Doctor criminal: 553 de pacienți sănătoși i-a diagnosticat cu cancer, în mod fals, cu bună știință, pentru a încasa 34 de milioane de dolari

Grigorie_N_Lacrita

Conf. univ. dr. N. Grigorie Lăcrița

Celebrul medic oncolog Farid Fata (născut în anul 1965) a fost proprietarul Michigan Hematologie-Oncologie, una dintre cele mai mari practici de cancer din Michigan, Statele Unite ale Americii.
Farid Fata, care avea circa o mie de pacienți în grija sa, a diagnosticat în mod fals, cu bună știință, cu CANCER 553 de pacienți, deși știa (pe baza investigațiilor medicale ale acestora) că erau sănătoși și, cu toate acestea, i-a supus la chimioterapie, încasând nu mai puțin de 34 de milioane de dolari SUA numai din asigurările medicale.
Tratamentele NEnecesare cu chimioterapie s-au dovedit, în cazul multora, mortale.
Intrau perfect sănătoase persoane în cabinetul Farid Fata, dar ieșeau convinse de acesta (printr-un diagnostic fals, dat cu bună știință) că au cancere avansate care trebuie tratate cu chimioterapie.
Pe alţi pacienți, care chiar erau în faze terminale de cancer, îi convingea să accepte, și acceptau oamenii, să treacă prin tratamente în realitate inutile și complet dăunătoare pentru organism, fiindcă „celebrul medic” le garantase că așa se vor face bine.
Au fost administrate circa 9.000 de injecţii sau infuzii la ordinul acestui medic criminal, de colegi din cele 6 clinici pe care le conducea oncologul-criminal, care au acţionat de bună-credinţă, fără să știe de crunta farsă a conducătorului lor.
Numeroase femei care, după ce „li s-a părut” că ar avea un nodul la un sân, au devenit suspicioase că „ar fi posibil să aibă cancer”, fapt pentru care au mers la acest medic oncolog.
Chiar dacă erau perfect sănătoase, după ce au mers la acest celebru medic-asasin Farid Fata, nu au mai ieșit așa cum au intrat: diagnosticul, fals, pus cu bună știință de el, era de cancer și tratamentul, care urma să le curme sănătatea și chiar viața unora, începea imediat.
În mod asemănător, numeroși bărbați care, urinând mai frecvent noaptea, având o mică suspiciune că ar avea probleme cu prostata, au mers și ei la acesta.
Chiar dacă erau perfect sănătoși, după ce au ajuns la medicul-criminal Farid Fata, au ieșit de la acesta cu falsul diagnostic de cancer, iar tratamentul, care urma să le curme sănătatea și chiar viața unora, a început imediat.
Cancerul de prostată este un bun exemplu când vine vorba de diagnosticul greșit al medicilor. Un test de sânge caută antigenul specific prostatei, o proteină produsă de glanda prostatică. Un nivel ridicat este asociat cu cancerul de prostată, însă această corelație nu este întotdeauna corectă și, chiar și când este, cancerul de prostată nu este neapărat mortal. Doar 3% dintre bărbații care suferă de această afecțiune mor din cauza cancerului de prostată.
Din păcate, mai sunt și medici care nu pun sănătatea pacienților pe primul loc.
Cum „prevenirea afecțiunilor nu produce bani, dar tratamentul acestora da”, se ajunge tot mai frecvent la diagnostice „tendențios îngrijorătoare”, de tratarea și „a ceea ce nu există”, și „a ceea ce nu este nevoie”.
În anul 2015 Farid Fata și-a recunoscut faptele, fiind condamnat la … 45 de ani de închisoare.
În alte cazuri, pentru un singur omor, criminalul a primit zeci de ani de închisoare.
În acest caz, medicul-criminal nu a primit nici măcar câte un an de închisoare pentru fiecare pacient decedat din cauza „omorului calificat, săvârșit cu premeditare”, prin falsul diagnostic pus de acesta, cu bună știință, în scopul obținerii unor venituri.
Pacienții au fost șocați atât de faptele criminale ale acestui medic, cât și de mica pedeapsă primită față de numeroasele și gravele fapte săvârșite.
Nici un om nu s-ar putea gândi, când merge la un medic, că acesta va pune un diagnostic fals, în mod intenționat, numai pentru a încasa bani pe seama lui.
Pentru onestul cetățean sunt de neconceput asemenea practici medicale-criminale și asemenea medici-asasini ai propriilor pacienți.
Cu toate acestea, asemenea practici medicale criminale au loc chiar și în cazul cancerului (fără a mai vorbi de alte afecțiuni) de pe urma cărora unii medicii obțin venituri exorbitante.
Renumitul doctor Sayed Mohammed, un oncolog care s-a pensionat, a recunoscut că a văzut această practică în urmă cu un deceniu și a spus despre acești medici fără scrupule că sunt niște „afaceriști cu sănătatea și cu viața oamenilor”, care sunt un mare pericol în orice societate.
Acesta a mai spus că se întâmplă mai des decât își poate imagina onestul cetățean, ca oamenii sănătoși să fie diagnosticați, de unii doctori, în mod fals cu cancer pentru a face bani frauduloși din tratarea incorectă a acestora, în special prin chimioterapie.
Pentru lumea medicală, prevenirea afecțiunilor nu produce bani, dar tratamentul acestora da.
Acesta este și motivul pentru care societățile medicale pentru combaterea cancerului din întreaga lume oferă o importanță financiară mult mai mare tratării bolilor (unele chiar inexistente) decât tehnicilor de prevenire a acestora.
Și guvernanții, incompetenți, corupți, sau și una și alta, rămân indiferenți față de aceste odioase crime în masă săvârșite din interese financiare.
O concluzie(dintre multe altele care ar fi necesar a fi prezentate).
În momente de maximă suferință și vulnerabilitate, așa cum sunt cele în care o persoană este suspectată de cancer, și cu atât mai mult când i se anunță acest diagnostic, ceea ce o ajută în mod real este (1)încrederea în buna-credinţă și în profesionalismul medicului, (2)consultarea mai multor opinii medicale specializate și, pe cât posibil, (3)documentarea personală.
1. Încrederea în buna-credinţă și în profesionalismul medicului ajută, uneori în mod decisiv, în vindecarea bolii.
România a avut, și încă mai are, foarte mulți medici cu extraordinare calități: și profesioniștii autentici și plini de umanitate, dintre care unii și-au dedicat, efectiv și în mod real, întreaga viață în slujba sănătății și a vieții oamenilor.
Exemplele de acești medici sunt multe, dar eu îl dau numai pe Alexandru Pesamosca (n. 14 martie 1930, – d. 1 septembrie 2011),un fost chirurg pediatru din România. Timp de jumătate de secol, el a făcut circa 45 000 de operații, salvând de la infirmitate pe viață sau de la moarte mii de copii, inclusiv pe cei considerați fără speranță și inoperabili de către ceilalți medici.Profesorul Pesamosca, considerat „îngerul copiilor”, „duhovnicul cu bisturiu”, era genul de medic care nu se hrănea cu titluri şi cu distincţii, nu lua bani de la pacienţi, nu a avut nici o avere (case sau maşini), dar a dovedit un profesionalism și o umanitate cum rar se poate întâlni în breasla medicală.Când alții își ridicau mii de metri pătrați de vile, de policlinici, despitale, „îngerul copiilor”Pesamosca a locuit într-o rezervă de 10 metri pătraţi a Spitalului „Budimex” (actualul „Marie Curie”) și a fost înmormântat lângă biserica pe care a ctitorit-o în incinta acestui spital.
Câtă diferență între „medicul-îngerul copiilor” Alexandru Pesamosca și medicul-exterminatorFarid Fata !!!
Încă mai avem mulțime de medici, și plini de umanitate, și profesioniști desăvârșiți, dar care fie muncesc toată viața în anonimat, fie ne părăsesc țara din cauza conducătorilor malefici, ai lor (pe linie profesională) și ai țării.
E bine să fim conștienți de aceste lucruri și să ni le reamintim.
2. Consultarea mai multor opinii medicale specializate ar trebui să fie luată în considerare de orice persoană (a) când începe investigațiile medicale pentru a constata dacă are sau nu o presupusă boală și (b), în mod obligatoriu,înainte de a începe un tratament agresiv.
Niciodată, și în nici o situație, nu trebuie să ne lăsăm în seama unei singure opinii medicale.
În cazul în care cei 553 de pacienți sănătoși, diagnosticați în mod fals, cu bună știință, cu cancer, de criminalul medic oncolog Farid Fata, ar mai fi consultat fie și numai o singură altă opinie (ar mai fi făcut investigații medicale și la un alt centru medical), efectele benefice ar fi fost duble: (a) aceștia ar fi constat, în final, că nu sunt bolnavi de cancer, și (b) s-ar fi descoperit de la început faptele odioase ale acestui odios medic.
Dar, din cauză că (1) tot mai mulți oameni trăiesc în sărăcie, (2) în spitalele de stat nu se mai beneficiază, efectiv și în mod real, de servicii medicale gratuite, corecte și depline și (3) în unitățile medicale private (în care condițiile, dotările și calitatea serviciilor medicale sunt mult superioare față de cele din unitățile de stat) tarifele sunt de mii, și chiar de zeci de mii de euro, deci din aceste cauze se ajunge ca tot mai mulți dintre oamenii de rând (simplii și onești), după o viață de trudă să nu mai aibă posibilitatea la consultarea mai multor opinii specializate și cu atât mai mult să-și trateze bolile.
3. Documentarea personală asupra boli de care suferă nu este, efectiv și în mod real, accesibilă pentru marea majoritate a populației.
Pentru oamenii simplii este mai greu cu documentarea personală asupra bolilor de care suferă din cauză că, chiar dacă aceștia au acces la surse de documentare, ei nu le pot corobora, nu le pot înțelege și nu le pot aplica corect.
În timp ce televiziunile, radiourile și mass-media, scrisă și electronică, publice și private, sunt pline de emisiuni și de articole toxice (în special pentru tineret), emisiunile despre „educaţie pentru sănătate”și despre cum „este mai ieftin să previi decât să tratezi” sunt destul de puține și nu cu profesioniști autentici, care să aibă și calitatea de buni comunicatori.
Seară de seară vedem, la numeroase televiziuni, până noaptea târziu, așa-zise „somități din lumea medicală” care participă, trăncănind chiar cu încrâncenare, la bălăcăreli politice.
Este bine ca medicul să rămână în nobila și umana lume a lui, în care a intrat când a depus „jurământul lui Hipocrate”, nu să se vâre printre ciocoi, în politica mizeră și în grupurile nelegitime de interese, care îi adorm conștiința, îl deprofesionalizează și îl transformă într-o maşină-tonomat de produs palavre la comandă. Scopul învățământului medical nu este de a se obține trăncănitori politici, ci pentru a pregăti specialiști care să fie în slujba sănătății și a vieții oamenilor.
Se mai spune că perfecționarea unui sistem medical se asigură, în mare parte, și prin raportarea oricărei nereguli medicale constatate.
Numai că, într-un sistem medical cu conducători malefici, în care „corb la corb nu-și scoate ochii”, cel care îndrăznește să sesizeze o neregulă medicală este mâncat de corbi.
Guvernanții uită că distrugerea oricărei națiuni nu necesită bombe atomice sau rachete balistice intercontinentale.
Trebuie doar degradat sistemul public de sănătate, alături de cel de educație și de învățământ.
Pacienții mor în mâinile unor asemenea medici.
Degradarea sistemului public de sănătate, alături de cel de educație și de învățământ, va avea ca efect degradarea întregii națiunii.

„Cine are urechi de auzit să audă.” (N.T. Luca 8:8; 14:35) „Cine are minte, să ia aminte!”Amin!

Bibliografie

https://incredibilia.ro/curiozitate/de-ce-a-diagnosticat-intentionat-un-medic-cu-cancer-sute-de-oameni-sanatosi/
https://www.eva.ro/sanatate/oncologie/doctorii-care-diagnosticheaza-oamenii-sanatosi-cu-cancer-pentru-a-face-bani-articol-169947.html
https://semneletimpului.ro/sanatate/boli/cancer/oncolog-care-a-prescris-sute-de-tratamente-nenecesare-audiat-pentru-frauda-de-milioane.html
https://www.manager.ro/articole/sanatate-21/un-oncolog-ar-fi-prescris-tratamente-inutile-de-chimioterapie-in-valoare-de-35-milioane-dolari-44595.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Farid_Fata