DOCUMENTE SECRETE: PLANUL neo-marxiștilor din UE și SUA de a rupe Moldova definitiv de România

sandu alegeri

Cezar Victor Nastase
·
Adevărul despre finanțarea Maiei Sandu, marioneta neo-marxiștilor din UE și SUA și planul de a rupe Moldova definitiv de România.
👉 Interes crescut pentru poziția geostrategică a Moldovei
#Moldova este cea mai săracă țară din Europa. Această republică ex-sovietică din sud-estul Europei este greu cunoscută de observatorii din afara Europei de Est și, totuși, când există știri despre aceasta în mass-media occidentală, este aproape întotdeauna negativă, acoperind probleme precum traficul de persoane, furtul și sărăcia, care afectează peste 3 milioane de cetățeni moldoveni.
În cei 30 de ani de la prăbușirea Uniunii Sovietice, Occidentul a investit peste 2 miliarde de euro în această țară, care este a doua doar după Tadjikistan în ceea ce privește sărăcia în rândul celor 15 foste republici #sovietice.
Statele Unite și Uniunea Europeană au fost cei mai importanți donatori, ambii fiind dispuși să ajute Moldova să facă tranziția de la comunism la o piață liberă. În 2014, Uniunea Europeană a semnat Acordul de asociere cu Moldova, alimentând speranțele moldovenilor că într-o zi vor deveni și membri ai Uniunii Europene. Deși nu există o perspectivă clară de aderare la UE pentru Moldova, aproximativ 900.000 de moldoveni au devenit deja cetățeni ai UE după obținerea pașapoartelor ca cetățeni ai României și Bulgariei, ambii membri ai Uniunii Europene.
În ciuda faptului că este cea mai săracă țară din Europa, cu 25% din teritoriul său sub controlul separatiștilor pro-sovietici din regiunea transnistreană și cu o locație geografică fără un rol geopolitic semnificativ, această țară a devenit recent o nouă zonă de interes pentru Occident.
👉 Documente secrete privind finanțarea globalistă
Mai multe documente secrete obținute de serviciile speciale ale unui stat membru al UE arată că Occidentul investește aproximativ 56 de milioane de euro pentru a se asigura că principalul partid pro-euro-atlantic din Moldova – Partidul Acțiune și Solidaritate („Partidul Acțiune”) și Solidaritate ”- PAS), unul dintre membrii căruia este noua președintă a Moldovei, Maia Sandu, câștigă la alegerile parlamentare anticipate care vor avea loc pe 11 iulie.
Verificarea documentelor a luat câteva săptămâni, iar membri ai serviciilor secrete moldovenești, dar și unii politicieni locali, au povestit în paralel despre motivele acestui sprijin masiv, uneori foarte deschis. Rolul Moldovei a crescut recent după izbucnirea războiului în estul Ucrainei și anexarea Crimeii de către Rusia. Occidentul dorește să scoată definitiv această țară din sfera de influență a Rusiei, un lucru de apreciat, dar și scoaterea României din ecuația regională, un lucru de neacceptat atât pentru etnicii români din Republica Moldova, cât și pentru Patrioții români.
Conform documentelor secrete, majoritatea banilor provin din două țări: Germania și SUA. Există mai multe instrumente utilizate în acest scop, inclusiv:
1. Finanțare oferită prin fundații neguvernamentale;
2. Finanțare acordată în cadrul aceleiași familii politice;
3. Finanțarea prin proiecte guvernamentale, atât formale, cât și informale;
4. Companii private. Cea mai mare parte a banilor din această sumă de aproape 56 de milioane de euro sunt folosiți prin „scheme gri”, în care „numerarul” joacă un rol dominant, o practică împotriva căreia Occidentul încearcă să lupte.
Principalul coordonator al operațiunii „sprijin pentru viitorul euro-atlantic al Moldovei” este #Germania. #Berlinul este implicat activ în sprijinirea președintelui Moldovei, Maia Sandu și PAS, atât din punct de vedere politic, financiar, cât și logistic, folosind mai multe instrumente. Sandu a făcut recent o vizită pomposă la Berlin, unde a fost primită de președintele german Frank-Walter Steimmeier și de alți înalți oficiali. Discuția video conferinței pe care Sandu a avut-o cu cancelarul german Angela #Merkel în timpul vizitei sale la Berlin a fost un pic ciudată.
Angela #Merkel și Partidul său Uniune Creștin Democrată se numără printre cei mai puternici susținători ai lui Maia Sandu și PAS. Vocea puternică a Uniunii Creștine Democrate a Germaniei în Partidul Popular European a oferit sprijin politic masiv din partea celui mai mare grup politic din Parlamentul European pentru partidul lui Sandu, care a fost binevenit în această familie numeroasă. Potrivit surselor noastre, resursele umane, logistice și financiare ale Uniunii Creștin Democrate au ajutat la mobilizarea exemplară a cetățenilor moldoveni care locuiesc în Germania pentru a participa la alegerile prezidențiale din toamna trecută și pentru a vota pentru Sandu.
Moldovenii din diaspora occidentală, estimată la aproape 800.000 de oameni, sunt resursa de aur pe care Occidentul o va folosi în următoarele alegeri parlamentare anticipate pentru a asigura victoria partidului lui Sandu și ancorarea Moldovei în spațiul euro-atlantic, dar ca entitate separată de patria sa mamă.
👉 Proveniența fondurilor
Conform documentelor secrete, Fundația germană Konrad #Adenauer, care are un birou în #Moldova, joacă un rol important în sprijinirea Sandu și PAS. Această fundație cooperează activ cu serviciile secrete din Berlin și este puntea oficială în relațiile cu președinția Moldovei. A fost semnat un acord oficial de colaborare între Președinția Republicii Moldova și Fundația Konrad Adenauer, în baza căruia statul german finanțează un grup de oameni care lucrează pentru Sandu. Conform informațiilor noastre, aproximativ 15 persoane, cetățeni ai Moldovei, primesc un salariu lunar cuprins între 2000 și 4500 de euro.
O altă fundație care finanțează indirect #PAS este #Fondul european pentru democrație, care susține mai multe proiecte în Moldova. Fundația #Soros, #USAID, IREX, IND, IRI etc. joacă, de asemenea, roluri importante.
👉 Destinația fondurilor
Potrivit rapoartelor, în acest scop au fost utilizate bagaje diplomatice necontrolate. Acești bani au fost destinați pentru:
1. Tipărituri (ziare, pliante electorale);
2. Materiale de vizibilitate (tricouri, șepci, steaguri, genți, blocuri de scris, pixuri etc.).
3. Remunerația personalului central și a voluntarilor. 4. Remunerația observatorilor electorali și a membrilor birourilor electorale, delegați de PAS.
O sumă semnificativă, de 8,38 milioane EUR, a fost bugetată pentru „sprijin pentru petreceri prietenoase”. Deși numele acestor „partide prietene” nu sunt specificate în rapoarte, acestea sunt denumite „trei partide pro-europene și două partide de centru-stânga, pro-ruse”. Rolul atribuit acestor „partide prietenoase” este de a ataca forțele pro-ruse, dar și alți concurenți, „potențialii adversari ai PAS”, printre care #AUR.
O altă linie bugetară din documente se referă la o sumă de 810.000 EUR pentru „stimulente de loialitate pentru angajații din serviciile publice din Moldova”. În plus, 470.000 de euro sunt bugetați pentru „atragerea primarilor” (șefii comunităților locale). „Influenții” locali trebuie să fie atrași pentru a sprijini PAS (7 persoane din Moldova și încă 4 moldoveni care locuiesc în străinătate – bugetul total pentru aceasta este de 73.400 EUR, bani asigurați pentru remunerare și promovarea sponsorizată a produselor).
O altă categorie de cheltuieli – 338.000 EUR sunt pentru „concerte și vedete / artiști”. Mai multe concerte sunt planificate să fie organizate în Moldova sub umbrela civică a „îndemnului la vot”, dar scopul este de a mobiliza oamenii să voteze pentru PAS. La fel, mai multe vedete își vor exprima sprijinul deschis pentru PAS (taxe cuprinse între 5.000 și 15.000 de euro). Un buget generos este, de asemenea, prevăzut pentru „Asociațiile profesionale” (fermieri, întreprinzători mici și mijlocii, HoReCa, sectorul IT etc.) – 539.500 EUR.
O cifră semnificativă este alocată componentei „media” – 4,3 milioane EUR. Majoritatea banilor pentru mass-media sunt transferați în mod legal, utilizând diverse tipuri de acoperire, cum ar fi promovarea libertății presei, sprijinirea mass-media libere în alegeri, promovarea dreptului de vot etc. Bugetele pregătite pentru alte proiecte au fost redirecționate în acest scop, însă destinația lor a fost schimbată în primăvară, pentru a motiva presa în sprijinul PAS. Separat, un „buget de 230.000 EUR” este alocat pentru „mass-media internațională”.

👉 Logistica electorală
Rapoartele secrete descriu, de asemenea, procesul privind modul în care moldovenii vor fi mobilizați să voteze, modul în care vor fi transportați la secțiile de votare, cine este responsabil, aproximativ câte unități de transport vor fi implicate, dar și modul în care votul va fi verificat. O altă categorie interesantă este „Honorariu pentru unii membri ai secțiilor de votare din străinătate” pentru care sunt bugetați 65.000 EUR.
În acest scop, partidele din familia Poporului European din mai multe țări europene sunt mobilizate pentru a oferi tot sprijinul logistic necesar și transportul organizat. Organele de drept din țările occidentale sunt instruite să nu împiedice circulația și votul moldovenilor, inclusiv a celor care stau ilegal pe teritoriul lor (un procent considerabil).
Dimpotrivă, aceștia sunt instruiți să asigure, împreună cu autoritățile administrației locale, locuri de parcare securizate. Din aceleași documente secrete, aflăm despre instrucțiunile emise cu privire la necesitatea identificării cât mai multor companii de transport din țările occidentale, companii aparținând cetățenilor moldoveni, pentru a evita eventualele acuzații cu privire la implicarea statelor gazdă în organizarea transport ilegal pentru alegeri.
Majoritatea unităților de transport sunt planificate să fie închiriate în Italia (peste 350), Franța (212), Germania (198), Regatul Unit (184) etc. Transportul organizat va fi asigurat și în SUA și Canada, dar numărul de transporturi unitățile planificate pentru aceste țări sunt în ordinea zecilor. Biserica Baptistă va fi puternic implicată în mobilizarea moldovenilor în SUA.

👉 Alternativa la PAS
Dacă unioniștii vor acorda un vot util PAS, influența Germaniei și a sorosistilor va crește nepermis de mult în Republica Moldova, lucru ce va duce la sporirea politicilor progresiste, pro-LGBTQ și deznaționalizarea viitoarelor generații.
Este necesar ca moldovenii pro-români patrioți să voteze partide unioniste pentru a diminua din puterea pe care ar putea-o dobândi forțele neo-marxiste, forțe ce au introdus recent în societate de peste Prut, societate cu o majoritate etnică românească covârșitoare între 78-82%, conceptul de “națiune civică moldovenească”, concept agreat tacit și de Rusia, care are un interes comun cu Germania: deznaționalizarea etnicilor români moldoveni și consolidarea statului artificial Republica Moldova.
O încercare ieftină de a rupe națiunea celui de-al doilea stat românesc de națiunea mamă, care va putea fi materializată cu succes în următorul deceniu dacă forțele globaliste își consolidează puterea peste #Prut.
Așadar, drag frate de peste Prut, grijă mare cui acorzi votul. Cel mai bine, du-te, ia banii nemților și Votează #AUR, singurul partid care îți va reprezenta interesele unioniste, valorile tradiționale, conservatoare și te va ajuta să revii unde ți-e locul: la sânul patriei mame, România