MARELE SECRET: Rothschild, Oligarhia sionistă și Big Pharma – marii beneficiari ai Pandemiei COVID-19

protocoalele-sionului

Am decis să repostez acest articol. Acesta conține informații referitoare la proprietarii a nouă companii farmaceutice deținute de sioniști: Regeneron, Pfizer, Moderne, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Glaxo Smith Kline, Gilead Sciences, Novavax și Cansino Biologics. Oamenii trebuie să înțeleagă că aceeași mică cabală de miliardari sioniști sunt proprietarii majoritari ai tuturor acestor companii. Guvernele noastre aruncă miliarde de dolari pe aceste companii pentru a veni cu un vaccin pentru Covid 19. Un vaccin total inutil și care va lua viața multora dintre cei care îl vor primi. Vaccinul de la AstraZeneca a ucis deja unul dintre voluntarii care au fost de acord să îl ia. Mă îndoiesc serios că domnului Rothschild sau domnului Gates sau oricărui investitor de la AstraZeneca îi pasă.

Totul în jurul virusului Covid 19 devine tot mai sinistru pe zi ce trece. Mă îndoiesc serios că Donald Trump a avut vreodată Covid 19, de fapt, aș merge atât de departe încât aș spune că totul a fost un șiretlic politic pentru a stârni simpatie pentru marele idiot portocaliu.

Se presupune că Donald Trump a primit un cocktail experimental de anticorpi policlonali pentru a învinge virusul. Acest cocktail este produs de Regeneron, iar Regeneron este deținut majoritar de Rothschild și de oligarhia sionistă. Remdesivir, tratamentul antiviral infernal de scump, din care Trump a cumpărat întreaga rezervă pentru America și următoarele două loturi, este fabricat de Gilead pharmaceuticals, deținută de aceiași oameni.

Acționarii Regeneron sunt dați mai jos, dar înainte de a ajunge la asta, iată din nou primii 10 administratori de active din lume. Acestea sunt cu adevărat corporații gigantice, iar Rothschild și sioniștii se numără printre principalii acționari ai tuturor acestora.

1- BlackRock, 7,45 trilioane de dolari – Este important de menționat că BlackRock tocmai a fuzionat cu Rezerva Federală a SUA, care la rândul ei este deținută majoritar de Rothschild/Zionist. Fuziunea sa cu Fed creează o super-entitate deținută de sioniști și de oligarhia americană/mondială. Americanii sunt acum îndatorați la acest grup cu 27 ½ trilioane de dolari. Absolut criminal.

2- Vanguard, 6,2 trilioane de dolari

3- Charles Schwab, 3,52 trilioane de dolari

4- State Street Global Advisors, 2,81 trilioane de dolari

5- JPMorgan Chase, 2,73 trilioane de dolari

6- Fidelity Investments, 2,56 trilioane de dolari

7- Allianz, 2,19 trilioane de dolari

8- Capital Group Companies, 1,86 trilioane de dolari

9- BNY Mellon, 1,7 trilioane de dolari

10- Amundi Asset Management, 1,59 trilioane de dolari

Extras din articol: În timpul tratamentului președintelui Donald Trump la spitalul militar Walter Reed, acesta a primit un cocktail experimental de anticorpi policlonali creat de compania americană de biotehnologie Regeneron. Cercetătorii israelieni au lansat un cocktail de anticorpi prezentat ca fiind potențial superior celui al Regeneron, terapia cu anticorpi pe care a primit-o Trump, a relatat The Times of Israel.

Regeneron pharmaceuticals Inc: principalii acționari instituționali. https://www.morningstar.com/stocks/XNAS/REGN/quote

FMR Inc

BlackRock Inc

Vanguard Group Inc

Capital World Investors

State Street Corporation

Wellington Management Company LLP

Loomis Sayles & Company LP

Polen Capital

JPMorgan Chase & Co

Nuveen Asset Management, LLC

Capital Research & Mgmt Co – Division 3

AllianceBernstein L.P.

Geode Capital Management, LLC

Bank of America Corp

Harris Associates L.P.

Northern Trust Corp

T. Rowe Price Associates, Inc.

American Century Companies Inc

Renaissance Technologies Corp

Sands Capital Management, LLC

Este limpede ca lumina zilei că cei care au creat acest virus și l-au eliberat în lume au făcut acest lucru cu speranța de a obține profituri stupide din tratamentul și eventualul vaccin. Există încă unele speculații conform cărora virusul nici măcar nu există și că întreaga pandemie a fost o escrocherie mediatizată. Ca să se știe, mass-media occidentală este majoritar deținută de sioniști/evrei.

În fiecare an, în America, până la 66 de milioane de oameni se îmbolnăvesc de virusul gripal. De cele mai multe ori, acesta este un coronavirus. Aproape toată lumea de pe planetă ar avea anticorpi împotriva coronavirusurilor; am evoluat cu ele în ultimii 2 ½ milioane de ani. În fiecare an, aproximativ 5 milioane de americani sunt spitalizați din cauza gripei și aproximativ 100.000 de persoane, plus sau minus, mor în urma pneumoniei sau a altor complicații.

În acest stadiu, sunt pregătit să afirm că există un coronavirus falsificat care circulă. Cred că a fost modificat pentru a fi mai infecțios, nu mai letal. S-a raportat că acesta conține elemente din HIV și Ebola pentru a-l face mai infecțios. Creatorii săi au avut nevoie ca acesta să se răspândească incredibil de rapid pentru a teroriza lumea, astfel încât guvernele să împrumute de bunăvoie mai mulți bani de la băncile lor centrale, care sunt, desigur, toate deținute de Rothschild și de sioniști. Datoriile naționale ale țărilor occidentale au făcut toate un salt gigantic în sus în ultimul an, la fel și profiturile celor mai mari 10 administratori de active. Nu cred că este o coincidență. În plus, luna trecută s-a raportat că oligarhia a încasat ceva de ordinul a 662 de miliarde de dolari, de când a început pandemia.

După cum se vede, acest sezon de gripă se dovedește a fi relativ blând. În fiecare an, milioane de oameni mor din cauza gripei în întreaga lume și asta face parte din viață. Persoanele în vârstă, bolnave și cele imunocompromise sunt foarte sensibile la virusurile gripale, iar pneumonia este cea mai frecventă cauză de deces.

Lumea nu ar fi trebuit să se prăbușească niciodată din cauza acestui virus gripal și, pe zi ce trece, devine tot mai clar că a fost o încercare extrem de coordonată a oligarhiei de a teroriza publicul cu scopul de a face trilioane de dolari prin intermediul corporațiilor de vânzare cu amănuntul online pe care le dețin: eBay și Amazon, în principal. Ambele au raportat profituri care au crescut vertiginos pe măsură ce oamenii sunt forțați să folosească acești retaileri online din cauza acestor măsuri de lockdown total inutile.

Aspectul cel mai condamnabil al acestei situații a fost inflația falsă a statisticilor privind decesele. Acestea au fost exagerate ca urmare a unor metode de testare false. Testele vor detecta expunerea la coronavirus pur și simplu pentru că majoritatea oamenilor din lume au avut un coronavirus la un moment dat în viață. Există încă semne de întrebare cu privire la izolarea virusurilor. Mulți au spus că acesta nu a fost încă izolat și totuși avem deja un vaccin funcțional în Rusia, iar China a raportat încă de la început că a izolat virusul. Pe de altă parte, CDC a declarat că nu are mostre de virus izolat.

Perspectiva unei complicități între toate guvernele majore este o posibilitate foarte mică, dar, personal, mă străduiesc să dau crezare acestui gând. Asta nu înseamnă că am dreptate, dar nu pot vedea guvernul chinez în pat cu Rothschild.

Pagubele provocate ca urmare a blocajelor au fost enorme. Zeci de mii de oameni au murit din cauza lor, nu din cauza vreunui virus. Zeci, dacă nu sute de milioane de oameni și-au pierdut locurile de muncă și casele. Aproximativ 70 de milioane de oameni din Statele Unite au fost nevoiți să folosească bonuri de masă pentru a supraviețui, iar numărul persoanelor fără adăpost crește de la o zi la alta. Băncile îi execută silit pe cei care nu-și pot plăti ipotecile și puteți paria pe ultimul dolar că acest lucru a fost planificat dinainte. Băncile vor face sute de miliarde de dolari din acest șiretlic. După cum știm, majoritatea băncilor private sunt deținute de sioniști. Aș adăuga la aceasta faptul că milioane de șomeri americani și-au epuizat acum alocația de ajutoare de șomaj. Asta înseamnă că milioane de americani vor fi aruncați în stradă fără nimic. Guvernul SUA nu se mișcă pentru a pune capăt situației dramatice a șomerilor americani, ci pare că pur și simplu i-a abandonat. Acest lucru ar trebui să fie o problemă electorală.

Ceea ce a făcut Covid 19 a fost să demonstreze că guvernele noastre nu sunt cele mai înalte autorități de pe pământurile noastre. Ele răspund în fața unei autorități superioare, Rothschild și sioniștii. În 1959 a fost adoptată legea privind banca de rezervă a Australiei, care i-a dat controlul banilor australieni lui Rothschild și i-a dat acestuia licența de a tipări moneda noastră, ceea ce face prin intermediul Note Printing Australia. Acest lucru s-a întâmplat cu trei ani înainte ca eu să mă nasc. Acest tip de legislație ar fi putut fi adoptată doar prin corupție de rang înalt în cadrul guvernului și fiecare guvern de atunci a fost parte a acesteia.

În Australia, este foarte clar că guvernul nostru face ceea ce i se spune. Este foarte clar că marile state occidentale: Marea Britanie, Canada, Franța, Noua Zeelandă, America sunt toate în aceeași situație. Este dureros de clar că Donald Trump este aservit și se supune lui Jacob Rothschild și oligarhiei sioniste. El a plătit companiei Gilead o sumă exorbitantă de bani pentru întregul stoc de Remdesivir și a prezentat frecvent acest medicament ca fiind tratamentul preferat pentru Covid 19. (FDA tocmai a ieșit și a anunțat că Remdesivir este un tratament de primă linie). Până în prezent, Trump a facilitat transferul a sute de miliarde de dolari către Gilead, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Glaxo Smith Kline, Novavax, Sinovac, CanSino Biologics și Pfizer. Din nou, aceste corporații gigantice sunt deținute majoritar de Rothschild și de oligarhia sionistă/mondială. Acestea sunt principalii jucători din industria farmaceutică masivă, masivă.

https://www.forbes.com/sites/moneyshow/2020/06/16/9-pharmaceutical-companies-racing-for-a-covid-19-vaccine/?sh=7ba5237476ad

Pfizer: principalii acționari instituționali:
Vanguard Group, Inc.

Blackrock Inc.

State Street Corporation

Wellington Management Company,

Capital World Investors

Geode Capital Management, LLC

Bank of America Corporation

Northern Trust Corporation

Norges Bank Investment Management

Bank Of New York Mellon Corporation

https://finance.yahoo.com/quote/PFE/holders

Moderna Inc: principalii acționari instituționali:
Flagship Ventures Management, Inc.

FMR Inc

Vanguard Group Inc

BlackRock Inc

Theleme Partners LLP

Morgan Stanley – Brokerage Accounts

State Street Corporation

Federated Hermes Inc

Baillie Gifford & Co Limited.

Bellevue Group AG

Geode Capital Management, LLC

Amvescap Plc.

Banque Pictet & Cie SA

Goldman Sachs Group Inc

Waddell & Reed Financial Inc

Fiduciary Trust Co

Northern Trust Corp

ROPES WEALTH ADVISORS LLC

JPMorgan Chase & Co

Charles Schwab Investment Management Inc

https://www.morningstar.com/stocks/xnas/mrna/ownership

Johnson & Johnson: principalii acționari instituționali:
Vanguard Group Inc

BlackRock Inc

State Street Corporation

Geode Capital Management, LLC

Bank of America Corp

State Farm Mutual Automobile Ins Co

Northern Trust Corp

Bank of New York Mellon Corp

Massachusetts Financial Services Company

Wellington Management Company LLP

JPMorgan Chase & Co

Capital World Investors

Wells Fargo & Co

Morgan Stanley – Brokerage Accounts

Ameriprise Financial Inc

Capital Research & Mgmt Co – Division 3

Legal & General Group PLC

Nordea Investment Mgmt Bank Demark A/s

T. Rowe Price Associates, Inc.

Charles Schwab Investment Management Inc

https://www.morningstar.com/stocks/xnys/jnj/ownership

AstraZeneca: principalii acționari instituționali:
Capital Research and Management Company

Wellington Management Company LLP

Capital Group

Vanguard Group Inc

BlackRock Investment Management (UK) Ltd.

BlackRock Fund Advisors

Fidelity Management & Research Company LLC

BlackRock Advisors (UK) Limited

State Street Global Advisors

Aberdeen Asset Investments Limited

Swedbank Robur Fonder AB

TIAA Investments

Franklin Advisers, Inc.

Vanguard Investments UK, Limited

Northern Trust Investments Inc

Goldman Sachs Asset Management, L.P.

Royal London Asset Management Ltd

Fidelity SelectCo, LLC

BlackRock Advisors LLC

Legal & General Investment Management

https://www.morningstar.com/stocks/xlon/azn/ownership

Glaxo Smith Kline: principalii acționari instituționali:
Dodge & Cox

Renaissance Technologies Corp

FMR Inc

Capital Research & Mgmt Co – Division 3

T. Rowe Price Associates, Inc.

Royal Bank of Canada

Fisher Asset Management, LLC

State Street Corporation

Hotchkis & Wiley Capital Management LLC

Bank of America Corp

Boston Partners Global Investors, Inc

Wells Fargo & Co

Black Creek Investment Management Inc

Capital Research Global Investors

Arrowstreet Capital Limited Partnership

Federated Hermes Inc

Morgan Stanley – Brokerage Accounts

Ameriprise Financial Inc

Raymond James & Associates

Dimensional Fund Advisors, Inc.

https://www.morningstar.com/stocks/xnys/gsk/ownership

Gilead sciences: principalii acționari instituționali:
Capital Research Global Investors

BlackRock Inc

Vanguard Group Inc

State Street Corporation

Capital Research & Mgmt Co – Division 3

Capital World Investors

Geode Capital Management, LLC

Bank of New York Mellon Corp

Northern Trust Corp

FMR Inc

Dodge & Cox

California Public Employees Retrmnt Sys

Legal & General Group PLC

Renaissance Technologies Corp

T. Rowe Price Associates, Inc.

UBS Asset Mgmt Americas Inc

Mellon Investments Corporation

Bank of America Corp

Deutsche Bank AG

Goldman Sachs Group Inc

https://www.morningstar.com/stocks/xnas/gild/ownership

NovaVAX: principalii acționari instituționali:
RA Capital Management, LLC

Vanguard Group Inc

BlackRock Inc

Franklin Resources Inc

State Street Corporation

D. E. Shaw & Co LP

Geode Capital Management, LLC

Citadel Advisors Llc

Northern Trust Corp

Citigroup Inc

Rock Springs Capital Management LP

Nuveen Asset Management, LLC

Capital World Investors

Amvescap Plc.

Charles Schwab Investment Management Inc

Perceptive Advisors LLC

Hillhouse Capital Advisors, Ltd.

Bank of New York Mellon Corp

Morgan Stanley – Brokerage Accounts

Baker Bros Advisors LP

https://www.morningstar.com/stocks/xnas/nvax/ownership

CanSino Biologics: principalii acționari instituționali:
CanSino Biologics nu este deținută de fonduri speculative. Huihua Mao este în prezent cel mai mare acționar, cu 12% din acțiunile în circulație. În comparație, al doilea și al treilea acționar ca mărime dețin aproximativ 10% și 7,2% din acțiuni. Doi dintre primii trei acționari se întâmplă să fie principalii Directori executivi și, respectiv, președintele consiliului de administrație. Adică, persoanele din interior se află mai sus în ierarhia acționarilor principali ai companiei.

În urma unei inspecții suplimentare, am constatat că mai mult de jumătate din acțiunile societății sunt deținute de primii 6 acționari, ceea ce sugerează că interesele acționarilor mari sunt compensate într-o anumită măsură de cele ale acționarilor mici.

Cercetarea acționariatului instituțional este o modalitate bună de a evalua și filtra performanța așteptată a unei acțiuni. Același lucru poate fi realizat și prin studierea opiniilor analiștilor. Există o mulțime de analiști care acoperă acțiunea, așa că ar putea fi util să vedeți și ce previziuni au aceștia.

https://simplywall.st/stocks/hk/pharmaceuticals-biotech/hkg-6185/cansino-biologics-shares

SinoVac: principalii acționari instituționali:
Vivo Capital, LLC

Orbimed Advisors, LLC

Renaissance Technologies Corp

Neumann Advisory Hong Kong Ltd

State Street Corporation

Yorktown Management & Research Co Inc

California Public Employees Retrmnt Sys

Skandinaviska Enskilda Banken AB

Spark Investment Management LLC

Geode Capital Management, LLC

Navellier & Associates Inc

Northern Trust Corp

Eqis Capital Management Inc

Susquehanna International Group, LLP

Royal Bank of Canada

UBS Group AG

Wells Fargo & Co

Morgan Stanley – Brokerage Accounts

Advisor Group Holdings, Inc.

CWM, LLC duplicate

https://www.morningstar.com/stocks/xnas/sva/ownership

Industria farmaceutică occidentală este coruptă peste măsură. Originile sale datează încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Oamenilor de știință și biochimiștilor germani li s-a oferit azil în Statele Unite dacă erau dispuși să lucreze pentru Statele Unite. Americanii trebuie să înțeleagă că țara lor a fost deținută de sioniști și de oligarhie încă de la înființarea Rezervei Federale private în 1913.

Acum știm că Statele Unite sunt preponderent o exploatație sionistă. Este deținută majoritar de Rothschild și de oligarhia sionistă, iar oligarhii din America sunt, de asemenea, implicați. Știm acum că guvernul american, inclusiv Congresul, este controlat de evrei. O treime din toți congresmenii sunt evrei, iar restul sunt toți în buzunarul grupurilor de lobby israeliene. Toate deciziile Americii favorizează poporul evreu și oligarhia sionistă în special. Toți congresmenii, cu excepția unei mâini de congresmeni, au semnat un jurământ în fața Israelului de a pune nevoile evreilor mai presus de cele ale poporului american. Trump nu guvernează pentru poporul american, el îi servește pe cei care l-au ridicat la funcția de președinte al Statelor Unite.

Suma de bani este absolut uluitoare. Industria farmaceutică este o licență pentru a tipări bani. Aceasta a preluat controlul asupra programelor de studii medicale, psihiatrice, farmacologice și, într-o măsură ceva mai mică, psihologice. Psihologii folosesc aceleași criterii de diagnosticare ca și psihiatrii. Acești oameni dețin FDA, CDC și OMS. Practica ilegală a companiilor farmaceutice care își falsifică propriile date, își scriu propriile lucrări care, invariabil, le susțin medicamentul și plătesc profesioniști de rang înalt pentru a le semna. Gândiți-vă la Anthony Fauci. Micul nemernic și-a vândut sufletul marilor bancheri sioniști. Întreaga industrie farmaceutică este o escrocherie de proporții halucinante.

În prezent, există multe medicamente pe piață care sunt extrem de dăunătoare. Printre acestea se numără antidepresivele moderne, care nu funcționează și care sunt responsabile pentru aproximativ 1/4 din toate sinuciderile. Multe medicamente etichetate ca fiind medicinale creează o dependență infernală, în mod deliberat. Se întâmplă ca multe medicamente să fie toate pe piață pentru că membrii de rang înalt ai FDA au închis ochii și au luat punga mică de aur sionist.

Industria farmaceutică este cea mai coruptă industrie de pe planetă. Întâmplător și important, aceiași oameni cu bani sioniști dețin și controlează industria ilicită a drogurilor. Acesta este motivul pentru care soldații americani păzesc câmpurile de mac în Afganistan. Acesta este motivul pentru care producția de heroină a crescut de 40 de ori de la invazia americană. În timpul talibanilor, producția de heroină din Afganistan a fost redusă la 10% din producția normală. La foarte scurt timp după aceea, America a atacat. America se confruntă cu cea mai gravă criză a opioidelor din istoria sa și ucide milioane de oameni.

În ceea ce privește psihiatria și psihologia, aceste profesii au devenit extrem de corupte. Manualele de diagnosticare, în special DSM V, au explodat în ceea ce privește numărul de categorii de boli mintale folosite pentru a diagnostica oamenii. Versiunea originală conținea puțin peste 120 de categorii, iar DSM V conține acum mai mult de 500 de categorii. În multe cazuri, comportamentul uman normal și reacțiile umane normale au fost patologizate. În cazul tulburării de deficit de atenție și hiperactivitate, comportamente normale din copilărie sunt acum înregistrate ca boli mintale. Noii clinicieni nu știu altceva și diagnostichează în mod regulat copii sănătoși cu o tulburare de deficit de atenție. Acești copii sunt apoi puși pe medicamente pe bază de amfetamină, ceea ce îi pregătește pentru o viață întreagă de dependență, în special de, culmea ironiei, amfetamine. În fiecare an, decanii psihiatriei încearcă să reducă vârsta la care copiii pot fi tratați cu medicamente pe bază de amfetamină. Acest lucru este criminal. Multe alte medicamente psihiatrice creează o dependență infernală și sunt total ineficiente. Antipsihoticele nu opresc psihoza, ci tranchilizează bolnavul. Multe medicamente psihiatrice pot fi considerate cămăși de forță chimice. Acestea provoacă o afecțiune numită sindrom neuroleptic malign, care este un cuvânt important pentru afectarea globală a creierului. Antidepresivele, anxioliticele și antipsihoticele provoacă modificări structurale ale creierului care, în timp, devin ireversibile. Persoanele care le iau devin legume.

Doar un procent foarte mic de ființe umane suferă de ceea ce se numește afecțiuni de neurodezvoltare. Aceasta înseamnă că creierul lor nu s-a dezvoltat normal din cauza unor anomalii genetice. Nu există niciun medicament care să poată remedia această problemă și, cu toate acestea, în fiecare an, industria scoate pe piață noi antipsihotice atipice doar cu scopul de a profita de pe urma utilizării lor.

Nu este o surpriză, sau nu ar trebui să fie o surpriză, faptul că oligarhii sioniști/evrei/mondiali, precum Bill Gates, investesc masiv în industria farmaceutică și, în cazul lui Bill Gates, în industria vaccinurilor. Ar trebui remarcat faptul că fostul prim-ministru al Australiei, Malcolm Turnbull, a investit masiv în industria vaccinurilor înainte de a pune în aplicare legislația „no jab, no pay”, care a obligat părinții să își vaccineze copiii sau să își piardă beneficiile. Acest tip de constrângere este ilegal, este imoral, este criminal, dar există și astăzi.

Oligarhia americană și mondială este de tipul celor care nu acordă prea multă atenție locului de unde provin banii lor. Noțiunea de investiție etică nu se aplică. Dacă cineva este afectat de un drog în care au investit, ei bine, asta este doar o daună colaterală, nu trebuie să fie îngrijorați; iau Lamborghini-ul la o tură și uită de el.

Punctul în care întreaga chestiune devine cu totul sinistră este în legătură cu proprietarii evrei/sioniști ai acestei industrii. Fără a pune toți evreii în aceeași situație, zeii evreimii internaționale dețin literalmente industria farmaceutică. Scopul lor principal este profitul, indiferent de orice considerente etice sau morale. Dacă oamenii sunt afectați sau uciși, așa să fie. Situația devine și mai sinistră dacă luăm în considerare faptul că credința evreiască îndeamnă la dispariția tuturor goyimilor, a tuturor neevreilor, care sunt considerați de rabini ca fiind animale fără suflet, potrivite doar pentru a muri sau a fi înrobiți. Mi-ar place să spun că aceasta este doar o aberație la câțiva rabini cu probleme mentale, dar nu este așa. Aceștia continuă să facă prozelitism despre genocidul popoarelor goyim și despre propria lor ascensiune la conducerea pământului. Ei cred că ne aflăm la sfârșitul vremurilor, înainte de cea de-a doua venire a lui Iisus, când toți goyimii vor muri, iar evreii vor fi răscumpărați și li se va acorda conducerea pământului și a oamenilor săi.Ceea ce este extrem de îngrijorător este faptul că, datorită faptului că dețin industria farmaceutică și industria vaccinurilor, ei au acum la dispoziție mijloacele necesare pentru a-i supune la genocid pe cei care nu sunt evrei. Bill Gates a declarat public că populația lumii trebuie redusă la aproximativ un miliard de oameni și că vaccinurile sunt vectorul preferat pentru exterminarea noastră. Oricine ia un vaccin de la oricare dintre aceste companii producătoare de vaccinuri deținute în majoritate de sioniști, își va lua literalmente viața în propriile mâini. Este important să ne dăm seama că multe dintre aceste vaccinuri în așteptare se bazează pe microARN, ceea ce înseamnă că vor modifica genetic oamenii și puteți paria pe viață că nu va fi în bine.

Ceea ce este extrem de îngrijorător este faptul că, datorită deținerii de către aceștia a industriei farmaceutice și a industriei vaccinurilor, ei au acum la dispoziție mijloacele necesare pentru genocidarea celor care nu sunt evrei în lume. Bill Gates a declarat public că populația lumii trebuie redusă la aproximativ un miliard de oameni și că vaccinurile sunt vectorul preferat pentru exterminarea noastră. Oricine ia un vaccin de la oricare dintre aceste companii producătoare de vaccinuri deținute în majoritate de sioniști, își va lua literalmente viața în propriile mâini. Este important să ne dăm seama că multe dintre aceste vaccinuri în așteptare se bazează pe microARN, ceea ce înseamnă că vor modifica genetic oamenii și puteți paria pe viață că nu va fi în bine.

Zeii evreilor internaționali sunt foarte avansați în atingerea obiectivului lor de dominație și stăpânire totală a lumii. Ei dețin băncile noastre, guvernele noastre, marile noastre industrii, inclusiv industria farmaceutică occidentală, băncile noastre centrale și, cel mai important, liderii noștri. Aservirea din trecut a lui Malcolm Turnbull este evidentă. El este acum afară (în dizgrație), dar, din câte știu, soția sa este încă președintele Prima biomed, un producător de vaccinuri împotriva cancerului. Tratamentele împotriva cancerului sunt incredibil de costisitoare și, în cea mai mare parte, nu funcționează. Ele nu sunt concepute pentru a vindeca, nu se câștigă bani în așa ceva. Numărul de cancere explodează în întreaga lume și nu din cauze naturale. Observăm că tutunul cauzează o duzină sau mai multe tipuri de cancer și aceiași oameni de afaceri sioniști care dețin industria farmaceutică dețin industria tutunului, dețin industria drogurilor și a alcoolului, dețin industria alimentară cu toți conservanții și substanțele chimice care cauzează cancer.

Dacă vă uitați la performanțele unor oameni precum Boris Johnson, Scott Morrison, Trump, Macron, Adern din Noua Zeelandă și Trudeau și zeci de funcționari mai puțin importanți, precum premierul din Victoria, este dureros de clar că acești oameni primesc instrucțiuni de sus. Ei îi ajută pe cei ca Rothschild și Gates, Soros și Kissinger și pe decanii evreilor internaționali cu agenda lor de a depopula pământul și de a face o avere uluitoare în acest proces. Am afirmat de mai multe ori că popoarele occidentale sunt în război cu sioniștii, dar nu își dau seama că se află chiar în unul. Planurile lui Rothschild/Gates/ sioniștilor sunt foarte avansate. Singurii oameni de știință de care auzim sunt cei care sunt pe statul de plată al sioniștilor. Gates este un contribuabil major la multe dintre companiile enumerate. Le-a dat zeci de milioane de dolari, astfel încât acestea îi sunt supuse. În momentul de față, suntem cu toții dezinformați în mod tragic, înșelați în mod deliberat și am fost dezinformați încă de la început.

Sper din tot sufletul că un număr suficient de mare de oameni din Occident au suficiente îndoieli în minte pentru a începe să ia guvernul la întrebări în legătură cu această escrocherie Covid 19. Guvernele noastre ucid oameni în mod total inutil din cauza complicațiilor legate de purtarea măștilor, de închiderea în casă, (vitamina D este produsă în piele ca răspuns la lumina soarelui. Este un compus anticancerigen și este esențial pentru a ne asigura că oamenii nu cad în depresii întunecate și profunde), pierderea locurilor de muncă, a caselor, a relațiilor distruse și a viitorului. Consecințele sociale ale acestei blocări frauduloase sunt enorme și criminale.

Popoarele occidentale trebuie să înceapă să unească punctele. Viețile lor și ale copiilor lor sunt în joc. Gates a ucis deja milioane de oameni, a sterilizat milioane de oameni și a paralizat aproape un milion de copii și adulți încrezători. Vaccinul său oral împotriva poliomielitei le-a provocat poliomielită acestor copii. El continuă să o facă cu binecuvântarea guvernelor occidentale și a stăpânilor săi sioniști. El a declarat oficial că dorește să depopuleze pământul. În mod normal, o astfel de declarație s-ar încheia cu închiderea persoanei respective într-o instituție psihiatrică, fie permanent, fie până când este considerată suficient de inofensivă pentru a se întoarce în lumea obișnuită. Fără îndoială că ar fi sub tratament cu antipsihotice, anxiolitice și antidepresive, care i-ar distruge încet creierul și ar sfârși cu sindromul neuroleptic malign și ar pieri fără să știe cine este. Aceasta este viața la care proprietarii sioniști ai industriei farmaceutice condamnă milioane de oameni. Ar fi normal ca și ei să urmeze același drum.

Rothschild, Oligarhia sionistă și Big Pharma. Evreii o dețin