Asta-i dictatură, MAIA SANDU, de cea mai scîrboasă și primitivă speță, nu democrație și nici europenitate!

sandu alegeri

Azi, 27 august 2021, Google în veșmîntul Tricolorului R. Moldova, cu ocazia aniversării a 30-a de la proclamarea Independentei R. Moldova față de URSS, dar, credem, și cu prilejul Primei Mari Adunări Naționale de la Chișinău, care a avut loc tot la 27 August, în Anul Astral 1989.

Această Adunare miraculoasă din 27 August 1989 – care a grăbit oficializarea Limbii Române cu Alfabet Latin – a fost Evenimentul Istoric cel mai important, CRUCIAL pentru destinul nostru Național, după ocupația sovietică din 1940 si 1944, bazat pe mare jertfă și adevărat eroism, Independența fiind doar o consecință a curajului, verticalității și unității noastre din August 1989, la care s-a adăugat un concurs fericit de natură geopolitică…

Să nu se uite asta niciodată, să nu se mai falsifice istoria în ochii noștri, să nu se mute accentele după năravul lui iuda…, iar pe 27 august, cînd RM marchează oficial Ziua Independenței, fariseii, impostorii, profitorii, parveniții „stataliști” să nu mai îndrăznească să calce în picioare personalități istorice, lideri cu adevărat HARismatici și evenimente sfinte pentru noi, că vom pune iarăși mîna pe buzdugane, pe furci și topoare!

Adevărata Victorie și Sărbătoare a Mișcării de Renaștere Națională din Basarabia postbelică este Ziua Limbii Române și punctum, atunci a fost dat jos comunismul cu tot cu urss, mai devreme cu două luni și cîteva zile de căderea Zidului Berlinului! Noi, basarabenii am fost primii, care am obținut cuceriri epocale, fără vărsări de sînge, cu poezie și cîntec, călăuziți de lideri politici înțelepți, cu Hristos în gînd, vorbă și fapte!

***
… și anul trecut, la 27 august 2020, Google ne-a arborat drapelul de stat, îi mulțumim, firește, că ne bagă în samă, altfel n-ar mai găsi lumea punctul nostru de pe hartă..!
https://www.facebook.com/luminita.dumbraveanu.77/posts/197868638368696

Deosebirea față de anul trecut e că tovarășăii roș-albaștri de la Chișinău n-au făcut paradă militară, „guleay” și țopăială pe vreme de „șiumă”, iar urmașul lui Bandera, despre care scriam anul trecut (deschideți link-ul), care terorizează românii noștri din Bucovina, Basarabia Istorică, Transcarpatia, lichidîndu-le școlile și grădinițele românești, a ajuns azi la Kisinevul lor, al liliPUTINilor… Iaka aista eveniment istoric, nu șagă!

Și încă ceva despre isprăvile neo-nazi-bolșevicilor MD cu stele tarcate în frunte… Azi, drumul spre serviciu în loc să-l fac în 30 de minute, l-am parcurs în trei ore, mai mult pe jos… N-am văzut din 1988 – 1989, cînd „miliționerii” sovietici ne vînau și ne băteau cu bîta, atîtea garduri de fier, drumuri închise, transport public blocat și o grămadă de polițiști care îți interziceau să treci pînă și prin Parcul Central al lui Ștefan cel Mare și Eminescu, de parcă era război la Chișinău… A trebuit lumea să înconjoare pe jos 3-4-5 km, ca să ajungă unde s-a pornit…

Sper să vă ajungă toate cuvintele de „mulțumire” spuse azi la adresa voastra de zecile de mii de chișinăuieni ieșiți la plimbare în zi liberă… Eu nu voi uita în veci această umilință, prigoană, strigăte, huiduială pe străzi, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și vă voi răspunde pe potrivă! Asta-i dictatură de cea mai scîrboasă și primitivă speță, nu democrație și nici europenitate! O veți termina prost de tot, tovărășăilor..