Cine e agentul Mossad din interiorul AUR ? George Simion vrea să acorde cetătenia română la 800.000 de evrei

George Simeon

Cine e agentul Mossad din interiorul AUR care controlează discursul politic al Deputaților AUR și comunicarea centrală a AUR din mai 2021? Apropo de ce discursul AUR s-a schimbat atât de mult de la intrarea în Parlament, nu v-ați pus întrebarea?
Are dublă identitate și 2 buletine, unul provizoriu fără domiciliu altul normal cu domiciliu.
Raportează către ambasada Israel de 2 ori pe săptămână.
Coincidență, SiEmon vrea un proiect de lege cu naturalizarea a 800.000 de evrei în România

Ar putea fi o imagine cu text care spune „MOSSAD AGENT ☆ ON DUTY”

Într-o ediție a emisiunii lui Victor Ciutacu de la România TV, Punctul Culminant, George Simion, co-președintele formațiunii AUR, a fost luat ușor peste picior referitor la o întâlnire pe care o anunțase cu Benjamin „Bibi” Netanyahu, fostul premier israelian, președintele Likudului, considerat cel mai mare partid din Israel, întâlnire care nu a mai avut loc, ceea ce l-a determinat să facă o declarație surprinzătoare chiar și pentru moderatorul emisiunii, evreu declarat după mamă.

Simion a anunțat că lucrează la o lege specială pentru evreii din Israel plecați din România.

Declarația a fost făcută în contextul în care partidul lui Simion a fost acuzat de minimalizarea holocaustului, în urma unui comunicat de presă prost redactat în care corifeii AUR doreau să se exprime pentru introducerea istoriei holocaustului în cadrul orelor de istorie și nu ca o disciplină separată, după cum informează site-ul Războiul Informațional. Ulterior George Simion a anunțat că nu are nimic cu evreii și chiar că ar urma să aibă o întâlnire cu Benjamin Netanyahu pentru ca apoi să supraliciteze și să afirme că vrea să le facă evrilor plecați din România o lege asemenea basarabenilor sau bucovinenilor, deși autoritățile de la Kiev le cam interzic românilor din teritoriile ocupate să aibă dublă cetățenie.

În emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV George Simion a plusat:

„Frații noștri din Israel trebuie să învețe cultura dialogului, cele două popoare pe care le reprezentam, poporul român și poporul evreu trebuie să colaboreze și avem în comun o istorie care ne leagă și avem în comun și 800.000 de evrei vorbitori de limbă română care sunt în Israel, pentru care pregătim unele proiecte de lege pentru a-i ajuta să redobândească cetățenia care le-a fost furată. Așa că cei de la Likud poate se mai gândesc să nu mai asculte toți extremiștii de aici, în special un consilier al domnului Ciucă.

Înregistrare din emisiunea de la România TV pe 15.02.2022, vedeți mai jos