Partea a 3 : Cum s-au fraudat ALEGERILE în SUA

SUA

Fraude cu „gulere albe”
Statisticienii au remarcat că frecvențele înregistrate pentru Biden contrazic Legea lui Benford, numită și legea numerelor anormale privind distribuția frecvenței cifrelor în seturile de date numerice legate de voturi. Legea lui Benford este utilizat și ca test pentru detectarea fraudei electorale, folosit de Departamentul de Stat și de criminaliști.

Specialiștii în scrutinuri electorale au fost incapabili să explice succesul lui Biden și mai ales a modului în care au apărut voturile. Statisticienii, însă, au observat defecte matematice, deoarece numerele aleatorii din statistici ar trebui să urmeze un model în distribuția lor. Dacă numerele sunt falsificate, este ușor de detectat. Cum s-a și întîmplat!

Creșterea numărului de voturi pentru democrați față de republicani a fost semnificativ mai mare atunci când democratul „avea o problemă” cu numărul voturilor prin corespondență. În cadrul fiecărei secții, voturile directe, exprimate în ziua votului, au ajuns prevalent la democrați exact în întrecerile electorale în care era posibil să se afecteze rezultatul. În cazul voturilor exprimate (teoretic) pentru Biden statisticienii au constatat deviații semnificative, spre deosebire de voturile exprimate pentru Trump.

Apoi, au fost comparate cifrele privind votul pentru candidați pentru Congres cu voturile pro-Biden, au fost de asemenea comparate cifrele dintre diferite localități, state, alegeri recente și de peste tot au rezultat concluzii deranjante. De exemplu, Biden primea cu zeci de mii sau sute de mii de voturi mai multe decît reprezentantul democrat pentru Congres, în condițiile în care ar fi puțin plauzibil ca pentru președinte cineva să voteze cu un democrat, iar pentru Congres cu un republican.

Asta în condițiile în care regula este invers. De exemplu, Obama (care avea o cu totul altă popularitate decît Biden), a primit în 2008 în Michigan 2,8 milioane de voturi, în timp ce reprezentantul pentru Senat 3 milioane. La fel, Biden se pare că a obținut cu cîteva milioane de voturi mai multe decât a primit Barack Obama la votul istoric din 2008, ceea ce este evident că nu prea avea cum!

Despre cum a furat, la propriu, ehipa lui Joe Biden alegerile din Pennsylvania, vorbesc două documente statistice.

Cine centralizează voturile?

EdisonResearch (care are printre acționari Fundația Gates, Google, Apple, Facebook, Amazon, Spotify, Disney) iar ca și clienți majoritatea instituțiilor media din Statele Unite a dat rateuri spectaculoase.

Oficial, este vorba despre „erori” totalizînd 3% din totalul voturilor. Neoficial, însă, se vorbește despre o „eroare” generală de milioane de voturi. Anchetele în curs vor stabili (probabil) care este adevărul.

EdisonResearch este singurul furnizor de exit-polluri și responsabil cu centralizarea datelor rezultate de la vot. Cam ca și STS-ul în România. Deși s-a anunțat că datele nu vor fi făcute publice pînă la încheierea procesului electoral, printr-o altă „minune”, cifrele au curs neîncetat spre presa mainstream americană pro-Biden!

Tot EdisonResearch a spus că „vor exista mai puține date exit-poll datorate infectării cu COVID”, admițînd că nu vor avea multe astfel de date de la ieșirea de la urne. Se pare, însă, că nici n-au mai făcut sondajele, ci au presupus cifrele! Iar apoi, le-au comunicat presei, în timp ce datele reale au rămas ascunse.

EdisonResearch are singurul contract pentru exit-polluri și pentru prelucrarea datelor electorale și nu de ieri sau de azi, ci de cel puțin 17 ani, dar firma are relații strînse cu liderii proeminenți ai Democraților. Dezvăluirea a fost făcută de Alpha OmegaEnergy, iar Twitter a suspendat imediat contul! Cei de la Alpha Omega și-au făcut însă un cont nou și au livrat informațiile presei (One America News, The Gateway Pundit și alții) precum și unor avocați republicani.

Fostul procuror general din statul Nevada, Adam Laxalt, în prezent avocat și profesor la Universitatea Georgetown, a dezvăluit că există și mașini care numără voturile, pe nume Jealous, iar cel puțin 200.000 de voturi au fost procesate de mașină, fără vreo intervenție umană.

Problema este că mașina nu are capacitatea să discearnă între un vot real, semnat potrivit uzanțelor de alegător, semnătura fiind comparată cu semnătura dată în prealabil de alegător și un vot invalid, fără semnătură sau cu altă semnătură. La fel, s-a descoperit că cel puțin 9.000 de persoane care nu aveau reședință în Nevada, au votat în Nevada!

Dar și morții au votat!

Rudy Giuliani despre morții care votează în Philadelphia / Prodocens Media