CUM S-AR PUTEA IEȘI DIN NEBUNIA ASTA? O PSIHOZĂ COLECTIVĂ!

coronavirus-pandemie

Albert Toma

Dacă omenirea va reuși vreodată să se elibereze din jugul plandemonic, pus de către o mână de psihopați criminali, probabil că toată societatea va trebui restructurată din temelii, astfel încât să nu mai fie posibil să acceadă în funcții publice DOAR nebuni iresponsabili și imbecili fără speranță. Dacă astăzi am fi avut în funcțiile de conducere măcar 10% oameni normali (nu zic genii, că ăia-s pe cale de dispariție, doar oameni normali, ca niște oameni), probabil că realitatea kafkiană și înnebunitoare în care am fost forțați să trăim, nu ar fi fost posibilă. Dacă măcar 10% dintre decidenți ar fi fost normali! Dar nu mai există picior de om normal în funcțiile publice. Toți sunt de o prostie atât de colosală încât te apucă deznădejdea când îi vezi și-i auzi. Printre ei sunt și câțiva nebuni de legat, cu rolul de „catalizator” în cirezile de „conducători” idioți. Știți, cam cum e cu strechea într-o cireadă de vite.
Tabloul e dezarmant de simplu. Un grup de psihopați criminali au pus stăpânire pe întreaga planetă. Din motive doar parțial cunoscute, au hotărât să decimeze agresiv populația. Poate o fac doar pentru distracția lor, așa cum au mai făcut-o în atâtea războaie, mai ales în cele două mondiale, ordonând miliardelor de sclavi, din confortul reședințelor lor ultra luxoase, ultra secrete și ultra securizate, să se decimeze între ei. Așa cum la un nivel mult mai redus făceau stăpânii de sclavi din antichitate, punând gladiatorii să se ucidă în lupte sângeroase pentru desfătarea stăpânilor și a invitaților lor. Poate o fac pentru „salvarea planetei”, așa cum de atâtea ori au declarat diverși sclavi cu funcții mari în ierarhia internațională. Poate că din ambele motive enumerate, sau poate dintr-o multidine de motive ce scapă percepției noastre limitate. Un lucru e cert, genocidul e în desfășurare, faza de început. Doar că proștii nu pot înțelege, că încă nu s-a anunțat nimic la televizoare.
Lumea se prăbușește, e în pragul unei catastrofe iminente, iar agenda publică e ocupată aproape exclusiv de un singur subiect, capvid-ul! Nu știu dacă puteți realiza dimensiunea dezastrului și a nebuniei în care suntem împinși. Psihopații împing și forțează întreaga omenire să-și distrugă toate sursele și resursele ce-i pot asigura supraviețuirea, în acest timp ocupându-se doar de o tâmpenie strigătoare la cer, pan-dileala de cap-vid! Poate nu v-ați gândit la asta, dar e mai de groază decât în cel mai cumplit horror. Omenirea se comportă ca o familie de nebuni care în timp ce le arde casa, în loc să facă tot posibilul să stingă incendiul și să-și salveze bunurile și viețile, ei discută și se contrazic asupra culorilor cu care urmează să-și zugrăvească pereții casei! Om bun, nu te apucă disperarea când vezi cu ce solemnitate (de care numai proștii sunt capabili), toți „conducătorii”, politrucii, „specialiștii” de carton, gurnalijdii și bătuții la creier discută metodic despre chestiunea „arzătoare” a pan-dilelii de cap-vid, ignorând aproape complet orice alt subiect?
Eu cred că despre această nebunie ce a fost impusă omenirii nu se poate discuta decât denunțând-o din capul locului ca pe ceea ce este: O NEBUNIE, O PSIHOZĂ COLECTIVĂ! Toți cei care discută despre această nebunie ca despre o pandemie reală fac parte ori dintre nebunii ce au ca sarcină să alimenteze focul pan-dilelii, ori din turma imensă de proști solemni și pătrunși de importanța „misiunii” lor de „salvare” a omenirii. Mai există și enorm de mulți ticăloși ce o fac din pure interese pecuniare, dar și aceștia trebuie încadrați tot în categoria proștilor fără speranță, pentru că nu pricep că în scurt timp vine și rândul lor.
Pentru a reuși să ne eliberăm din strânsoarea ucigașă a acestei isterii criminale, nu avem nevoie de de botnițe, distanțare și alte asemenea monstruozități și imbecilități. Dimpotrivă, avem nevoie doar de rațiune și discernământ. Dacă ați încerca să priviți pe toți cei care vă pisesc viețile și mințile într-o lumină corectă, i-ați vedea exact cum sum sunt în realitate, niște nebuni criminali! Indiferent că sunt politruci, medici, înalți funcționari, gurnalijdii, influenceri, toți cei care vorbesc solemn despre pan-dileală vă sunt dușmani de moarte, nici într-un caz „prieteni” și „salvatori”, așa cum încearcă ei să se prezinte. Dacă nu aveți forța să-i vedeți așa, singurul lucru bun rămâne despărțirea totală și definitivă de cel mai cumplit instrument de îndobitocire în masă, tembelizorul.

Ar putea fi o imagine cu text