TRADATORII ROMÂNIEI! TOATE GAZELE DIN MAREA NEAGRĂ VOR FI DATE AMERICANILOR!

Guvernul Ciuca
TRADATORII ROMÂNIEI!
PARCHETUL DOARME, JUSTITIA DOARME, POPORUL DOARME!
TOATE GAZELE DIN MAREA NEAGRA VOR FI DATE AMERICANILOR! Nimic nu va fi pentru România!
CEAUSESCU SE OPUSESE LA ACEASTA MIZERIE. COMPANIA AMERICANA DE ATUNCI, STANDARD OIL ESTE ACUM EXXON! PROPRIETATEA ROTHSCHILD!
In anii ‘70 când a fost Ceaușescu in SUA, i s a propus sa împartă petrolul și gazele din Marea Neagră cu ei. Nu au reușit … Ceaușescu a fost ucis…astăzi, iată ca se realizeaza acest lucru. I s- a spus clar lui Ceaușescu ca dacă am extrage gazul și petrolul din Marea Neagră, am deveni cea mai bogata țara din Europa.

Partenerul strategic’ ne-a taxat – Guvernul Ciucă a plătit americanilor peste 1 miliard de euro pentru gazele din Marea Neagră

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, la ceremonia de semnare a contractului de vânzare-cumpărare pentru preluarea de către Romgaz a participaţiei companiei Exxon aferente perimetrului Neptun Deep, că este un pas important pentru ţara noastră cu privire la exploatarea resurselor naturale din Marea Neagră.

De asemenea, ministrul Energiei Virgil Popescu a explicat că acest demers reprezintă „prima cărămidă pentru independenţa energetică a României”.

„Pot spune că astăzi asistăm la prima cărămidă pentru independenţa energetică a României. Cum a spus şi premierul, clădim independenţa energetică, independenţa resurselor energetice şi astăzi practic asistăm şi la prima cărămidă a unuia dintre cele mai mari proiecte de investiţii şi din România. Vorbim de miliarde de euro ce vorm fi investite pentru extragerea gazelor din Marea Neagră.

Vorbim de investiţii în orizontală, investiţii pentru a putea scoate gazele naturale şi alături de investiţiile din zona nucleară, cred că vorbim de cele mai mari investiţii energetice din România. Îmi doresc să finalizăm cât mai repede această tranzacţie şi îmi doresc ca cel mai târziu la finalul anului 2026, de ce nu poate începutul lui 2026, gazele naturale să intre în sistemul naţional de transport din România.

Sunt convins că vom deveni un furnizor de securitate naţională, atât din punct de vedere al gazului natural, cât şi am energiei electrice”, a explicat Popescu.

‘Partenerul strategic’ ne-a taxat – Guvernul Ciucă a plătit americanilor peste 1 miliard de euro pentru gazele din Marea Neagră