Românii ultima speranță a civilizației europene

Sfanta Romanie

Dan Stoica

Nu spun România pentru că statul care îi „reprezintă” pe români e virusat și total antiromânesc.
Într-o Europă în care vaccinul e mai important decât boala pe care pretinde că o combate, în care a fi coadă de topor (ziarist, medic, politician sau persoană publică imbecilizată) este trendy, indiferent de motivele și subtextele pe care le exprimă sau nu ca să refuze binele cu de-a sila oferit de putere, românii sunt o rază de lumină.
A avea sub 50% cotă de vaccinare înseamă un instinct național sănătos, o șansă spre viitor mult mai mare decât orice populație care au cote de vaccinare peste 75-80%.
Legea imunității de turmă nu greșește. E o lege matemtică și exprimă o realitate. Ceea ce nu se potrivește este realitatea cu ea însăși. De asta nu dispare virusul când cota de imunizare a atins 70%. Nu legea greșește ci cifrele sunt măsluite sau aplicate cu algoritmi escrocați („vaccinul care imunizează”)
Minciuna, ipocrizia, oportunismul care conduc în fapt devenirea prezentului nu se supun imunității de turmă. Ei fac dintr-un ser experimental „vaccin”, declară „imunizat” orice naiv care acceptă să se injecteze cu ce îi dă puterea să bage intramsucular.
Pandemia (altă deunimire supraevalută) se manifestă mai ales la nivel psihic și mult mai puțin la nivelul bolii propriu-zise care tot un procent de 99% vindecare are întoarsă pe toate fețele cum e.
Și rezistența estului (pe lângă români și bulgarii și rușii sunt primii la nevaccinare) arată că uneori să fii în spate e mai eficient decât să te vâri în față, dacă ținta drumului e o prăpastie.
Boala e un efect colateral al existenței. Medicina care e născută să țină balanța vieții de partea sănătății e în fața constructului pandemic dictat politic neputincioasă.
Puterea dorește să nu ne mai continuăm drumul spre viitor așa cum îl vrea istoria și Voia Domnului. Vrea să predăm șatefata bunului plac al nu știu cărui organism atotștiutor care ne vrea binele și ni-l impune cu de-a sila.
Să fii nevaccinat e o formă de libertate. Libertatea se obține prin luptă. Existența fără libertate nu are sens.
Omul înainte de a fi sănătos trebuie să aibă voie să trăiască și fără libertate nu poate asta.
De asta spun că românii, așa cum sunt ei, cu bune și cu rele, să își strângă bine cureaua pentru că vor avea multă treabă pe ruinile civilizației europene. În loc să emigreze vor trebui să reconstruiască și în sfârșit să răsufle ușurați că toți or să-i bage în seamă, pentru că vor fi dintre puținii supraviețuitori ai sinuciderii mondiale la care asistăm.