem o clicocrație cleptocrată”

iohannis-1

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Septembrie 5, 2023


“Nu avem „o clasă politică”, ci avem o clicocrație cleptocrată”

Într-un studiu mai vechi, „Ați votat cleptocrația, ați rămas cu sărăcia!” (cf. http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/ati-votat-cleptocratia-ati-ramas-cu.html), am demonstrat că nu avem ceea ce se numește, de obicei, „o clasă politică”, ci avem o clicocrație cleptocrată. Am să revin asupra acestei probleme, ca să actualizez articolul. Dar, în esență, acest Consiliu Național al Audiovizualului (C.N.A.), despre care am afirmat adeseori că trebuie desființat, este format, cum se știe, din trimiși ai partidelor aflate la Putere.

Deci este o excrescență parazitară partinică. Adică este o copie a altei instutuții partinice parazitare, Curtea Constituțională a României (C.C.R.), despre care, la fel, am susținut că trebuie desființată, deoarece ambele iinstituții „dansează” după cum le „cîntă” partidele care și-au trimis reprezentanții acolo.

Or, cum toate parlamentele, partidele și guvernele postdecembriste au fost și sunt infestate de ashkenazi, este evident că exprimă voința talmudicilor.

Ca dovadă că acum acționează pe față, ba chiar în derîdere, este – printre multe altele dovezi – recenta mezalianță dintre fata lui Mircea Geoană și „nepotul unui milionar american de origine poloneză”, adică ashkenaz, adică jidov (cf. https://www.peroz.ro/actualitate/cine-e-barbatul-cu-care-se-marita-ana-fiica-lui-mircea-geoana-tanara-a-aratat-divin-la-petrecerea-de-logodna-de-la-palatul-mogosoaia-87297). De aceea am spus că este o mezalianță! Cum un tînăr din „poporul ales” se însoară cu fata unuia poreclit de Ion Iliescu „Prostănacul”?! Să ne amintim cum, în urmă cu cîțiva ani, șef-rabinul Israelului făcea gît că băiatul lui Bibi Netanyahu se în-cur-case cu o blondă suedeză, iar șef-rabinul vitupera că cum, că care, că cînd, că nu e voie fiindcă se amestecă „poporul ales” cu alții și nu-și mai păstrează puritatea de „popor ales”…

Și, apropo de Mircea Geoană: tatăl lui, generalul Ioan Geoană a fost șeful Comandamentului Apărării Civile (cf. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-5773063-generalul-ioan-geoana-tatal-lui-mircea-geoana-decedat.htm) și el este cel care, în 22 decembrie 19189, a încuiat porțile tunelurilor prin care voia să se retragă Nicole Ceaușescu, spre a comanda Armata din alt loc, pentru a contracara lovitura de stat. Adică a făcut și el parte din clica conspiratorilor. Iată că și fisul îi continuă acțiunea trădătoare!

Iar lefegii de la C.N.A. cîntă osanale ticăloșilor de la I.N.S.H.R.-„E.W.”!

Verdeți turpitudinea acestor iude?!

Comentariu scris în urma articolului Prea mult adevăr pe Internet! CNA vrea INTERZICEREA emisiunilor lui Alexandru Amititeloaie și arestarea lui

*

Nota Redacției: În anii 2000, C.C.R. a primit o sesizare din partea echipei d-lui profesor doctor George Pișcoci Danescu, prin care s-a ridicat excepția de neconstituționalitate pentru OUG 31/2002, legea pe baza căreia s-a deschis un proces la Oradea, iar C.C.R. a răspuns că OUG este constituțional, motivând prin enunțarea pasajului despre discriminare din Constituție, de la Articolul 30. Deci domnul colonel Vasile Zărnescu are dreptate, C.C.R. dansează cum i se cântă, iar dacă Curtea Constituțională din România nu apără libertatea de exprimare în cazul unor legi flagrante ca OUG 31/2002, nu va apăra libertatea de exprimare nici pentru 217/2015 sau Legea Vexler, așadar singura soluție pentru a scăpa de poliția gândirii este ABROGAREA acestor legi.