Octavian Țîcu și PUN este exact politica dezbinatoare dusă de formațiunile pro-rusești: „DEZBINAREA UNIONIȘTILOR ESTE O ACȚIUNE NECESARĂ”

AUR

Mircea Popescu
·
Revoltător interviul din mass-media românească (Val Vâlcu – DCNews), în care două partide, unul de la București și altul de la Chișinău, și-au dat mâna pentru a denigra AUR.
Este vorba de PMP, care tocmai a pierdut la alegerile din România și PUN care neagă necesitatea unirii unioniștilor basarabeni pentru a face front comun la alegerile care vor avea loc pe 11 Iulie.
Ioana Constantin (PMP) și Ana Guțu (PUN) devin vârf de lance în a pleda pentru dezmembrarea mișcării unioniste în favoarea susținerii sectariste a unui partid, PUN, care nu s-a remarcat prin nicio acțiune sau activitate unionistă concretă.
Atacând AUR, provenit din mișcarea civică unionistă Acțiunea 2012 care prin acțiunile sale întreprinse pe parcursul multor ani a reușit să trezească spiritul național al reunificării Țării, PUN își asumă politica anti-unificatoare și dezbinatoare pe care a lansat-o public, președintele Octavian Țîcu:
„UNIREA UNIONIȘTILOR ESTE O CONSTRUCȚIE FALSĂ”
Cu alte cuvinte, alternativă PUN este exact politica dezbinatoare dusă de formațiunile pro-rusești:
„DEZBINAREA UNIONIȘTILOR ESTE O ACȚIUNE NECESARĂ”.
Rămâne ca alegătorii basarabeni unioniști să decidă care o fi partidul pro-rusesc vopsit ca unionist, care subminează mișcarea unionistă din interior.