Natalia Davidovici, candidată proeuropeană PAS și consilieră a președintei Maia SANDU, mândră de bunicul care a luptat în armată rusă

sandu alegeri

Doru Dendiu
·
Un analist politic, căruia un rusofon i-a împușcat băiatul, îndemna recent unioniștii să nu atace partidul pro-european, știți voi care. Acum, eu ce să zic. Parcă l-aș fi ascultat, măcar o vreme.
Dar cum? Cum, când loaza asta plânge că o obijduiesc românii? Candidată proeuropeană (?) și consilieră a preșeqdintei stataliste, mândră de bunicul care a luptat în armată rusă împotriva României, care în 30 de ani nu a învățat boabă limba română, vrea înțelegere. Vrea să mai treacă 30 de ani și copiii ei să vorbească tot numai în limba rusă și nu fie certați pentru asta. Vrea să învățăm noi limba rusă, să putem vorbi cu ei. Serios? Poate vrei să ceri ca rusă să fie limbă oficială în UE?
Marș, sucika!
În comentarii o remarcă foarte bună făcută de Vitalie Doroftei: pe vremea RSSM/URSS, moldovenii erau obligați să vorbească rusă la muncă și în administrație. De asta tovarășa a uitat.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, ochelari de soare şi maşină