TREZIREA SPIRITUALĂ A NEAMULUI ROMÂNESC ESTE IMINENTĂ

????????????????????????????????????

Traian Horia✎

Reporter: Avem o criză a Energiei. Cum procedăm?

Dr. Călin Georgescu: Naționalizăm total resursele țării și atunci românii vor avea energie gratuit.

Reporter: Ce semnificație credeți că are apariția cancelarului german Olaf Scholz la București, flancat de Klaus Iohannis și Maia Sandu? A fost mai mult decât o prezentare de modă primavară- vară?

Dr. Călin Georgescu: Este doar clubul Sorosiștilor, adică lacheii de serviciu s-au întâlnit la București. Nevrednici și lipsiți de empatie. Orice pun la cale, nu le va reuși. Vremea lor de glorie se apropie de sfârșit!

„Naționalizăm total resursele țării și atunci românii vor avea energie gratuit”

Reporter: Asistăm la o concediere în lanț a unor guverne „progresiste” de către votanți: Franța, Italia, Bulgaria, Finlanda, Suedia. Este vorba de un refuz al națiunilor de a mai asculta „sfaturile” propagandei din mainstream media?

Dr. Călin Georgescu: Lumea se trezește și criza actuală este o șansă dată societății de mâine. Vom ști să profităm de această șansă? Este vremea celor curajoși, a celor neînfricați, a celor care vor face istorie, nu politică.

Reporter: M-am uitat puțin pe Aleph News. Plictisitor, nimic de aflat: o fătucă l-a bălăcărit juma’ de ora pe Donald Trump fiindcă este, citez, „înfumurat” și „arogant”. Din câte știu, Trump nu e judecat pentru „aroganță”. Pe o scară de la 1 la 10 cât de corect credeți că își informează publicul televiziunile de la București?

Dr. Călin Georgescu: Sigur că nu putem generaliza, dar oricum ar fi, dacă spun „nota unu”, sunt indulgent. Cine vrea să fie bine și corect informat, să nu se mai uite la televizor, sau, opțional, să-l arunce pe fereastră! Președintele Donald Trump este, în primul rând, aducătorul de pace în această lume „sărită de pe fix”. Să privim cu obiectivitate mandatul său precendent. În plus, el este singurul care poate echilibra America, o țară în derivă totală, iar odată echilibrată, America poate influența în bine o omenire întreagă. Astăzi, participăm la un bal mascat și mergem deghizați în altcineva decât ceea ce suntem în viața de toate zilele. Trebuie date jos măștile și privită realitatea în față! Nu poți crea realitatea concretă cum ai crea din tastatură bani și propagandă.

„Participăm la un bal mascat și mergem deghizați în altcineva”

Reporter: Cazul Trump: presa nord- americană relatează că fiica judecătorului este în relații de afaceri cu Partidul Democrat, judecatorul este donator la Partidul Democrat, iar procurorul districtual a fost finanțat de sponsori ai Partidului Democrat. Avem, așadar, un Republican, pe Trump, încercuit de un Sistem judiciar creat prin partidul Democrat. Da, dar Departamentul de Stat al lui Biden publică rapoarte pe starea Justiției din alte țări.

Dr. Călin Georgescu: Justiția din spațiul euroatlantic, la care am aderat și noi, nu mai este Justiție, a pierdut balanța și justețea. Justiția este sosită la ordin, nu din conștiință, iar mașina de tipărit bani a influențat și cumpărat pe cei care și-au vândut ușor sufletul.

Reporter: Sunteți revenit în România. Vă simțiți uneori singur, văzând realitățile din jur?

Dr. Călin Georgescu: Nu sunt singur pentru că sunt cu Dumnezeu! Trebuie să trăiești libertatea cu toată ființa ta. „Prețul libertății este libertatea însăși! ”, spunea Vlad Țepeș. Pentru un om cu adevărat liber, realitățile din jur sunt doar oportunități pentru trezirea conștiinței sale. Când te-ai trezit, trebuie neapărat să acționezi pentru îmbunătățirea acelor realități, altfel rămâi fixat în acel „da, știu, dar asta e, nu pot să fac nimic pentru a schimba lucrurile”. Trezirea trebuie să fie totală, nu numai în conștiință, dar aș zice și în tot trupul, să fie ca o zguduire a întregii noastre ființe. Altfel nu vom fi motivați să acționăm, iar după un timp de pasivitate și de inacțiune, vom adormi din nou. Suntem veniți pe Pământ să evoluăm, nu să câștigăm!

„Justiția din spațiul euroatlantic, la care am aderat și noi, nu mai este Justiție”

Reporter: Sunt sigur că aveți colaboratori care vă consideră perfect. Spuneți-ne, totuși, un defect de care nu ați putut să scăpați în ultimii ani?

Dr. Călin Georgescu: Da, un defect: să nu mai judec pe alții. Ego-ul îmi joacă și mie feste. Muncesc zilnic ca să fiu liber cu adevărat. Iar libertatea înseamnă, în primul rând, responsabilitate. Dacă vrei să fii propriul tău stăpân, să nu te ia alții „în proprietate”, trebuie să înveți să te stăpânești, să fii smerit și să ierți, două virtuți care, dacă nu le ai, nu te poți numi „creștin”. E ușor să fii creștin, dar este greu să fii creștin practicant- om liber întru Hristos. Lupt cu ispitele celui viclean pentru a nu cădea în starea de creștin „călduț”.

Reporter: Unde se situează Partidul dvs pe eșichierul politic?

Dr. Călin Georgescu: Este un partid de Centru-dreapta, aici se situează, iar doctrina e suveranist- distributistă, ceea ce înseamnă trecerea de la statul servil actual, la statul suveran al proprietarilor producători, mici și mijlocii. Este singura cale de urmat pentru a crea prosperitate pentru întreg poporul. Răspândirea condiției de mic producător, de antreprenor, va duce la resuveranizarea efectivă a țării și a persoanei umane. Pentru început vrem să readucem în dezbaterea publică problema proprietății. Cine deține proprietatea, resursele naturale, capitalul și mijloacele de producție sau proprietatea productivă, acela deține puterea și controlul. Comuniștii și capitaliștii au concentrat proprietatea în câteva mâini; comuniștii în mâinile statului – practic în mâinile oligarhiei comuniste, iar capitaliștii în mâinile marilor corporații și a mafiei bancare.

„Ego-ul îmi joacă și mie feste”

În ambele cazuri avem o structură piramidală: la vârf sunt niște creaturi distante și reci care dețin cea mai mare parte a proprietății, iar la baza piramidei se află masa de sclavi: pe trupurile lor vlăguite se înalță întreaga construcție. Distributismul vrea să răstoarne piramida. La vârf vor fi cei care vor deține efectiv puterea politică și economică, vor fi cei din marea masă de proprietari-producători, fundamentul clasei de mijloc. Ei vor deține puterea întrucât ei sunt cei care pot crea prosperitate pentru întregul popor. Pe steagul nostru de luptă scrie „prosperitate economică pentru toți”. Este un deziderat care poate să unească întreaga națiune. Nu-i o formulă demagogică. Proiectul meu de țară, „Hrană, Apă, Energie”, bazat pe practicile și viziunea asupra lumii suveranist-distributiste, oferă calea pentru împlinirea acestui deziderat. Este vorba de schimbări structurale. O schimbare de sistem. Nici o reformă majoră nu poate fi dusă la bun sfârșit în actualul sistem.

„La vârf sunt niște creaturi distante și reci care dețin cea mai mare parte a proprietății, iar la baza piramidei se află masa de sclavi”

Reporter: Ați făcut un sondaj de opinie la nivelul formațiunii dvs politice? Unde vă situați în clasament, dvs și celelalte partide?

Dr. Călin Georgescu: Pentru moment sunt interesat în construcția si formarea unei stări de spirit la nivel național.

Reporter: Dați cititorilor noștri un bun motiv pentru care ar trebui votat partidul AAA.

Dr. Călin Georgescu: Pentru că va instaura un regim suveranist al dreptății, libertății și adevărului, cu prosperitate pentru toți. PAAA nu va redistribui bogăția după metoda socialistă, ci o va crea pentru toți, printr-un sistem economic și politic bazat pe larga răspândire a proprietății productive: în particular, pentru că prin implementarea modelului economic- distributist și al programului de țară „Hrană, Apă, Energie”, puterea va fi dată efectiv poporului și nu exclusiv unor grupări mafiote, cum se întâmplă în prezent. Mai precis, va instaura puterea clasei mijlocii și va apăra suveranitatea fiecărei persoane în parte.

Reporter: Poate fi Programul dvs „Hrană, Apă, Energie” adaptat unor situații de criză internă și internațională?

Dr. Călin Georgescu: Este exact criza actuală. În plus, este întoarcerea la rădăcinile noastre creștine, la rădăcinile strămoșești.

Reporter: Pentru 2023- 2024, vor anularea vacanței de Paști pentru copii. În zilele noastre, un idiot util la Educație a ajuns ca un tren de Caracal: întotdeauna mai vine unul din urmă.

Dr. Calin Georgescu: Nu știu despre ce este vorba, dar cei care dețin puterea astăzi sunt inutili, iar vremea schimbării se apropie rapid.

Reporter: Ucraina. Dacă v-ați făcut deja o părere cu privire la posibilitatea ca războiul de acolo să degenereze într- unul nuclear?

Dr. Călin Georgescu: Sigur, este posibil orice, mai ales că globaliștii trăiesc în bula lor, sunt lipsiți de simțul realității și obsedați să controleze întreaga omenire. Ei privesc lumea doar prin grila propriului interes pe care- l pot atinge cu orice preț,chiar dacă asta înseamnă distrugeri la scară planetară.

„Cei care dețin puterea astăzi sunt inutili”

Reporter: Presupunând că sunteți șef de guvern, ce ați face pentru protejarea drepturilor românilor din Ucraina?

Dr. Călin Georgescu: Acum situația este foarte complicată. Este cert că aș merge personal acolo ca să le apăr toate drepturile și să aduc la vatra strămoșească ceea ce ne aparține de mii de ani.

Reporter: Pare bizar, dar câteva guverne neomarxiste din Occident finanțează în prezent naționalismul Kievului, deși s-au jurat că vor combate global acest „naționalism”. Se numește asta „politică”, confuzie sau dublu- standard?

Dr. Călin Georgescu: Comunismul, ca și capitalismul, au plecat din același loc, de pe Wall Street (centru bursier financiar din New York, n.n.). Naționalismul batalionului Azov (unitate de voluntari din Ucraina, n.n.) se transformă în SUA, în progresismul „woke” și „cultura anulării” ale huliganilor Antifa (grup „activist” de extrema stângă, activ în UE și SUA, n.n.). Aceiași finanțatori. Este vorba de extremism și de gândire totalitară. Acum, globaliștii nu mai au nevoie de ocolișuri precum „democrație”, „drepturile omului” sau „libertate” pentru a „fenta” vigilența maselor. Și comuniștii foloseau povești de adormit copii: era „comunism cu față umană”, era perestroika. Acum s-a trecut la represiunea directă și Sistemul a fost obligat să-și dea pe față ceea ce ascundea cu mare grijă: monopolul asupra violenței.

„Comunismul, ca și capitalismul, au plecat din același loc, de pe Wall Street”

Reporter: Este acesta un blestem? România să stea mereu strivită între imperii?

Dr. Călin Georgescu: Nu, este doar o cruce dusă către mântuirea noastră. Ne-a învățat drumul drept al credinței creștine împotriva gândirii unice care ne este impusă astăzi. Așa încât ne-a fost de folos.

Reporter: Vă rugăm, un cuvânt de încurajare pentru România.

Dr. Călin Georgescu: Români, luptați să deveniți conștienți și învățați să trăiți sănătos! A venit vremea să ne slujim neamul din care am răsărit și ne-am ridicat! Aici ne vom găsi împlinirea ca oameni și ca națiune. Sunt momente unice pe care le traversăm. Viitorul țării stă în interiorul ei, în iubirea de moșie, de limbă și de neam a fiilor ei, aici și acum, precum și în credința creștină transpusă zi de zi în fapte care să ne unească mereu! Ne-am pierdut fiindcă ne-am separat de Dumnezeu și am devenit dezbinați și trufași în relația cu aproapele. Dacă facem primul pas în restaurarea Credinței, suntem deja pe calea cea bună.

Reply, Reply All or Forward