PREVIZIUNE TERIBILĂ: Dr. Vernon Coleman prezice că oamenii vaccinați vor începe să moară în toamnă și anunță un genocid general pentru majoritatea populației -Partea-2

coronavirus-pandemie

Nu au riscat niciodată să fie uciși de vaccin, să fie răniți grav de acesta sau să dezvolte un inițiator al agentului patogen și apoi să fie incredibil de vulnerabili data viitoare când intră în contact cu infecția.

Cred că elita a crezut că este în siguranță. Cred că au conceput un plan care ar duce la milioane de decese, dar nu le va face rău.

Dar cred că au făcut o greșeală uriașă și crucială.

Și asta ne aduce la a treia problemă – una la care nu cred că se așteptau.

Această problemă tocmai a fost expusă de Dr. Geert Vanden Bossche, un specialist de vârf în vaccinuri. De fapt, am fost inițial sceptic cu privire la comentariile sale, deoarece Dr. Bossche a lucrat anterior cu GAVI și Fundația Gates. El este ultima persoană din lume care ar putea fi descrisă ca opusă vaccinării.

Dr. Bossche a subliniat că vaccinurile utilizate astăzi nu sunt armele potrivite pentru a fi utilizate în războiul împotriva acestei infecții virale.

Vaccinând milioane de oameni, obligăm virusul să se muteze, să devină mai puternic și mai mortal. Încercarea de a inventa noi vaccinuri pentru noi mutații nu face decât să înrăutățească lucrurile, deoarece oamenii de știință nu pot depăși virusurile mutante. Iar persoanele care au fost vaccinate împărtășesc acum virusuri mutante cu cei din jur. Mutațiile devin din ce în ce mai puternice și mai letale.

Sfârșitul măsurilor de izolare va fi perfect sincronizat pentru a se asigura că noile mutații ale virusului covid-19 se răspândesc pe scară largă.

Există, de asemenea, o altă problemă asociată.

În mod normal, corpul nostru conține celule albe din sânge care ne ajută să învingem infecțiile. Celulele numite celule NK – NK înseamnă ucigași naturali – ajută la distrugerea celulelor rele care ne invadează. Odată ce celulele NK și-au făcut treaba, apar anticorpii și curăță mizeria.

Cu toate acestea, dr. Bossche explică faptul că vaccinurile covid-19 declanșează producerea de anticorpi foarte specifici care concurează cu apărarea naturală a persoanelor care au primit vaccinurile.

Sistemele naturale de apărare ale persoanelor care au fost vaccinate sunt suprimate deoarece preiau anticorpii specifici care au fost produși de vaccin.

Și acești anticorpi specifici, cei produși de vaccinuri, sunt permanenți. Sunt acolo pentru totdeauna în corpul celor vaccinați.

Rezultatul dezastruos este că sistemele imune naturale ale zecilor sau sutelor de milioane de oameni care sunt vaccinați sunt efectiv distruse.

Sistemul lor imunitar nu va putea combate nicio variație mutantă a virusului care crește în corpul lor. Iar aceste virusuri mutante se pot răspândi în comunitate. Cred că acesta este motivul pentru care apar noi variații ale virusului în zonele în care vaccinul a fost administrat unui număr mare de oameni.

Concluzia este că administrarea de vaccinuri oferă virusului posibilitatea de a deveni infinit mai periculos. Fiecare persoană vaccinată are potențialul de a deveni un criminal în masă, deoarece corpul lor devine un laborator pentru producerea de viruși mortali. Mai rău încă, unii dintre cei vaccinați pot deveni purtători asimptomatici – răspândind viruși mortali în jurul lor.

Și persoanele care au primit vaccinul nu vor putea răspunde la mutații, deoarece sistemul lor imunitar a fost susținut de un sistem de apărare artificială, care le-a fost dat de vaccin și care a fost conceput pentru a combate forma inițială a vaccinului. Persoanele vaccinate vor avea un risc ridicat atunci când noile mutații încep să se răspândească. Corpul lor este orientat constant și exclusiv spre apărare împotriva unei forme de virus care devine rapid învechită.

Administrarea de noi vaccinuri nu va ajuta, deoarece virusul mutant nu va fi vulnerabil. Oamenii de știință care produc vaccinurile nu vor putea să depășească virusul mutant. Ar fi trebuit să se aștepte. Acesta este motivul pentru care vaccinurile împotriva gripei sunt adesea ineficiente.

Politicienii și consilierii lor vor minți și îi vor acuza pe cei care nu au fost vaccinați că sunt responsabili pentru dezvoltarea de noi mutații și creșterea numărului de decese care vor avea loc.

Dar dacă doctorul Bossche are dreptate și eu îl cred, oamenii vaccinați vor amenința omenirea. Acestea vor reprezenta o amenințare majoră pentru oricine a fost vaccinat. Dar vor fi, de asemenea, o amenințare majoră pentru persoanele nevaccinate, deoarece virusurile pe care le varsă sunt mai periculoase decât virusul original.

Suntem pe un teritoriu foarte periculos.

Dacă nu oprim acum acest program de vaccinare, nu este o exagerare să spunem că însuși viitorul omenirii este în pericol.

La asta se gândeau cei care au încercat să ne vândă Marea Resetare?

Nu știu.

Poate că scopul lor de la început a fost să ne omoare pe toți.

Sau poate complotul lor malefic a scăpat de sub control. În Marea Britanie, Ferguson, Hancock, Whitty și Vallance păreau a fi oamenii nepotriviți să conducă răspunsul națiunii la pandemie. În Statele Unite, cred că Dr. Fauci nu era persoana potrivită.

M-am temut întotdeauna că au fost aleși pentru că nu erau oamenii potriviți. Tot ce au făcut a fost rău pentru noi, dar bun pentru ei și pentru cabala malefică care promovează Agenda 21 și Marea Resetare.

Insistența pentru suprimarea dezbaterii libere ne-a condus direct în acest abis. Nu ar fi trebuit să li se permită acestor oameni să exercite un astfel de control asupra vieții noastre, dar prin suprimarea tuturor opozițiilor interogative într-un mod nemaivăzut până acum și prin suprimarea faptelor, mass-media și giganții tehnologici de pe internet au făcut lucrurile infinit mai rele. Cred că vor fi în siguranță?

Există un risc real ca, în loc să omoare 90-95% dintre oameni, așa cum intenționa inițial elita malefică, să omoare pe toți din greșeală; ar putea anihila omenirea.

Avem foarte puțin timp să ne salvăm. Trebuie să ne consolidăm sistemul imunitar și, în mod ironic, este posibil să trebuiască să stăm departe de persoanele care au fost vaccinate.

Acum vedeți de ce acesta este cel mai important articol pe care l-am scris pe covid-19 și cel mai important pe care l-ați văzut vreodată? Nu pot ajunge la mass-media, care pur și simplu suprimă adevărul și neagă orice dezbatere sau discuție. YouTube, de exemplu, nu acceptă videoclipuri care pun sub semnul întrebării tot ce este promovat de sistem.

Așadar, trimiteți acest articol medicilor și jurnaliștilor, prietenilor și rudelor. Poate îi putem convinge pe cei de la putere că nu sunt imuni de dezastrul care urmează.

Sper că dr. Bossche se înșală. Sper să mă înșel.

Dar tot ce este prezent în acest articol trebuie analizat. Și dacă aceste temeri nu sunt făcute publice și cercetate, atunci vom ști cu siguranță că planul este de a ucide cât mai mulți dintre noi posibil. Nu poate exista altă concluzie.

Vernon Coleman, 13 martie 2021