Ceea ce se ascunde oamenilor! Meditația ,,predată” în corporații azi este noul marxism

Neomarxismul european

Corporațiile pregătesc angajații pentru ștergerea totală a spiritualului și a conștiinței din om! Ceea ce se numește în multe corporații ,,cultură organizațională” este imprimare de ideologie și abuz asupra identității culturale și spirituale.
Una dintra metodele aplicate este promovarea ,,meditației” și a ,,tehnicilor de mindfulness” în rândul angajaților. Una dintre ,,vedetele” ideologiei corporatiste este așa zis-ul filosof Yuval Harari, noul Marx, care promovează el însuși ,,meditația” ca pe noul fitness de bon ton.
Vreau să vă arăt falsul demers al meditației promovate în corporații de ideologi post marxiști precum Yuval Harari. În plus, cei care predau ,,meditația” în corporații sunt niște habarnabiști care își spun ,,profesori de mindfulness” doar pentru că au văzut pe youtube niște filmulețe.
Am mers la Val Voicu, un bun cunoscător al filosofiei asiatice, un om care a cunoscut India, spiritul Tibetului și inițierea maeștrilor în Himalaya. L-am lăsat pe el să afirme de ce este periculos și fals a promova meditația ca un fitness mental în corporații.
Meditația ,,predată” în corporații azi este noul marxism .