Cine este DUȘMANUL DE MOARTE AL POPORULUI ROMÂN ?

Conferinta de pace Paris 1919

Dusmanul de moarte al poporului roman, inca de acum 17 secole, nu sunt nici ungurii,
nici ucrainienii, nici rusii, care nu existau pe atunci, ci evreii. Din cauza evreimii, care ne
uraste de moarte si incearca sa ne distruga acum si ca stat, am trait numai din tradare
exterioara in tradare exterioara, asasinat interior dupa asasinat interior, incepand cu 1918, de la Versailles, cand am fost tradati de presedintele francmason american Woodrow Wilson, a carui mana dreapta era evreul colonel Mandel House, pana la recenta tradare din 12 iulie 1997 a presedintelui francmason Bill Clinton, al carui consilier si mana dreapta este evreul Samuel (Sandy) Berger seful NSC, POLITBIROUL CARE CONDUCE AMERICA, MAI PUTERNIC DECAT PRESEDINTELE SI CONGRESUL IMPREUNA. Prin tratatul de pace de la Versailles, ROMANIA A FOST PRIVATA DE PARTEA DE VEST A TRANSILVANIEI. In
prezenta lui Woodrow Wilson, regina Maria, sotia regelui Ferdinand, a protestat impotriva
interventiei Aliantei israelite universale din Paris, care incerca sa impuna Romaniei conditii
privitore la evreimea nationala, cu rezultatul ca Wilson a luat creionul si a tras pe harta granita de vest a Romniei in favoarea ungurilor si a noii Iugoslavii, stat artificial care de-abia fusese creat pentru ca in anul 1992 sa se descompuna complet.
A urmat apoi tradarea din interior a tarii, facuta in 1930 de national-taranistul Iuliu Maniu
care, incalcand legea votata de Parlamentul roman in 1925, la cererea regelui Ferdinand I,
mort in 1927, de a interzice reintoarcerea in tara si suirea pe tron a depravatului rege Carol al II-lea, intre altele din cauza aventurilor amoroase ale acestuia cu Zizi Lambrino, l-a readus pe Carol al II-lea in tara. Banditul regal a carui concubina era evreica Magda Wolf Lupescu s-a reintors in compania unei adevarate armate de evrei si francmasoni, care au transformat tara intr-o colonie evreiasca. S-a ajuns la o democratie care schimba prim-ministrii aproape in fiecare an, au fost asasinati in 1938 Corneliu Codreanu si ceilalti sefi ai miscarii legionare, a fost instaurata dictatura regala in 1938, dictatura terminata cu dezastrul din 1940, cand Romania Mare a fost privata de nordul Transilvaniei (ocupat imediat de unguri), de Cadrilater (cedat Bulgariei), de Basarabia, Tinutul Herta si de Bucovina de nord, rapite de Uniunea Sovietica si acum din nou tradate de guvernul crestin-democrat Emil Constantinecu-Victor Ciorbea.
In urma acestei catastrofe nationale, Carol al II-lea a parasit tara, instalandu-se cu evreica
lui la Estoril in Portugalia, iar conducerea tarii a fost preluata de Maresalul Antonescu si de
legionarii lui Horia Sima, care in iarna anului 1941 n-au avut altceva mai bun de facut decat sa incerce sa dea o lovitura de stat spre a-l inlatura pe Maresal.
In 1941, pe 22 iunie, a urmat intrarea Romaniei alaturi de Germania in razboiul contra
Uniunii Sovietice care cu un an inainte ne rapise, pe baza clauzelor secrete ale tratatului Hitler- Stalin, Basarabia, Bucovina de nord si Tinutul Herta. In situatia geopolitica de atunci Romania nu avea de ales decat lupta contra Rusiei comuniste alaturi de germanii lui Hitler, deoarece comunismul reprezenta, dupa cum s-a dovedit mai tarziu, un pericol mult mai mare decat nazismul lui Hitler. Cum neutru nu putea ramane (am fi fost confruntati cu un atac german, deoarece masina de razboi germana avea nevoie de petrolul romanesc de la Ploiesti), Antonescu a preferat o alianta cu Germania.
A urmat razboiul contra Rusiei, care practic a fost decis in favoarea coalitiei iudeomasonico-comunista a lui Roosvelt, Churchil si Stalin de tradarea regelui Mihai I, care in plin razboi l-a arestat in Palatul regal din Bucuresti pe seful armatei, maresalul Ion Antonescu, predandu-l sovieticilor prin intermediul agentului comunist Emil Bodnarenco, cunoscut mai tarziu sub numele de Emil Bodnaras, si dand ordin trupelor sa deschida drumul hoardelor sovietice, cu care peste cateva zile ne-am pomenit pe cap.
A urmat instalarea comunismului de catre evrei, in frunte cu Ana Pauker, asasinarea de
catre evrei a maresalului Antonescu, apoi, in 1947, alungarea regelui tradator care-si facuse datoria fata de internationala iudaica, dupa plecarea lui urmand teribilii 40 de ani de teroare comunista.
In 1952 a fost rasturnata de la putere (trecuta pe linie moarta) odioasa evreica Ana Pauker, dar national-comunistul Gheorghe Gheorghiu-Dej a ramas inconjurat tot de criminali evrei de tipul lui Iosif si Liuba Kisinevski, Walter Neulander Roman, Silviu Brucan, Boris Grunberg, cunoscut sub numele de Nikoloski, torturatorul de elita etc. In 1965 a murit, sau mai bine spus a fost omorat si Gheorghe Gheorghiu-Dej, in urma iradierii cu o capsula de cobalt radioactiv care i-a fost plasata de KGB sub fotoliul in care a stat in cursul conferintei Pactului de la Varsovia, radiatiile provocandu-i un cancer de prostata care l-a curatat intr-un an. Aceasta drept pedeapsa pentru ca reusise sa-l convinga pe Hrusciov insusi, inlocuit in 1964 de Brejnev, care a ordonat lichidarea lui Gheorghiu Dej.
Nicolae Ceausescu, urmasul lui Gheorghiu Dej, era tot national-comunist, fapt care l-a
pus in conflict direct atat cu evreimea internationala cat si cu Brejnev, Andropov, Cernenko si, in sfarsit, cu reformatorul Mihail Gorbaciov, care dupa noua Yalta care a fost conferinta de la Malta dintre super-marii vremii, preseditele Bush al Americii si Mihail Gorbaciov al Uniunii Sovietice, a dus la reimpartirea Europei in sfera de influenta sovieto-americana, in noiembrie 1989, Romania fiind tradata din nou de americani si lasata in sfera de influenta sovietica, devenita intre timp ruseasca. A urmat comunistul Ion Iliescu, care a preluat puterea prin lovitura de stat din decembrie 1989. Iliescu a semnat un tratat cu Uniunea Sovietica si unul cu Ungaria, care-i face pe unguri aproape stapani la noi acasa.
In 2 iunie 1997, crestin democratii care se declara urmasii lui Maniu (Maniu a stat pe
spatele regelui Mihai si in arestarea lui Antonescu in 1944, pentru ca apoi el insusi sa moara in inchisoarea comunista de la Sighet) au semnat si actul de inalta tradare de la Neptun, cu Ucraina. Cu asemenea naivi sau tradatori, noi romanii nu putem decat striga mai departe, asa cum eu o faceam cu colegii de liceu in copilarie:
TRAIASCA ROMANIA MARE!

Traian Romanescu