Disputa Vest-Est este de fapt o mare diversiune. Putin și Xi Jinping sunt forțați să joace această carte a FALSULUI INAMIC

Putin

Adrian Onciu

UN PRIM RĂSPUNS / Foarte interesant. Disputa Vest-Est este de fapt o mare diversiune. Cea mai mare posibilă. Și foarte inteligentă, dacă ar fi să mă întrebați.
NU există, în realitate, niciun un pericol de tip război nuclear între SUA și Rusia/China (aici, invadarea Crimeei a avut rolul ei; a arătat unde este ”falsul dușman”).
Însă propaganda globalistă are tot interesul să ne facă să credem că există un dușman. Iar acela nu este GLOBALIZAREA fără niciun Dumnezeu, ci Rusia. Și China.
Din nefericire, Putin și Xi Jinping sunt forțați să joace această carte a FALSULUI INAMIC. A iepurelui după care fug toți, cu ochii larg deschiși la jurnalele de știri mincinoase. Și totul pentru a distrage atenția de la ADEVĂRATUL PERICOL. L-am numit mai sus, îl simțim pe pielea noastră de vreo doi ani.
De aceea Putin și FSB nu vor pune niciodată punctul pe i. Nici China. Doar se vor preface că reprezintă o alternativă.
Ca toate super-puterile, Rusia e infestată de globaliști.
p.s. Cel mai bun exemplu. Am primit eticheta de ”disident” în raport cu Ambasada SUA, care m-ar fi cenzurat. Apoi, imediat, am apărut pe Sputnik (pentru prima dată ever). Nu vă amăgiți, e doar o aparență. Ambii înnoată în aceeași direcție.