Fragment din dosarul FRAUDA BANCARĂ

justitia

Inga Grigoriu
·
Vă întrebați unde sunt MILIARDELE furate de la BEM și de ce noi, cetățenii R. Moldova trebuie să le întoarcem? Vă întrebați de ce nu sunt încă pedepsiți toți cei implicați?
Iată un fragment din dosarul FRAUDA BANCARĂ și anume, acordarea de credite neperformante de către BC Banca de Economii grupurilor infracționale în frunte cu platon/plahotniuc/șor.
Prezint tuturor celor interesați, mai ales organelor de resort cu care acum colaborez, modalitatea prin care s-au furat și continuă să se fure bunurile mobile și imobile ale întreprinderii Moldcarton, gajate la BC Banca de Economii de către două companii căpușe ce aparțin lui platon și plahotniuc. Cel mai grav aspect este că BEM nici măcar nu se îngrijește de aceste active, lăsând, cu bună știință, să fie furate și prădate.
Astfel, în baza patrimoniului SA MOLDCARTON, bandiții au obținut credite neperformante și, ulterior, prin BC Banca de Economii, au trimis banii obținuți în companii off-shore.
Așa a început FRAUDA BANCARĂ.
Luptăm acum pentru a iniția o cauză penală în furtul de proporții de la SA MOLDCARTON cu legături directe ce duc la schema LAUNDROMAT, Jaful secolului.