„VIDEO-BOMBĂ: Medic de familie, explicandu-le elevilor despre COVID în cadrul programului „Scoala Altfel”: „Este o armă biologică”

coronavirus pitesti

Alina Toma

VIDEO Medic de familie, explicandu-le elevilor despre COVID in cadrul programului "Scoala Altfel": "Este o arma biologica"
Medicul de familie Dan Gavrilescu

Dan Gavrilescu, medic de familie din Câmpina, a făcut afirmații  în fața unor elevi din clasa a XII-a. Invitat să țină un curs special în timpul programului ”Școala Altfel”, medicul le-a spus elevilor prezenți online că virusul SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică.

”Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci practic trăim într-o minicună indusă prin televizor”, au fost afirmațiile făcute în fața elevilor de medicul câmpinean.

Acesta a continuat pe același ton timp de câteva minute, spunându-le copiilor că media a fost folosită puternic ”ca să îngrozească oamenii”.

O parte din înregistrarea acestui curs, puțin peste 5 minute, a fost postată de medicul Gavrilescu chiar pe pagina sa de Facebook.