Serurile criminale au fost create de Departamentul de Stat al Apărării din SUA (DOD)! Sunt arme biologice!

Oligarhia financiara

BREAKS NEWS: „Vaccinurile” anti-Covid-19 reprezintă o operaţiune militară a Departamentului de Apărare din SUA (DOD), proiectate, dezvoltate și fabricate de DOD. Pharma a fost executantul comenzilor de producţie primite de la DOD. FDA nu a jucat niciun rol în procesul de aprobare, ci doar unul formal. Pur și simplu a semnat oficial că este de acord cu săvârșirea genocidului asupra lumii. Putea refuza, demasca, opri acţiunea militară a DOD?

Deși adevărul a ieșit la suprafață, se insistă cu continuarea genocidului!


Pagină din contractul DOD pentru executarea serurilor ucigașe de către Pfizer!

Serurile ucigașe, denumite fraudulos „vaccinuri” sunt practic arme biologice create de DOD împotriva rasei umane, ca de altfel toate măsurile luate la nivel mondial, inclusiv cele privitoare la încălzirea globală, reducerea co2, renunţarea la mâncarea clasică și introducerea în alimentaţie a făinii de greieri, insecte, gândaci (toate afectând dramatic sănătatea umană!), războiul Rusia-Ucraina (necesar pentru reducerea livrării gazelor și scumpirea acestora) etc.etc.

V-aţi întrebat măcar, în treacăt: De unde au apărut brusc în magazine făină de greieri (40 €/kg) și produse alimentare cu făină de greieri și alte asemenea abominaţii? Asta înseamnă că planul era vechi, iar criminalii aveau de mulţi ani ferme de insecte și gândaci. Acum a sosit momentul oportun pentru livrarea producției!

Gates a anunțat că va injecta serurile criminale în celelalte alimente și animalele domestice pentru a se asigura că toată populația planetei este… injectată. Având în vedere că scopul acestor arme biologice este doar de a ucide, devine evident faptul că ne aflăm în stadiul unei resetări a rasei umane și a tot ce este viu pe planeta noastră!

Cum este posibil ca o mână de criminali demenţi să aibă atâta putere încât să supună facil 5-7 miliarde de oameni?

DOD lucrează la aceste arme biologice de zeci de ani. Ca departament de stat, NU se supune niciunui ordin sau regulament și are dreptul să ordone oricărei firme să facă/să nu facă ceva. Pe fondul acestor puteri nelimitate și-a permis transmiterea comenzilor de producţie către concernul Pharma (Pfizer, Moderna, BionTech etc!), iar Departamentul Sănătăţii a fost obligat să le introducă pe piaţă, cu falsul motiv de luptă împotriva virusului – care nu e altceva decât clasica gripă!

 https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2023/01/14/serurile-criminale-au-fost-create-de-departamentul-apararii-al-sua-dod-sunt-arme-biologice/