ATENȚIE-MAXIMĂ: Se pregătește al doilea Tribunal Internațional Nuremberg – cel mai mare proces din toate timpurile

coronavirus-pandemie

Se întâmplă acum în mai multe țări din lume. Materialul de mai jos aduce în atenția cititorilor, principalii autori ai acestui demers, întâlnirile Comitetului Corona, reprezentanții din Franța, Italia, Canada, USA și Germania conduși de avocatul Reiner Fuellmich.

Se pregătește al doilea Tribunal Nuremberg

Se pregătește al doilea Tribunal Nuremberg

Cu acest titlu își începe Jean-Michel Grau expunerea pentru care atașează toate sursele în Newsnet France
Astăzi, se pregătește un al doilea tribunal de la Nürnberg, cu înființarea unei „acțiuni colective” sub egida a mii de avocați mondiali în spatele avocatului americano-german Reiner Fuellmich, care dă în judecată responsabilul pentru scandalul Covid-19 instrumentalizat de Forumul de la Davos.

În acest sens, merită să ne amintim că Reiner Fuellmich este avocatul care a reușit să condamne gigantul auto Volkswagen în cazul convertoarelor catalitice. Și același avocat a reușit să câștige un proces împotriva Deutsche Bank.

Scandalul de fraudă Covid-19 s-a transformat în cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată
Potrivit lui Reiner Fuellmich, toate fraudele din partea companiilor germane sunt nimica-toată în comparație cu daunele pe care le-a cauzat și continuă să le provoace criza Covid-19. Această criză Covid-19 trebuie redenumită „Scandalul Covid-19” și toți cei responsabili trebuie să fie urmăriți penal pentru daune civile cauzate de manipularea și protocoalele false de testare.

De aceea, un colectiv internațional de avocați va acționa în judecată cel mai mare caz de delict din toate timpurile, scandalul de fraudă Covid-19 care s-a transformat între timp în cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată. O comisie de anchetă Covid-19 a fost deschisă la inițiativa unui grup de avocați germani cu scopul de a iniția o acțiune colectivă la nivel internațional folosind dreptul anglo-saxon.

Iată sinteza ultimei comunicări a doctorului Fuellmich din 15.02.2021
„Audierile a o sută de oameni de știință, medici, economiști, juriști de renume internațional care au fost desfășurate de comisia de anchetă din Berlin asupra afacerii Covid-19 încă din 07/10/2020, a arătat între timp cu o probabilitate apropiată de certitudine că scandalul Covid-19 nu a fost în niciun moment o problemă de sănătate. Era vorba mai degrabă de cimentarea puterii – nelegitimă, deoarece obținută prin metode criminale – a coruptei „gașca Davos”, prin transferul bogăției populațiilor către membrii clicii de la Davos, prin distrugerea, printre altele, a celor mici și în special întreprinderile mijlocii. Platforme precum Amazon, Google, Uber etc. ar putea astfel să-și însușească cotele de piață și averea lor ”.

Situația anchetei Comitetului Covid-19
1.Covid-19 ca o tactică de diversiune a „elitelor” corporative și politice cu scopul de a transfera cota de piață și bogăția de la întreprinderile mici și mijlocii la platformele globale precum Amazon, Google, Uber etc.
2.Contribuția taxei audiovizuale la reconstrucția unui nou peisaj media care oferă informații autentice independente
3.Asigurarea structurilor agricole regionale
4.Asigurarea puterii monedei locale pentru a împiedica o nouă monedă să vină „de sus”
6.Considerații psihologice ale situației: cum am ajuns acolo?

Apel pentru anularea aprobării vaccinării, formulat împotriva Comisiei Europene, proces la New York privind statutul testelor PCR, procese germane, procese canadiene, procese australiene, procese austriece, procese la Curtea Internațională de Justiție și la Curtea Europeană – instanța pentru Drepturile Omului.

„Am văzut ceea ce s-a confirmat din nou și din nou: pericolul virusului este cam același cu cel al gripei sezoniere, indiferent dacă este vorba de un virus nou (fabricat integral sau parțial) sau de care avem de-a face pur și simplu. o gripă redenumită „pandemie Covid-19”. Între timp, testele PCR ale lui Drosten nu sunt nici măcar capabile să ne spună nimic despre infecțiile contagioase. Pentru a înrăutăți lucrurile, daunele economice și de sănătate cauzate de măsurile anticovid au fost atât de devastatoare încât este necesar să vorbim despre un nivel istoric unic de distrugere”.

Me Virginie de Araujo-Recchia, reprezentanta colectivului de avocați din Franța
”După publicarea raportului meu intitulat „Dictatura 2020, terorismul de stat, atacul asupra intereselor fundamentale ale națiunii și crimele împotriva umanității”, m-am alăturat unui colectiv de avocați și juriști internaționali pentru a discuta și dezvolta instrumente juridice destinate luptei contra măsurilor draconice luate în același timp în diferite țări ale lumii.

În decembrie 2020, am decis împreună cu Jean-Luc DUHAMEL, avocat internațional și membru al colectivului, să ne unim competențelor pentru a găsi o primă cale legală, care să ne permită să acționăm rapid și eficient. În acest scop și întrucât procedurile sumare depuse în timpul crizei nu au dat naștere vreunei decizii în conformitate cu drepturile noastre fundamentale, am revenit, așadar, la sursele legii noastre.

Iată extrase din convocare care vor ajuta cititorii să înțeleagă mai bine bazele legale ale abordării noastre:
„Preambulul Declarației Drepturilor Omului și a Cetățeanului din 1789 proclamă că actele puterii executive pot fi respectate de popor numai dacă aceste acte respectă în sine drepturile naturale, inalienabile și sacre ale omului:
„Reprezentanții poporului francez, constituiți ca adunare națională, considerând că ignoranța, uitarea sau disprețul față de drepturile omului sunt singurele cauze ale nenorocirilor publice și ale corupției guvernelor, au decis să expună, într-o declarație solemnă, ceea ce este natural, inalienabil. și drepturile sacre ale omului.

Această Declarație, prezentată în mod constant tuturor membrilor corpului social, le amintește în permanență de drepturile și îndatoririle lor; astfel încât actele puterii legislative și cele ale puterii executive, putând fi comparate în fiecare moment cu scopul oricărei instituții politice, să fie respectate; astfel încât revendicările cetățenilor, bazate acum pe principii simple și incontestabile, se îndreaptă întotdeauna către menținerea și respectarea Constituției și bunăastarea și fericirea tuturor.” Pentru detalii și date de contact cititorii au la îndemână linkurile din finalul interviului realizat de cunoscuta publicație Fracnce Soir.

Rainer Fuellmich: Populația lumii a fost folosită drept cobai pentru aceste seruri experimentale
„Faptul că nu s-a discutat niciodată despre sănătate este deosebit de evident, în afară de faptul că injecțiile cu substanțe experimentale genetic deghizate în„ vaccinuri”provoacă acum daune grave, inclusiv consecințe fatale, la scară masivă. Populația lumii a fost folosită drept cobai pentru aceste seruri experimentale. Pentru a scufunda populația în panică, au fost introduse măsuri de izolare periculoase și dăunătoare (chiar și conform OMS) privind purtarea obligatorie, inutilă și periculoasă a măștii și distanțarea socială, inutilă și contraproductivă. Populația era astfel „pregătită” pentru injecțare”.

Se pregătește al doilea Tribunal Nuremberg – cel mai mare proces din toate timpurile