Adevărul ascuns: Pactul Rusia-China și Conspirația Marx-Rothschild

Russian President Vladimir Putin shakes hands with Chinese President Xi Jinping during their meeting on the sideline of the 11th edition of the BRICS Summit, in Brasilia, Brazil November 13, 2019.  Sputnik/Ramil Sitdikov/Kremlin via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. - RC2LAD9NM7N7

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, niciun guvern de sub acest cer, cel puţin nu unul oficial, nu stă cu adevărat pe propriile picioare. De secole intregi, totul a fost infiltrat în mod deliberat și strategic de o înaltă finanță parazitară. Ca o căpușă, acest sugător de sânge al înaltei finanțe se cuibărește în secret în statele naționale, ca de acolo să creeze centre strategice de conducere. Scopul acestei societăţi secrete este întotdeauna noua ordine mondială, numită uneori și Deep State (stat adânc). Dacă o „gazdă” infiltrată de această căpușă încearcă să o scuture din blana sa, robinetul cu bani se închide pe loc.

Dacă această măsură nu e suficientă, va fi invadată și distrusă de teroare până la un război deschis – aici primăvara arabă își trimite salutările sale. Acești sugători de sânge gândesc și dirijează totul la nivel global.

De mult timp, înalții finanțiști aflați la putere în secret și în subteran se străduiesc să facă din China următorul lor centru nou de dominație mondială.

În acest scop, ei și-au ridicat de mult timp clădirile administrației mondiale în China sub forma unor zgârie-nori gigantici şi alte asemenea. Acum, în sfârșit, acestea nu mai trebuie să stea goale. Faptul că acest lucru se întâmplă acum se poate vedea simplu, căci „China” a fost exagerat lăudată de mult timp în mass-media noastră ”de calitate” cu taxe obligatorii.

Dar acum apar probleme serioase. Dacă aceste probleme au fost doar înscenate sau nu va deveni definitiv clar în curând. Pentru noi, popoarele înșelate, în cele din urmă în orice caz nu va exista nicio diferență, după cum voi explica mai târziu. În acest moment, în orice caz, există o fraternizare între detestata Rusie a lui Putin și China. Pe de altă parte, China a acaparat deja pentru sine cele mai importante resurse din întreaga lume la începutul anului 2022 -ascultaţi şi minunaţi-vă, ca niciodată în istorie. De exemplu 69% din toate rezervele globale de cereale, apoi nenumărate materii prime, de la lemn la pământuri rare, alimente fără măsură.
S-ar mai putea enumera încă multe.

Rusia ar fi trebuit să devină de mult timp centrul de conducere al înaltei finanțe care conduce în secret Europa, dar acest lucru a dus la probleme din ce în ce mai puternice. Dar acum, înalta finanță globală nu mai tolerează condițiile medievale. Ea vrea toată puterea și întreaga bogăție doar pentru sine și îi extermină pe toți cei care se retrag și pe rivali.

Ne amintim: o fază a banilor fără dobândă exista în Evul Mediu. Aceasta a condus la o distribuire atât de egală a bogăției, încât aproape că nu mai era nicio diferență de avere între clasele muncitoare și nobilime.

Pe la jumătatea secolului al XV-lea, acest sistem s-a prăbușit în cele din urmă, astfel încât sistemul monetar cu dobândă, care fusese inactiv în Evul Mediu, a fost activat din nou, în maniera Romei antice.

S-a reluat redistribuirea continuă, timp de secole, a bogăției de la cei care munceau la cei care împrumutau bani. Redistribuirea automată prin intermediul banilor cu dobândă a dus apoi la înființarea Băncii Angliei în 1694 și, astfel, la formarea vizibilă a unei noi finanțe înalte globale după modelul Romei antice.

Fondatorii Băncii private a Angliei au preluat puterea asupra Angliei și a Commonwealth-ului, adică a confederației de state aflate în slujba lor. De atunci și până la cel de-al Doilea Război Mondial, Anglia a fost centrul de conducere global al înaltei finanțe mondiale. Declinul economic al Angliei după cel de-al Doilea Război Mondial arată acum cât de repede iese din joc o țară atunci când înalta finanță nu mai poate sau nu mai vrea să o folosească ca centru de conducere global.
Exact aceeași soartă așteaptă acum SUA, deoarece centrul de conducere global a fost mutat în China.
În anii 1780, înalta finanță a reușit să își extindă rețeaua sinistră de societăți secrete, servicii secrete, adoratori ai diavolului și crimă organizată într-un stat profund global prin intermediul căruia a controlat și condus omenirea de atunci. Asta e o realitate. În cursul secolului al XVIII-lea, a obținut controlul asupra aproape tuturor statelor europene, ceea ce, în epoca colonialismului, era sinonim cu controlul asupra întregii lumi. Singurul lucru care îi lipsea la acea vreme era controlul asupra Rusiei.

După cum s-a menționat deja, Rusia, în care înalta finanță se infiltrase deja în Revoluția Rusă, trebuia să fie dezvoltată într-un imperiu sovietic eurasiatic. Dar, după cum putem vedea în fiecare zi, lucrurile au mers prost – pentru că marioneta lor masonică, Vladimir Putin, nu a fost atât de loial pe cât credeau ei. El a lăsat de mult timp lesa și vrea să ia singur deciziile.

Poate că administrația americană la fel de masonică împreună cu Pentagonul său i-au deschis cu adevărat gustul lui Putin prin actul de la 11 septembrie.

Cu China, pe de altă parte, planul înaltei finanțe subterane părea să se desfășoare fără probleme până recent. Nu degeaba mass media, care se află complet sub dictatul acestei înalte finanțe, au salutat din ce în ce mai mult China ca pe un mare model social. Dar de ce ar trebui ca o elită a înaltei finanțe să permită exaltarea unei dictaturi comuniste?
Trebuie să înțelegem urgent că înalta finanță își construiește dictatura mondială pe calea dialecticii dintre capitalismul de grad înalt și comunism.

Dialectica înseamnă tactica de a face întotdeauna doi pași înainte, apoi „ca să spunem așa, gata de compromis”, din nou un pas înapoi. Dar acesta e doar un truc. Diferența dintre capitalismul de grad înalt financiar și comunism – nu există! Căci capitalismul e doar începutul, iar comunismul este ținta unuia și aceluiași atacator, asta trebuie să înţelegem, în sfârşit. Capitalismul e folosit pentru a avansa comunismul. Iar comunismul este folosit pentru a face să avanseze capitalismul – dar scopul acestei abordări dialectice este o dictatură mondială comunistă în afară.

Dar de ce o astfel de dictatură? Oricine și-a păstrat inocența se întreabă: Cum poate înalta finanță să placă comunismul – nu se exclud complet aceste contrarii?

Nu, nu se exclud, deoarece capitalismul conține o redistribuire automată a bogăției de la cei ”harnici” la cei ”super-bogați”.
Nu pentru clasa de mijloc, ci pentru „super-bogați”! Aceasta este ideea.
Comunismul, însă, așa cum îl cunoaștem din țările dezolante din blocul estic, este o urâciune pentru o societate bogată ca a noastră. Prin urmare, toate națiunile bogate trebuie să fie în prealabil scufundate subtil în mizerie și haos. Altfel, cu comunismul nu va funcționa deloc.

Pe de o parte, acest lucru se face în mod sistematic, așa cum s-a întâmplat în secolele trecute, prin transferul imperceptibil a tot mai multor bogății naționale în mâinile câtorva super-bogați.

Pe de altă parte, mizeria poate fi provocată, de asemenea, prin terorism țintit și crize create în mod deliberat, cum o trăim permanent. Mai multe despre asta mai târziu.

În orice caz, acesta e modul în care aceste familii de elită au câștigat succesiv puterea asupra umanității, deoarece noi toți suntem dependenți de banii lor. Prin această dependență, nenumărați oameni au devenit coruptibili și pur şi simplu șantajabili prin asta. Cu alte cuvinte, prin distrugerea capitalismului clasei de mijloc, capitalismul financiar înalt transferă în mod sistematic toată averea poporului în mâinile câtorva super-bogați și cu această avere a poporului si întreaga putere. În acest sens, comunismul este cea mai buna marionetă a sa.

În zelul său orb, el aduce cu fidelitate starea finală a capitalismului de stat în modul cel mai direct, predând ieftin unei mici elite tot controlul asupra bogăției poporului și, prin urmare, puterea asupra întregii omeniri.

Voi, toți comuniștii – vă rog să realizați ce spun aici și să recunoaşteţi acest joc urât. Veți sfârși şi voi ca sclavi lipsiți de drepturi ai acestei înalte finanțe, la fel ca restul lumii, dacă nu deschidem acum împreună un nou drum. Mai multe despre asta la sfârșitul acestui discurs.

Credeți-mă, nimeni alții decât exact acești capitaliști din marea finanță vor fi în cele din urmă proprietarii voștri și statul comunist mult dorit. În orice caz, ei v-au instrumentat de mult timp pe voi, comuniștii, pentru propriile scopuri, la fel cum au făcut cu creștinismul, de exemplu.

Căci toți oamenii cu o evlavie falsă, cu bisericile și comunităţile lor și toți oamenii fals religioși duc la starea finală a comunismului de înaltă finanță în modul cel mai direct, și anume prin atitudinea lor de bază greșit înțeleasă, fie pasivă, fie apoi extremistă.

În cele din urmă, atât capitalismul, cât și comunismul conduc la acel port de destinație în care individul devine nu numai complet deposedat, ci și definitiv lipsit de lege și de putere. Deoarece înalta finanță este interesată, în cele din urmă, de puterea asupra umanității și nu doar de averea sa, capitalismul servește doar ca instrument, în timp ce comunismul este scopul real, sau dictatura mondială comunistă.

Pentru cei care „încă” se mai îndoiesc, iată un citat al papei masonic al înaltei finanțe, Otto Kahn. Încă din 1919, într-o conferință ținută la Budapesta, el a spus această propoziţie: „Spuneți că marxismul e cel mai înverșunat dușman al capitalismului, care pentru noi este sacru. Dar ei sunt doar poli opuși care ne permit nouă să fim axa polară. Ambii poli au actual același scop: reînnoirea lumii: de sus, prin controlul bogăției și de jos prin revoluție”.

Masonul de grad înalt Blumenthal a spus-o și mai fără echivoc în 1929, în ziarul suedez „Judisk Tidskrift”, ediţia nr. 57: „Chiar recent, rasa noastră a dat lumii un nou profet. Dar acesta are două fețe și poartă două nume: pe de o parte se numește Rothschild, iar pe de altă parte Karl Marx.”
Așadar, atâta timp cât funcționează această înaltă finanță globală, nu contează cum se dezvoltă omenirea. Indiferent ce se întâmplă – elitele vor încerca întotdeauna să introducă o dictatură mondială comunistă, chiar dacă așa-numitul Deep State nu ar mai trebui să existe. Marxismul, comunismul și socialismul derivat al acestora nu întruchipează deci nimic altceva decât capitalismul de stat și conducerea de către o minoritate privilegiată care urmărește un control despotic și total asupra umanității, luându-i nu doar orice drept, ci și orice posesiune.

Pe scurt, vedem peste tot cum capitalismul și comunismul se servesc reciproc fără probleme. Regăsim același fenomen din China până în Rusia și Europa: Multi-miliardarii sunt peste tot și peste tot există un stat cvasi-omnipotent. Noi, popoarele de limbă germană, la fel ca Rusia și China, suntem pe cale să nu mai avem decât corporații puternice și putere centralizată la Bruxelles asupra noastră, astfel încât individul va fi lăsat în cele din urmă fără un cuvânt de spus și – mai ales – fără nicio putere și niciun drept. Capitalismul și comunismul, pe scurt, formează o echipă de top, promovată cu putere și aici, în Europa. Același lucru se întâmplă și în SUA, unde puterea este, de asemenea, la multimiliardari și centralizată la Washington. Capitalismul și comunismul merg mereu împreună în mod armonios, iar individul devine din ce în ce mai neputincios în acest proces. Acesta este punctul: Totul este doar un joc! În zilele noastre, după cum putem observa acum cu ochii noștri, ne îndreptăm de asemenea direct spre o dictatură mondială comunistă.

Înalta finanță masonică controlează toate guvernele naționale, fără excepție, nu doar de la Primul Război Mondial încoace, ci și toate mijloacele de comunicare în masă esențiale din această lume. În toate chestiunile esențiale, din păcate, există o constrângere de a le îndeplini voința, astfel încât evoluțiile pozitive în favoarea umanității nu mai sunt aproape deloc posibile. Omenirea liberă este deci grav oprimată și suprimată din toate punctele de vedere de această înaltă finanță globală secretă. Deși aceasta din urmă e formată doar dintr-un număr controlabil de familii de trilionari. Însă, aceste familii controlează întregul sistem monetar al acestui pământ încă din 1913, adică de la înființarea sistemului lor privat Federal Reserve System, pe scurt FED. Ele au reușit din păcate să ne seducă pe toți într-o dependență totală de banii lor cu ajutorul unui sistem nebunesc de dobânzi și dobânzi compuse. Acesta-i motivul pentru care această elită secretă este numită și Statul profund global (Deep State).
Este, așadar, cum am menționat, o rețea de societăți secrete ale căror șefi de vârf sunt, fără excepție, adoratori ai diavolului. Acestea au fost conectate în rețea cu serviciile secrete și cu crima organizată ş.a.m.d. de mai bine de 200 de ani. Gândiți-vă doar la Războiul Opiului, care a fost doar prima verigă din lanțul unui management al haosului orchestrat în mod deliberat pentru a cuceri China şi apoi Afganistanul, până în regiunile noastre.

Ei controlează din ce în ce mai mult toate guvernele, mijloacele de informare, sistemele juridice, instituțiile de învățământ, științele și altele asemenea. Pe scurt, ei controlează pur și simplu întreaga umanitate din spatele scenei. Ei sunt capabili să facă acest lucru, deoarece au reușit să se infiltreze în mod cu adevărat inteligent în sistemele noastre de stat în toate punctele-cheie de control.

Iar peste fiecare domeniu modificat, unde au reușit să preia dominația totală la nivel global, o fac ca şi vechii pirați.
Odată ce ei capturau deci o navă, își înălțau steagul cu craniul și oasele încrucișate pe ea. Steagurile elitelor conducătoare globale, pe de altă parte, sunt mult mai discrete și mai primitoare. Haideți să aruncăm acum o privire la câteva astfel de steaguri ale acestor oameni. Toate acestea semnalează supremația absolută. Ele există ca simboluri ale suveranității asupra pământului, aerului, apei și câte ceva mai mult, după cum vom vedea imediat. Și nici măcar nu am observat încă faptul că, practic, ele sunt întotdeauna una și aceiași emblemă superioară a aceluiaşi club.
În centru se află coroana de lauri. Din antichitate, ea a fost considerată un atribut al învingătorului şi un talisman de noroc și un simbol al puterii. Coroana de frunze de dafin putea fi de aceea trofeul în sport, dar și împărații romani o purtau. În mitologia antică, zeul Apollo poartă o coroană de laur.
Acolo, el simbolizează supremația asupra cerurilor.

Apollo 11
Apollo simbolizează suveranitatea asupra spațiului în acest moment.
Acesta este clubul lor. Și așa cum în Roma antică un laur era considerat sacru și, prin urmare, nu putea fi profanat sau ars, tot așa fiecare organizație suverană globală a elitelor e considerată de ele drept sacră și inviolabilă!

Organizația Mondială a Sănătății

Vedeți coroana de acolo? O organizație masonică! Suveranitate asupra întregii sănătăți umane.
Da, iar noi ne-am ciocnit de această sacralitate, mai ales în timpul plandemiei Covid 19. Și în aceste zile ne ciocnim din nou, pentru că OMS tocmai a elaborat noi legi obligatorii la nivel mondial în cadrul unor acorduri secrete … secrete ca întotdeauna, sau societate secretă – care ar trebui să îi confere OMS-lui supremația asupra întregului sistem de sănătate, adică o dominație mondială ascunsă, ca să spunem așa.
În loc să îi pună după gratii pe acești oameni, care au distrus acum o lume întreagă, ei planifică deja, în secret, următoarea campanie de dominație mondială.
Ca să aducem totul pe punct: Acesta a fost deci scopul declarat al francmasoneriei de grad înalt timp de secole, motiv pentru care aproape toate logo-urile cu lauri sunt susținute chiar de fundații, organizații și asociații masonice. Pentru a numi doar câteva dintre ele:

Organizația Națiunilor Unite cu toate suborganizațiile sale:
Observați întotdeauna coroana! Faptul că această coroană se învârte în jurul unei „hărți de pământ plat” nu îl abordăm astăzi.
Organizația Meteorologică Mondială
(agenție specializată a Organizației Națiunilor Unite)
Programul alimentar mondial al Organizației Națiunilor Unite
Fondul Națiunilor Unite pentru copii
Consiliul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite
Organizația Internațională a Muncii
(agenție specializată a Organizației Națiunilor Unite)
Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (agenție specializată a Organizației Națiunilor Unite)
Programul Națiunilor Unite privind HIV/SIDA
Am demascat destul de mult întreaga înșelătorie a HIV/SIDA cu AZK.

Organizația Maritimă Internațională
Unul şi acelaşi club!
Dacă vreți să aflați mai multe despre ceea ce se întâmplă mereu, de exemplu, la Polul Nord, și închiriați o navă și mergeți acolo, veți fi interceptați din timp de navele supremației maritime și obligați să vă întoarceți. Dacă atunci nu vă supuneți, veți fi amenințați masiv .. clar şi simplu.

Dacă închiriați un avion, de exemplu un mic Cessna, și zburați spre Polul Nord, vă vor intercepta avioanele de luptă ale supremației aeriene internaționale. Acestea vă vor flanca în dreapta și în stânga și vă vor transmite prin radio să vă întoarceți imediat. Dacă nu vă supuneți, vă vor împuşca … clar şi simplu. De ce la Polul Nord? Înţelegeţi, acolo se ascund foarte multe! Ce înseamnă această coroană de lauri omniprezentă o poţi doar intui dacă priveşti la toate conexiunile.

Organizația Aviației Civile Internaționale

Echipa de luptă din nordul Poloniei
Același lucru vi se va întâmpla din nou dacă nu vă comportați cum trebuie pe teritoriul nord-polonez.

Agenția Internațională pentru Energie Atomică

Fii atent la cunună şi gândeşte-te la minciuna climei!
Vedeți, și așa se pot enumera multe alte organizații și suborganizații masonice. Nu ați putea nici măcar să ocoliți NASA cu toți astronauții ei masoni (www.kla.tv/8628 Suntem conduși de NASA?).
Ca să nu mai vorbim de noua religie masonică a climei, cu falșii săi profeți și înalți preoți care sperie națiunile non-stop cu minciuni despre clima cauzală.

Îngerul Albastru – Juriul etichetei de mediu

Curtea Penală Internațională

Iar cine crede că cel puțin Curtea Penală Internațională are același logo din pură coincidență este invitat să creadă din nou în Moș Crăciun. Sau, ca şi creștin, să creadă în Israel, care a fost fondat în 1948, ca și cum ar fi fost reînființat de Dumnezeu și nu de francmasoneria de înaltă clasă.

Șablon de logo universitar

Aruncați o privire la șablonul de logo al universității. Veți găsi această coroană peste tot! „Universitate” spune totul. Acesta este singurul club care s-a infiltrat peste tot. Așa că, dacă mai aveți îndoieli că totul a fost infiltrat cu iscusință: Iată dovada.

Următorul val – tatuaje

Până la universitățile mereu hulite și până la nebunia globală a tatuajelor, totul își are rădăcinile în aceeași mlaștină masonică. De aceea vedeți aici unul dintre aceste tipuri: „Următorul val – tatuaje”.

Multe lucruri au fost în mod deliberat deschis-ascunse în acest mod, după obiceiul și practica cinică a francmasonilor de rang înalt timp de secole.

Se poate vedea din starea actuală a vremurilor noastre că înalta finanță globală este practic la un pas la obiectivul de a-și instaura dictatura mondială comunistă. În prezent, însă, ea încă se luptă cu două probleme, deosebit de greu de rezolvat. După cum s-a menționat deja, elita masonică scindată a SUA dorește să își mențină statutul de parazit global și să împiedice relocarea centrului de conducere global al cabalei în China, ceea ce, în mod firesc, întârzie considerabil planul de reformatare a înaltei finanțe globale.

În al doilea rând, populația din Occident vede din ce în ce mai mult obiectivele stabilirii acestei dictaturi mondiale comuniste de înaltă finanță, adică Deep State (stat adânc), și devine din ce în ce mai conștientă de propria sa incapacitate de acțiune prin expunerea vizibilă și incapacitatea de acțiune a elitei americane. Din ce în ce mai mulți oameni caută, prin urmare, salvarea în mișcările patriotice conservatoare.
Dar orice patriotism practicat vine prea târziu aici. Tocmai din cauza lui, popoarele și statele occidentale au fost slăbite și distruse timp de decenii prin migrații în masă sistematice. Ori de câte ori înalta finanță și mass-media de vârf a acesteia fac un mare tam-tam pe tema patriotismului, acest lucru se întâmplă, așa cum a fost cândva cu Adolf Hitler sau cum se întâmplă în prezent cu Zelensky și Putin, pentru a putea pune din nou, după aceea, revoltele, crizele și războaiele sângeroase pe seama patriotismului sau naționalismului, alimentate de masoni. Înțelegeți trucul? Așa se dezmembrează naționalitățile. Orice patriotism autentic este un ghimpe în coasta comunismului de înaltă finanță, deoarece are puterea potențială de a învinge comunismul de înaltă finanță – dar numai dacă sunteți uniți.

Prin urmare, sub ochii noștri, planul subtil de înstrăinare al lui Earnest Hooten luptă, de asemenea, împotriva oricărui embrion de patriotism autentic. Planul Hooten a împiedicat în mod sistematic orice atitudine patriotică începând cu anii 1960. El spulberă orice patriotism autentic încă de la început. Sub sloganul ”benefic pentru economia noastră”, lucrătorii invitați au fost introduși în mod deliberat și sistematic în țările noastre. La început doar „vecini” prietenoși, de exemplu, lucrători invitați din Italia, apoi din Turcia, apoi noi lucrători invitați din întreaga lume și, în cele din urmă, haosul total planificat prin cursele de azil peste Mediterana. Astfel, migrația în masă s-a dovedit din ce în ce mai mult a fi o stratagemă marxistă de război împotriva noastră pentru a impune dictatura mondială comunistă. Ordinea din haos a fost întotdeauna sloganul elitelor secrete care domină lumea. Haosul total în toate privințele este principiul lor de instituire.

Faţă de generația noastră, începând cu hipioții din mișcarea de la 68, cu infiltrarea țintită a drogurilor, sexului, alcoolului – prin nihilism total – până la prăbușirea economică totală a clasei de mijloc, anunțată de încuviințările din Plandemie. Da, declinul total al tuturor popoarelor încă ne-comuniste este condiția necesară pentru ca înalta finanță secretă să-și impună dominația mondială.

Nu din alt motiv ne aflăm acum într-o lume în care problemele sunt din ce în ce mai multe și tot mai puțini oameni mai găsesc ajutor după ce au fost scufundați în mod deliberat în probleme fără speranță.

Rezumând cele spuse, închei cu ceea ce cred că este o cale viabilă de ieșire din această criză mondială:
– Niciun guvern din această lume nu este cu adevărat autosuficient, deci independent de finanţele înalte. Nici măcar acele guverne care doresc să-și mențină sau să-și restabilească independența – acestea sunt aplatizate militar.

– China și Rusia au fost, de asemenea, construite strategic de către înalta finanță globală și au fost atrase în capcana datoriilor, la fel ca toate celelalte țări ale lumii.
– Tot comunismul este o înscenare strategică globală pusă la cale de aceeași înaltă finanță, pentru a elimina orice clasă de mijloc care rivalizează cu ea.
– Slăbiciunea centrală a complexului financiar global, acum digital, constă în managementul extern necesar. La fel cum americanii sunt dependenți de guvernele marionetă ale SUA în toate teritoriile ocupate, la fel este și înalta finanță. Această administrare externă este călcâiul lui Ahile, punctul vulnerabil al tuturor puterilor infiltrate.
– După ce înalta finanță globală a construit închisori de masă profitabile, adică lagăre de muncă pentru muncitorii liberi, în Rusia și China, printre altele, și după ce întreaga piață mondială a putut fi revoluționată din punct de vedere tehnic prin intermediul acestora, acum nu mai există cale de întoarcere.

– Dar unele dintre cele mai importante marionete ale statelor vasale, care au fost construite în mod strategic de către înalta finanță globală, au „prins între timp şi ele gustul”.
– Așa cum a fost întotdeauna obiceiul bandelor de tâlhari să se omoare la final între ele când a venit vorba de distribuirea prăzii mari, așa este și astăzi. Pentru noi, popoarele trădate, însă, aceasta nu e o veste bună. Căci indiferent dacă înalta finanță globală cu armata sau vasalii săi dezertori câștigă bătălia finală pentru popoarele cu forță de muncă ieftină – toate popoarele acestui pământ vor sfârși în lagărele de reeducare și de muncă desemnate, sub supraveghere totală, într-un fel sau altul, dacă nu câștigăm, dacă nu ne unim și nu facem ceva în această privință. Și niciunul dintre aceste partide nu se va dezice, deoarece acest concept este cel mai profitabil pentru toate partidele jefuitoare. Rugați-vă, dacă puteți să vă rugați, ca toți acești mafioți ai societăților secrete să se distrugă singuri între ei și să nu mai reușească să abuzeze și să sacrifice oameni nevinovați pentru revoltele și războaiele lor.

Pe această temă, vă rog să ascultați în mod repetat a doua și mai ales a treia parte a discursului meu de la Întrunirea de Prieteni 2023 (https://www.kla.tv/26227). Nu veți găsi nicăieri căi de ieșire și sugestii mai puternice.

Nu există decât o singură cale de ieșire pentru popoare: trebuie să devină ceea ce au fost lăsate să creadă timp de secole – trebuie să stea împreună atât împotriva înaltei finanțe globale viclene, cât și împotriva comunismului renegat al acesteia.

Dar nu formele copilărești sau, în cel mai bun caz, adolescentine, cum ar fi democrația elvețiană, ne vor scoate din necazuri, pentru că acestea se bazează prin excelență pe egoismele umane și, prin urmare, pe eterna luptă pentru putere a orgoliilor.
Ceea ce are nevoie această lume este unirea tuturor popoarelor condamnate la sclavie sub acea lege efectivă a spiritului vieții, a păcii și a puterii de navigație cerească care se pricepe să navigheze chiar și „lumea animală needucată”.

Cine obiectează aici că o astfel de navigație este imposibilă cu ființele umane, aici pot face referinţă la istoria OCG, ale cărui organe din mii de medii diferite lucrează împreună armonios ca un singur om, de zeci de ani – și construiesc noua lume pe această cale sinergică – pe bază de voluntariat extrem de motivat. Rezultatele se pot vedea nu numai în miile de programe gratuite ale Kla.TV sau în sutele de mii de articole din ziarul gratuit P&C. Aceleași rezultate le găsiți și în toate produsele editurii noastre Elaion, sub forma a zeci de cărți gratuite, literatură de specialitate pe tema tocmai menționată. Pe același subiect al puterii de navigație ontică mondială în aproximativ 2000 de conferințe gratuite pe CD, sau în filme de lung metraj, oratorii etc. etc..

Am creat toate aceste produse în mod voluntar, în ciuda fronturilor furibunde ale înaltei finanțe mondiale și ale comunismului agresiv, între care am fost strânși timp de decenii. Dar, de asemenea, în ciuda deceniilor de rezistență din partea tuturor cartelurilor exploatatoare, cu mijloacele lor de comunicare în masă obligatorii etc. Noi, în calitate de OCG, am devenit un organism viu internațional, de asemenea, în ciuda tuturor zecilor de mii de diviziuni religioase, politice, economice și a tuturor celorlalte dezbinări.

Deci, vedeți, se poate depăși, cu un adevărat câmp de forță care lucrează din ceruri, care este prezent pentru toți. Nimic religios – ci putere! Ce aș mai putea să enumăr? Ar fi mult mai multe.

Dar nu, OCG-ul nu vrea să fie el însuși conducătorul lumii noi sau alternative.
Nu Ivo Sasek și nici unul dintre miile de contribuitori voluntari nu vor conduce această lume. Ci principiul navigației, care acționează peste tot în aer și căruia ne-am încredințat din nou și, în acest fel, ni s-a permis să atingem o calitate a vieții atotcuprinzătoare și de nedescris.

OCG nu face decât să-și ofere gratuit serviciile tuturor popoarelor amenințate de pe acest pământ pentru a construi între ele acea adevărată democrație. Acolo nu mai există o luptă pentru acel 51%, ci starea normală este un acord din interior de 100% în toate chestiunile esențiale ale conviețuirii naționale, care va reieşi liber din fiecare ființă umană. Acesta este produsul acestei navigări de sus.

Prin aceasta îi invit pe toți oamenii din toate națiunile la angajamentul activ necesar! Deveniţi acest organism viu împreună cu noi! Cine poate auzi discursul meu și simte în inima sa că aici – chiar dacă în ultimul moment – este o soluție oportună pentru toate popoarele lumii, vă rog să vă anunţați la „Kla.TV – deveniţi activi”, în obligativitate!
(a se afișa pagina nouă: https://www.kla.tv/aktiv-werden).
Noi suntem aici pentru dumneavoastră și vă vom introduce practic în acest câmp de forță care navighează ontic.
Eu sunt Ivo Sasek, care stă în fața lui Dumnezeu de 47 de ani.