Caracatița George Soros, de la Washington la Moscova- Partea 1

George_Soros

Vorbele unui soroșist, Vlad Alexandrescu, îmbătrânit în rele: „Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, de la PRU. (…) În mod inconștient sunteți un agent al lui Putin.” Ce spui, Franz?! Ia să vedem, nu cumva este exact invers și chiar tu ești agentul lui Putin?

  Vorbele unui soroșist, Vlad Alexandrescu, îmbătrânit în rele: „Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această […]

Podesta Group este firma lui Tony Podesta, fratele lui John Podesta, un vârf al fostului regim Clinton, cei doi frati conducand una dintre cele mai mari si mai puternice firme de lobby politic din lume, cu o influenta recunoscuta international si cu contracte cu aproape toate marile trusturi si transnationale, incepand cu WalMart, ce apartine unui alt mare lider al Comunitatii evreiesti – Edgar Bronfman si terminand cu companiile ce se ocupa cu petrol si armament. Edgar si Alfred Moses sunt cei care l-au recrutat pe Geoana la varsta de 16 ani si l-au crescut. Tatal lui Geoana era cel care negocia „afacerea evreieasca”.
Rolul lui Podesta in „rezolvarea” lui Marc Rich, șeful de retea al lui Soroș, a fost major, iar dezvăluirile recente din wikileaks confirmă datele cunoscute până acum.
Gratierea mogului ruso-evreu ce urma să petreacă vreo 130 de ani la pușcărie, după o remarcabilă investigație a FBI a fost semnata de Clinton in ultimele ore ale presedintiei.
„He was indicted in the United States on federal charges of tax evasion (he participated in the biggest tax fraud in U.S. history) and illegally making oil deals with Iran during the Iran hostage crisis. He received a presidential pardon from U.S. President Bill Clinton on 20 January 2001, Clinton’s last day in office.”
Marc Rich a murit relativ recent în Elveția, nu înainte de a-l lansa pe traiect pe MRU, beneficiar al unei burse speciale Marc Rich, cu suportul de asemenea special al lui Andrei Pleșu. Investiția s-a dovedit profitabilă, până recent când MRU a trebuit să-și ia tălpășița din SIE și din orice în general ca urmare a participarii sale în operațiunea israeliană de compromitere a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, operațiune desfășurată (și) cu susținerea unui anumit Hellvig, curva lui Dan Voiculescu, pușcăriașul și a unui alt neaoș român, Iohhanis, curva lui Adrian Năstase.

Marc Rich nu a contribuit (doar) la educatia fostului sef al SIE, Mihai Razvan Ungureanu, ci a fost un adevărat Guru și pentru mulți alți agenți ai Rețelei. Rich insusi a fost cel care „i-a invatat pe oligarhii rusi sa ocoleasca legile prin suveici internationale de companii off-shore si conturi anonime elvetiene”. Majoritatea firmelor anonime ale acestor „magnati rusi” de origine evreieasca au fost infiintate in cantonul elvetian Zug, unde isi avea Marc Rich resedinta.
Tot in Zug sunt inregistrate si companiile-paravan prin care oligarhii rusi/evrei controlati de Rich si indrumati de familia lui Iacob Rothschild au preluat o felie din economia Romaniei si tot aici sunt inregistrate firmele intermediare ce livreaza Romaniei gazul metan rusesc.
Majoritatea miliardarilor moscoviti au fost creati de Marc Rich, de la „oligarhii“ Igor Ziuzin si Vitali Machitski pana la Oleg Deripaska si Mihai Cernoi, un ruso-israelian locotenent al „mafiei ruse“, cu totii prezenti in afaceri pe pamant romanesc, scormonit pana la epuizarea tuturor resurselor. Patrunderea agenturii si capitalului rusesc s-a realizat cu aportul ofiterilor tradatori din SRI si Armata.

Rich era la un moment dat cel mai mare dealer de aluminiu si petrol din Rusia si la inceputul anilor ‘90, printr-una din firmele sale – Philip Brader’s, care a detinut monopolul exporturilor de neferoase din Rusia, a cumparat toata productia anuala de aluminiu si cupru a Rusiei pentru a da un „tun “in SUA. „Tunul “i-a reusit si s-a umplut de multi bani, dar a mai dat si alte tunuri ce l-au adus in final pe mana Justitiei americane care-i pregatise o pedeapsa de vreo 130 de ani de puscarie. A fost gratiat de Clinton, contra unei mite ce a ieșit acum clar la iveală via wikileaks, cu doua ore inainte de incheierea mandatului sau prezidential si dupa ce s-a uschit din SUA si-a stabilit cartierul general in Elvetia.
Locul lui Mark Rich a fost luat de Soroș, liber să circule pe teritoriul SUA.

Soros a dovedit de timpuriu un adevarat talent al jocului dublu și al speculațiilor de tot felul, ca și alți membri ai familiei. In 1944, cand nazistii au preluat conducerea Ungariei horthyste, spre deosebire de alte familii evreiesti care au fost deportate de germani, familia Soros s-a capatuit chiar de pe urma dramei propriilor co-sangeni, deoarece bunicul lui George Soros prinsese o functie oficiala in stat, respectiv era chiar cel care supraveghea confiscarea proprietatilor evreiesti. Tatal acestui bozgor dement, ce se numea Tivadar Schwartz, intial, practicant al Esperanto – limba inventata in 1887, cu scopul de a deveni prima limba globala, a schimbat numele familiei in Soros nume care in esperanto inseamna „a creste”.
Si a tot crescut Soros.
A crescut ca un fel de parazit mondial, storcând întreaga lume.
Tanarul George Soros s-a uns inițial cu o slujbulita buna, lucrând pentru nazisti, respectiv pentru Judenrat – consiliul evreiesc infiintat de nazisti pentru a le face treburile murdare. In loc ca nazistii sa ii stranga in fiecare zi pe evrei pentru imbarcarea pe trenuri, ei delegau aceasta sarcina criminala acelor evrei care erau gata sa o faca, precum „filantropul“ George Soros.
Odata cu ocupatia sovietica a Budapestei, care a urmat celei germane, situatia familiei s-a albastrit putin, deoarece multi evrei unguri si-au adus aminte ca bunicul lui George Soros era cel care supervizase confiscarea averilor lor. Nepotelu’ Soros a stat bine merci la Budapesta pana s-a hotarat sa plece in Anglia in 1947, unde este educat de Karl Popper, teoretician stangist al „societatii deschise“, apoi din 1956 Soros se stabileste la New York, pe Wall Street, unde inventeaza formula „fondurilor anonime “.
Cadrele „pepinierei Soros” – asa-zisii „bursieri“- au reusit in tarile est-europene, inclusiv in Romania, sa controleze societatea civila si spatiul politic, coordonarea si controlul Fundatiilor sale fiind plasate in mainile unor fosti securisti, lacomi si corupti, obsedati sa-si pastreze privilegiile dobandite cu legitimatia de securisti, gardieni ai Lagarului comunist, atat in Romania, cat si in alte tari din spatiul ex-sovietic.

George Roncea