Basarabia Literara

A început Pandemia Digitală? După Facebook, a căzut și internetul furnizat de rețelele de telefonie mobilă din SUA. Artizanii „clarvăzători” ai Marii Resetări de la Forumul Economic Mondial anunțaseră și iminența „Pandemiei Cibernetice”

Oligarhia financiara

 

 

După Facebook, WhatsApp și Instagram, acum au căzut și serviciile de telefonie mobilă Verizon, T-Mobile și AT&T, deconectând zeci de mii de utilizatori din întreaga lume, informează Insider Paper.
Utilizatori din New York, Los Angeles și Dallas raportează probleme de conexiune.
Pana celor trei rețele s-a declanșat luni în jurul orei 18:30 (ora României), majoritatea clienților raportând probleme cu internetul mobil.
Utilizatorii au sesizat că smartphone-ul li se conectează la internet prin WiFi, dar nu și prin datele mobile.
 

Editorialistul ActiveNews Valerian Stan, care a dat Facebook în judecată pentru cenzură și alte încălcări de drepturi fundamentale, a comentat: „Nemulțumirile oamenilor față de Sistemul globalist-satanist a căpătat dimensiuni planetare. Iar una dintre uneltele redutabile ale Sistemului, Facebook, devenit fără voia sa vehicul al acestor uriașe nemulțumiri, s-a întors practic, în acest mod, împotriva lui. Așa încât „căderea” din aceste ore a Facebook, Instagram și WhatsApp s-ar ptea să fie definitivă. Iar dacă nu chiar acum, cred că lucrul acesta se va întâmpla totusi cât de curând.”

Reamintim că ActiveNews, cenzurat de Facebook, poate fi găsit pe contul nostru de TELEGRAM.

Citiți șiDovada că securiștii lui Iohannis sunt direct conectați la Cenzura Facebook. Pagina ActiveNews amenințată cu ștergerea și blocată de la transmitere video în direct chiar în timpul manifestației lui Mihai Tîrnoveanu de la statuia lui Brukenthal

https://www.activenews.ro/stiri/A-inceput-Pandemia-Digitala-Dupa-Facebook-a-cazut-si-internetul-furnizat-de-retelele-de-telefonie-mobila-din-SUA.-Artizanii-„clarvazatori-ai-Marii-Resetari-de-la-Forumul-Economic-Mondial-anuntasera-si-iminenta-„Pandemiei-Cibernetice-169785