DOCTOR spaniol: DACĂ VĂ „VACCINAŢI”, CȂT CREDEŢI CĂ VEŢI MAI TRĂI DUPĂ ACEEA? ATENȚIE LA PROBLEMELE DE COAGULARE A SÂNGELUI !

vaccinare

Meșajul unui medic spaniol pentru pentru cei vaccinați, dar și pentru cei care nu știu încă ce să facă !
Cei care v-ați vaccinat, monitorizați-vă indicii de coagulare a sângelui, faceți analize de sânge periodice, TP (Timp de Protrombină) TTP (boală autoimună care determină formarea de cheaguri de sânge în diferite organe ale corpului) și INR (”International Normalized Ratio” – capacitatea de coagulare a sângelui unui pacient)
P.S.
Cei care faceți boala, ați luat cumva contact cu aceleași tip de otrăvuri ca cele din vacvin, dar pe altă cale. Am toate motivele să cred că suntem otrăviți pe toate căile, prin aer, prin alimente și apă, prin cosmetice și produse de curățenie, prin dezinfectanți … E clar că nimic din toate astea nu se compară cu otrăvirea prin vaccinare, dar chiar dacă organismul are mecanismele de a se proteja natural, prin „filtrele” de pătrundere a acestor otrăvuri, atunci când ceva nu funcționează prea bine, când sistemele naturale sunt mult prea solicitate, stresate sau lezate, pot să apară probleme. De obicei îmbolnăvirea este asociată cu covid, pentru că simptomele otrăvirii sunt fix cele pe care le-au atribuit acestui virus inexistent.
Am suspiciuni că se folosesc gaze militare, arsenic și compuși de clor. Tot ce-i posibil să se utilizeze și nanoparticole de grafen, nu știu.
Așa că toți care stăm în aceste medii otrăvite, preponderent aglomerările urbane unde apa vine de la rețea, alimentele din supermarchet, iar aerul este îmbibat cu toxine de firmele de deratizare, dezinfecție, curățenie stradală etc., suntem victime sigure ale acestor otrăvuri.
La alt nivel, întreaga atmosferă terestră este și ea otrăvită prin chemtrails și baloane speciale.
La toate astea adăugați poluarea cu compuși reziduali din activitățile umane, poluarea electromagnetică artificială și nu în ultimul rând radiațiile solare și cosmice, care în această perioadă au vârfuri mult prea puternice.
Deci … cumva problemele de coagulare a sângelui ne afectează și pe noi cei nevaccinați, chiar dacă doar sau în primul rând pe cei care au probleme de sănătate sau un sistem imunitar deficitar.
Leonard Chesca
11 noiembrie 2021