În SUA Senatul a votat împotriva vaccinării obligatorii

SUA

Senate votes to block Biden vaccine mandate, which has already hit roadblocks in court

În SUA Senatul a votat împotriva vaccinării obligatorii, solicitată de către Joe Biden si Anthony Fauci. Știrea a fost publicată pe 8 decembrie 2021 pe site-ul CNBC.
Senatorii americani cu o majoritate de 52 se poziționează împotriva vaccinării obligatorii anti-COVID, comandată de către Joe Biden si Anthony Fauci. Aceștia au votat împotriva inițiativei președintelui american miercuri, 8 decembrie 2021.
„Absurda obligație de vaccinare impusă de președintele Biden este un abuz de putere”, a spus joi liderul republican al Senatului, Mitch McConnell.
De asemenea, au existat și democrați care s-au poziționat ferm împotriva vaccinării obligatorii, o inițiativă considerată de către opozanți drept autoritară, care nu are legătură cu democrația evocată de către Joe Biden.
Textul votat în Senat va trebui validat și în Camera Reprezentanților, unde democrații sunt majoritari ceea ce face din acesta un moment crucial pentru libertatea poporului american.
Inclusiv Organizația Națiunilor Unite și Organizația Mondială a Sănătății s-au pronunțat deja împotriva obligativității vaccinării.
„În nici un caz oamenii nu trebuie vaccinați cu forța, chiar dacă refuzul unei persoane de a se supune unei vaccinări obligatorii poate avea consecințe legale, de exemplu o amendă”, a avertizat Michelle Bachelet, înalt comisar pentru drepturile omului în cadrul ONU.
Adevărul nu mai poate fi ascuns! demența unora trebuie să înceteze iar reacția oamenilor este singura care poate pune STOP plandemiei.