PREVIZIUNE TERIBILĂ: Dr. Vernon Coleman prezice că oamenii vaccinați vor începe să moară în toamnă și anunță un genocid general pentru majoritatea populației-Partea-1

coronavirus pitesti

Dr. Vernon Coleman trage un semnal de alarmă
Dr. Vernon Coleman, care prezice că oamenii vaccinați vor începe să moară în toamnă, anunță un genocid general pentru majoritatea populației, de asemenea pentru cei nevaccinați, din cauza mutațiilor virale pe care le va provoca vaccinul. Potrivit acestuia, vaccinurile Covid-19 sunt arme de distrugere în masă și ar putea pune capăt rasei umane.

Iată cuvintele sale:

„Dacă ai citit articolele mele de ceva vreme, știi că nu exagerez niciodată. Știți, de asemenea, că, în ultimul an, predicțiile, evaluările și interpretările mele au fost absolut corecte.

Acum, mai mult ca oricând, am nevoie de ajutorul tău. Dacă nu lucrăm împreună, suntem condamnați. Am nevoie de ajutorul tău, deoarece trebuie să ajungem la milioane de oameni cu acest articol. Și din moment ce marile platforme și mass-media m-au interzis, nu pot ajunge la aceste milioane de oameni fără tine.

Cred că acesta este cel mai important articol pe care îl veți citi vreodată. Trebuie să-l împărtășești. Nu ar trebui să faceți nimic altceva pentru următoarele zile decât să trimiteți acest articol tuturor celor pe care îi cunoașteți sau nu știți cine are o adresă de e-mail. Și trimiteți tuturor reporterilor ale căror adrese de e-mail le puteți găsi.

Vă amintiți de videoclipul în care Bill și Melinda Gates, stând și zâmbind, au explicat că următoarea pandemie ar face oamenii să reacționeze?

Ei bine, cred că știu ce se va întâmpla. Știm cu toții că elita malefică, promotorii Agendei 21 și Marea Resetare, au intenționat de la început să ucidă între 90% și 95% din populația lumii.

Din păcate, mă tem că probabil este prea târziu pentru a salva mulți dintre cei care au fost vaccinați. Milioane de oameni sunt condamnați și mă tem că mulți vor muri la următorul contact cu coronavirusul.

Dar a fost o greșeală serioasă în planurile elitei.

Iar rezultatul este că acum cei dintre noi care nu au fost vaccinați se pare că suntem în și mare pericol. Trebuie să ne menținem sistemul imunitar în formă maximă, consumând alimente sănătoase și luând suplimente de vitamina D. Și poate, la un moment dat, trebuie să ne îndepărtăm de cei care au fost vaccinați. Cred că acum reprezintă un pericol foarte real pentru supraviețuirea speciei umane.

De mai mult timp decât îmi place să mă gândesc, avertizez despre pericolele vaccinurilor covid-19. Știu că nu ar trebui să fie numite cu adevărat vaccinuri (deși s-a modificat o definiție oficială pentru a le acomoda), dar dacă le numesc terapie genică, oamenii la care încercăm să ajungem, cărora li s-a spus că este vorba despre vaccinuri, nu vor știi despre ce vorbesc.

Cu aproape exact un an în urmă, am avertizat că o parte din motivul pentru care riscul de coronavirus a fost exagerat a fost pentru a justifica unui program de vaccinare obligatoriu.

Falsa pandemie covid-19 a fost creată, parțial, pentru a pregăti un pretext pentru vaccinuri – mai degrabă decât vaccinul fiind creat ca o soluție la presupusa amenințare reprezentată de covid-19.

De luni de zile am avertizat că vaccinurile experimentale sunt periculoase și produc multe efecte secundare potențial fatale. Vedetele și mulți medici greșesc când sunt liniștitori. Am avut dreptate când am sugerat că vaccinurile ar putea ucide mai mulți oameni decât covid-19.

Dar acum pare probabil ca vaccinurile să poată fi responsabile de moartea a sute de milioane de oameni care nu au fost vaccinați.

Pe termen lung, am crezut întotdeauna că frauda covid-19 a fost planificată pentru un scop specific: uciderea cât mai multor persoane în vârstă și introducerea vaccinărilor obligatorii. Așa am spus în primul meu videoclip la jumătatea lunii martie 2020. A existat, desigur, planul de a distruge și apoi reinventa economia pentru a satisface cerințele Agendei 21 și a Marii Resetări.

La câteva zile după lansarea acestui videoclip, am fost atacat cu furie pe internet. Intrarea mea de pe Wikipedia a fost modificată radical. Detaliile tuturor cărților, emisiunilor TV și editorialele mele au fost eliminate. Am fost descris ca un teoretician al conspirației discreditat. Am făcut un videoclip explicând modul în care a fost editată intrarea Wikipedia pentru a demoniza și discredita. Mulți alții care au pus la îndoială linia oficială de pe covid-19 au suferit la fel. Și, bineînțeles, BBC și presa națională s-au unit pentru a-i ataca pe cei care îndrăznesc să pună la îndoială linia oficială răspândind adevăruri inacceptabile.

Dar acum mă tem că nebunii care vor genocid, călăreții Apocalipsei care au planificat această fraudă, ne conduc spre Armaghedon.

De mult timp am crezut că arhitecții acestei fraude se așteptau să moară milioane de oameni.

Cu toate acestea, acum cred că spiritele rele care au creat această fraudă au subestimat dramatic pericolul vaccinurilor experimentale pe care le-au promovat atât de energic. Milioane de oameni care au primit oricare dintre vaccinurile covid-19 pot muri ca urmare a acestor vaccinări. Îți voi explica cum și de ce.

Frauda a început, desigur, cu predicțiile sălbatice ale lui Ferguson despre Imperial College. Ferguson este un modelator matematic cu o experiență teribilă. Oamenii care au organizat frauda știau că predicțiile lui Ferguson erau absurde. Trebuiau să știe că palmaresul lui Ferguson a fost teribil de prost. Cu toate acestea, predicțiile sale au fost folosite ca scuză pentru închideri, distanțări sociale, măști și închiderea școlilor și a serviciilor spitalicești. Era o nebunie. Lucrul logic de făcut era să îi izolăm pe cei cu infecție – în același mod în care persoanelor cu gripă li se spune să rămână acasă – și să îi protejăm pe cei mai vulnerabili, în special persoanele în vârstă cu boala, tulburări cardiace sau toracice. Dar politicienii și consilierii au greșit totul. Iar cei care au pus la îndoială ce se întâmplă au fost demonizați și reduși la tăcere.

Ideea este că sistemele imunitare ale oamenilor sănătoși sunt stimulate de interacțiunile cu ceilalți. Copiii sănătoși și adulții tineri au un sistem imunitar foarte puternic. Persoanele în vârstă sunt cele mai susceptibile de a fi expuse riscului unui nou virus.

Și totuși politicienii din întreaga lume și consilierii lor ne-au târât în ​​mod deliberat într-un program de vaccinare în masă.

Inițial, publicul a fost asigurat că doar un amplu program de vaccinare le-ar permite să-și recapete unele dintre libertățile pierdute. A fost întotdeauna o prostie periculoasă.

Cu toate acestea, vaccinurile experimentale care au fost aprobate atât de repede nu au avut niciodată efectul dorit. Nu sunt concepute pentru a preveni infecția sau transmiterea. Vaccinurile nu împiedică oamenii să ia covid-19 și nici nu îi împiedică să transmită dacă fac boala. Vaccinurile contribuie pur și simplu la limitarea severității simptomelor pentru unele persoane care au fost injectate. Nu asta cred majoritatea oamenilor, desigur. Marea majoritate a persoanelor care au fost vaccinate cred că au fost protejate de infecții. A fost o altă fraudă.

În afară de faptul destul de important că nu fac ceea ce oamenii cred că fac, există trei mari probleme cu vaccinurile.

Prima problemă, desigur, este că aceste vaccinuri experimentale s-au dovedit deja a fi extrem de periculoase – au ucis deja mulți oameni și au provocat efecte secundare grave în multe alte persoane. Amploarea acestei probleme particulare poate fi judecată prin faptul că chiar și autoritățile recunosc că probabil va fi raportat doar unul din 100 de decese legate de vaccin și leziuni grave. Este imposibil de estimat câți vor muri de alergii, probleme cardiace, accidente vasculare cerebrale, probleme neurologice sau câți vor fi orbi sau paralizați. Există o listă pe site-ul meu cu oameni despre care se știe că au fost răniți sau uciși de vaccin și este o listă teribilă de citit.

Numărul morților este terifiant, dar majoritatea autorităților continuă să insiste că acestea sunt doar coincidențe. Când o persoană moare în decurs de 60 sau 28 de zile de la un test covid-19 pozitiv – chiar dacă rezultatul testului a fost fals – este tratată automat ca o moarte din cauza covid-19 pentru a crește numărul. Dar când tinerii sănătoși mor în câteva ore de la vaccinare, aceste decese sunt văzute ca simple coincidențe. Și ce coincidențe tragice!

A doua problemă este legată de sistemul imunitar, cunoscut sub denumirea de inițiere patogenă sau furtună de citokine. Ceea ce se întâmplă este că sistemul imunitar al persoanei care a fost vaccinată va fi pregătit să reacționeze foarte dramatic dacă acea persoană intră în contact cu virusul în viitor. Rezultatul poate fi catastrofal și de asta mă tem că se va întâmpla în toamnă și iarna viitoare. Persoanele care au fost vaccinate vor avea mari probleme data viitoare când vor intra în contact cu coronavirusul. Sistemul lor imunitar va reacționa excesiv și probabil atunci vor exista multe decese.

Pacienții nu au fost înștiințați oficial cu privire la această problemă, deși dovezile au fost publicate în Journal of Clinical Practice for October 2020. Articolul este intitulat Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of covid-19 vaccines worsening clinical disease.

Dar nu a existat niciun consimțământ informat pentru pacienți și bănuiesc că majoritatea medicilor nu știu de riscuri.

Vârstnicii și cei cu sistem imunitar slab sunt deosebit de susceptibili la moarte. Și ce îți dă un sistem imunitar prost? A purta o mască, a te izola de ceilalți și a nu-ți face suficient soare sunt trei cauze evidente. A bea prea mult alcool și a fuma prea mult tutun în stare de arest la domiciliu nu ajută.

Este posibil ca decesele suplimentare să apară în toamnă, când cei vaccinați sunt cel mai probabil expuși la virus. Coronavirusul se răspândește cel mai rapid în toamnă și iarnă.

Din cauza epidemiei de boli și decese care va avea loc, guvernele vor începe să promoveze următoarea tură de vaccinări. Desigur, se va vorbi mult despre mutații, iar noile vaccinuri făcute în grabă vor fi produse și puternic promovate de vedete care nu știu nimic despre medicină sau vaccinuri. Medicii care înțeleg pericolele și care au îndoieli cu privire la vaccinuri vor fi, ca de obicei, reduși la tăcere.

În mod surprinzător, cred că oamenii din spatele acestei fraude știau că acest lucru se va întâmpla. A făcut parte din planul lor rău.

Știau că va fi o creștere a deceselor în toamna și iarna viitoare. Au planificat de la început să dea vina pe o nouă versiune a covid-19 pentru aceste decese – una dintre miile de mutații care vor exista în această toamnă. De mult am bănuit că în cele din urmă vor promova vaccinările la fiecare două luni – sau chiar mai frecvent, în fiecare lună sau cam așa ceva. Am folosit inițial criticat pentru folosirea cuvântului „farsă” pentru a critica răspunsul la o infecție cu virus gripal. Răspunsul a fost exagerat în mod sălbatic.

Bănuiesc că asta i-a făcut pe Bill și Melinda Gates să zâmbească atunci când au sugerat că este posibil să nu luăm în serios prima pandemie, ci să tratăm următoarea pandemie mult mai în serios.

Și cred că ei și toți ceilalți implicați în această fraudă au presupus că ar fi perfect în siguranță, deoarece nu ar primi de fapt vaccinurile. Bănuiesc că o mare parte din elită și cele mai importante vedete au primit un placebo în locul unuia dintre vaccinurile experimentale.

Vernon Coleman, 13 martie 2021