Chestiunea Evreiască invocată la o televiziune. Aveți curajul să spuneți cine conduce România?

Iudaizare

Marian Motocu a intervenit la emisiunea lui Titi Sultan de pe Kapital TV, la care au fost invitați partidele AUR, Verzilor și PRM.

Olteanul naționalist a adus în discuție chestiunea evreiască, moment în care invitații au turbat.

Spaima care apare atunci când se aduce în discuție publică chestiunea evreiască indică importanța capitală a acestui subiect, care trebuie detabuizat.

Marian Motocu:Aveți curajul să spuneți că Evreii conduc România? Că Holocaustul nu s-a întâmplat?”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Primul test de loialitate al unui Român activ, implicat în viața cetății, este chestiunea evreiască. Este hârtia de turnesol care dezvăluie intențiile reale ale celor care se prezintă a fi patrioți.

Într-un videoclip de 46 de minute, olteanul naționalist Marian Motocu spune lucrurilor pe nume când vorbește despre talmudism și despre distrugerea României în ultimii 30 de ani, distrugere săvârșită de triburile așa-zisului popor ales. Ales de cine? E mai complicat, intrăm în tărâmul obeliscului avraamic, al pactului de sânge și al mutilării genitale, prilej pentru un articol separat.

Scopul principal al legilor antiromânești care prevăd pedeapsa cu închisoarea pentru anumite opinii exprimate în public, adică scopul principal al legilor delictului de opinie este autocenzura. Să te facă să-ți ții gura de frica lor.  Marian Motocu a zdrobit zidurile fricii și afirmă cu tărie adevărurile la care a ajuns, făcând lumină în bezna contemporană și trezind semenii la realitate. El nu joacă la capul unei strategii electorale. Nu spune “N-am să vorbesc despre acest subiect, ca să nu mă atace presa“, cum au spus unii politicieni conservatori cu pretenții de a conduce țara.  Nu joacă la cacealma, ci pune la dispoziția celor interesați un vehicul prin care să apere neamul și se pune pe sine la dispoziția lui Hristos prin mărturisire creștină, zi de zi.

Marian Motocu, în cadrul transmisiunii care va fi dată jos de pe Facebook, dar mai rămâne pe VK, întreabă liderii și pe cei care se erijează în lideri ai patrioților, dacă au curajul să afirme adevărul că Iudeii conduc România și că holocaustul e o gogoriță.