PARTEA a 2-a: Cum s-au fraudat ALEGERILE în SUA

SUA

Cum s-a fraudat?
La New York s-a mers pe acte false și transport cu autobuzele de la o secție la alta. „Turism electoral” – cum i s-a spus pe la noi. Pennsylvania a oferit un regal al fraudelor de tot felul. De la interzicerea accesului votanților în secția de vot, la sabotarea mașinilor care ar fi trebuit să înregistreze votul etc. Nici observatorii nu au avut acces în secțiile de votare, necum în birourile electorale – la numărarea voturilor, iar cînd s-au întors cu decizii judecătorești, li s-a rîs în nas!

La Detroit (Michigan), FBI și procuratura investighează antedatarea buletinelor de vot sosite ulterior termenului limită. La fel, ancheta vizează 61 de cutii conținînd voturi pentru Joe Biden, care au fost aduse pe 4 noiembrie de o camionetă, un Ferrari și un Chrysler – toate fără numere de înmatriculare – la ora 4 dimineața. Din cîte spun observatorii, voturile nu au fost numărate, nu au fost departajate cele pentru Trump de cele pentru Biden, era oarecum evident că voturile reprezintă o singură opțiune. Astfel, voturile pentru candidatul democrat au sărit de la 1,9 milioane la 2,1 milioane, față de 2,2 milioane cîte avea Trump la momentul respectiv. Depoziția observatorilor republicani a a apărut pe canalul NTD News, iar în prezent persoanele respective au statutul de martori în investigația demarată oficial.

Depoziția observatorilor republicani e spectaculoasă! După ce au plecat de la biroul electoral (unde activitatea s-a încheiat la ora 5 dimineața), au aflat odată ajunși acasă, de la televizor, că la secția lor tocmai au fost identificate alte 130.000 de voturi și toate pentru Biden. Asta în condițiile în care, toată noaptea, de la 10 seara la 5 dimineața, au fost numărate în total 7.000 de voturi, iar alte buletine de vot nu existau! Asta, la o singură secție.

La momentul la care scriu acest text, se află în derulare nu mai puțin de trei anchete oficiale ale FBI, două în Michigan și una în Pennsylvania.

La o altă secție de votare au fost aduse cutii cu presupuse „voturi exprimate de militari”, care din rațiuni necunoscute au fost „reconstituite” pe buletine de vot noi de către cei aflați în secția de votare, unde s-au și procesat, reieșind (evident) că reprezintă tot voturi pentru Biden. Exclusiv pentru Biden.

Asistenta socială Kelly Reagan Brunner din ținutul Limestone (Texas) a fost acuzată de 134 de infracțiuni care implică fraude electorale și riscă zece ani de închisoare. Peste tot, sistemul se scapă de pioni. În România, am asistat deja la un astfel de caz – Monica Iacob-Ridzi, care a comis același gen de fapte pentru fiica președintelui Băsescu.

Kelly Reagan Brunner Foto: Limestone County Sheriff’s Office

În Arizona, EdisonResearch „din cuza unei erori” a raportat prelucrarea a 95% din voturi, cînd de fapt prelucrase abia 86% (potrivit NewYork Times). Cînd investigațiile au început să ajungă la firma de soft, brusc, eraorea a devenit regretabilă, dar umană, fiind vorba despre niște mii de voturi care în loc să fie înregistrate pentru Trump, s-au dus la Biden.

În alte locuri, cei din secțiile de votare au rupt voturile pentru Donald Trump, ori le-au aruncat la gunoi sau le-au cărat afară din secția de vor și le-au aruncat pe cîmp sau la marginea drumului. Abundă înregistrările de acest gen, însă pe măsură ce sînt depistate, giganții tech le șterg imediat. În ceea ce privește acoperirea acestor nereguli, „sînt doar x voturi, doară nu puteau influența rezultatul”. Doar 10.000, doar 100.000… doar 5, doar 400, dar puse unele peste altele, se cam strîng.

Renumărare în Georgia, pentru că aici, în Gwinnett County, există 500.000 votanți înregistrați, iar buletine de vot numărate – 800.000. Dar prezența la urne a sărit în multe locuri de 120%, sau 150%, pe alocuri ajungînd la 202%!

Prezența la vot depășea 125% în Nevada!

Potrivit Judicial Watch, în 29 de state de pe teritoriul federației, s-au identificat cu 1,8 milioane de votanți înregistrați mai mulți decît cetățenii majori, cu drept de vot, existenți în statele respective!

În Pennsylvania, jurnașiștii de la Project Veritas au descoperit voturi pentru Trump rupte și aruncate. Numărătoarea voturilor este nefinalizată în majoritatea statelor. Alaska a numărat 50%, California 86%, statul Washington 85%, Illinois 92%, statul New York 78%, Vermont 92% etc. Așa arată un prim tablou al asumării victoriei de către Joe Biden. Cu nota că președintele nu este ales prin vot direct, scrutinul oferind doar un număr de electori din colegiile electorale ale fiecărui stat al federației, electori care în decembrie îl aleg pe președinte.