Realitatea din ROMÂNIA

diana-iovanovici-sosoaca

Datele cu caracter personal nu au fost protejate niciodată în România

Datele cu caracter personal nu au fost protejate niciodată în România. La câte dosare politice se fac la comandă din afară, nu o să mă mire când o să vedem datele tuturor cetățenilor români că sunt desconspirate fără că aceștia să știe. Deja s-a ajuns prea departe! Eu nu mai votez de multă vreme pentru aceste COM-uri pe care le aduceți în discuție, ori votez împotrivă, ori mă abțin, pentru că nu este admisibil că României să i se impună de la nivelul UE care a început că o fiind o colaborare economică, să adoptăm legislație cum dorește Uniunea Europeană sau Ursula von der Leyen fără că interesul poporului român să fie luat în considerare. Ceea ce faceți dumneavoastră prin votarea acestor COM-uri este o trădare la adresa poporului român a României. Prin aceste norme se urmăresc doar interesele altor state care spre deosebire de noi își salvează industria și toate domeniile de energie naționalizându-le iar noi le dăm pe tavă totul și ne împrumutăm cu bani pe care nu îi regăsim nicăieri.

Semiconductorii – un pas până la ciparea populației

Noi am distrus tot ceea ce înseamnă industria de semiconductori. În urmă cu ceva timp vorbeam aici despre CIP-uriacesta este actul pentru aceste CIP-uri. Ați avut vreodată curiozitatea domnilor parlamentari să citiți actele care stau la baza acestor COM-uri?! Vă anunț că dumneavoastră și familiile dumneavoastre veți fi supuși acelorași reguli pe care le va institui UE în locul României. Va întreb acum: Cât timp va mai există România și se va mai numi România?! pentru că din tot ceea ce aud aici la aceste COM-uri România nu va mai exista! Am ajuns să hotărască alții pentru noi iar dumneavoastră verificați doar dacă sunt respectate dispozițiile europene. A verificat vreunul dintre dumneavoastă dacă tot ceea ce se regăsește în aceste COM-uri respectă Constituția României?! Acest COM a făcut obiectul unor mari discuții și scandaluri la nivel european. Sunt numeroși avocați din toată Europa care spun că această politică a UE urmărește într-un final ciparea populației. Între plandemie și cipare mai este un singur pas! Desfințarea României, asta vă doriți trădătorilor?!

Economia socială și refugiații

Care sunt domeniile în care veți face inserție socială? Care este industria în care veți face acest lucru în condițiile în care noi nu mai avem industrie?! România trăiește din împrumuturi așa că va întreb unde se vor angaja acești oameni? Pentru refugiați s-au găsit imediat 1500 de locuri de muncă, iar pentru românii veniți din afara țării nu s-au putut găși, români care au întreținut PIB-ul țării vreme de 32 de ani, păi asta îmi sună a discriminare pe față în condițiile în care au fost bani alocați de la UE pentru acești refugiați. Având în vedere că există bani alocați pentru refugiați de către UE nu ar fi fost mai bine că aceste locuri de muncă să fie alocate românilor noștri din afară astfel încât aceste politici de inserție socială să îi vizeze pe aceștia?! Care sunt domeniile în care îi veți trimite la muncă pe acești refugiați, sau acest proiect legislativ este unul cu dedicație pentru anumiți oameni politici care mai trebuie să câștige si ei ceva profitând de acest context?! Țări că Germania naționalizează companiile energetice noi de ce nu o facem poate așa am avea locuri de muncă.