MARE SENZAȚIE în MASS-MEDIA: “PROFESORUL JAPONEZ de fiziologie medicinală, dr. imunolog Tasuku HONJO declară că VIRUSUL CORONA nu este NATURAL. Care sînt ARGUMENTELE lui ?

coronavirus pitesti

ADEVĂRUL se va afla !
“Profesorul japonez de fiziologie medicinală, dr. imunolog Tasuku Honjo, a provocat astăzi senzație în mass-media, spunând că virusul corona nu este natural.”Dacă VIRUSUL ar fi natural, nu ar fi afectat întreaga lume! În funcție de climă/mediu, temperatura diferă de la o țară la alta. Dacă virusul ar fi natural, ar fi afectat doar țările cu aceeași temperatură/climă ca şi China. Dar acesta se răspândește identic într-o țară precum Elveția, similar cum se răspândește în zonele deșertice. Dacă virusul ar fi natural, s-ar fi răspândit doar în locuri reci şi ar fi murit în locuri fierbinți. Am peste 40 de ani de cercetări pe animale și viruși. Asemenea virus Nu este natural ! Este un virus fabricat ! complet artificial ! Colaborez de 4 ani cu cercetatorii din laboratorul Wuhan din China. Cunosc bine tot personalul acestui laborator. Pe toți i-am sunat după accidentul cu Corona, dar toate absolut toate telefoanele lor sunt moarte de 3 luni ! Acum înțeleg că toți acești tehnicieni de laborator sunt morți ! Pe baza tuturor cunoștințelor și cercetărilor mele de până acum, pot susține acest lucru cu 100% încredere că virusul Corona nu este natural.
Nu provine de la lilieci. China l-a fabricat ! Dacă ceea ce spun astăzi se dovedește a fi fals acum sau chiar după ce mor, guvernul poate să-mi retragă premiul meu Nobel.
Dar China minte și ascunde acest adevăr ! Într-o bună zi ADEVARUL se va dezvălui tuturor !”