PARTEA 1: Cum s-au fraudat ALEGERILE în SUA

SUA

Fraudă electorală masivă, dezinformare fără precedent în mass-media, marginalizarea justiției: Statele Unite tocmai au alunecat, într-o singură săptămână, de la statutul de putere democratică majoră la cel de republică bananieră.

Foto: Twitter

Dacă votul dat de cetățean nu mai contează, nu mai contează nici cetățeanul! Dacă unul din candidați nu contează, nu contează nici contracandidatul său! Exact aici a condus surplusul de „democrație liberală” din Statele Unite, iar asta se numește tiranie, nicidecum democrație.

Cel mai deranjant aspect al fraudei masive este aroganța cu care democrații joacă sistemul. Nici măcar nu încearcă să-și acopere urmele! Par a fi 100% siguri că nu vor exista consecințe pentru acțiunile lor. Pe de o parte, ei știu că mass-media, care ar trebui să fie un cîine de pază al democrației, este de fapt un braț armat al Partidului Democrat și că va face tot ceea ce este necesar pentru a acoperi fărădelegile electorale.

Pe de altă parte, așa-zișii „lideri ai lumii”, începînd cu șefa Comisiei Europene, președintele Franței, premierul Olandei, cel al Israelului și mulți alții, au susținut prin mesajele lor de felicitare a „președintelui ales” Joe Biden imensa conspirație, în condițiile în care la nivelul șefilor de state este puțin probabil să nu se cunoască amănuntul că voturile cetățenilor nici măcar nu au fost numărate, iar electorii nu au fost aleși, pentru ca ulterior să-l poată alege pe președintele Statelor Unite.

Încă neîncheiatele alegeri din Statele Unite generează dincolo de senzația de dezgust profund pentru oricine nedeprins cu ticăloșia și hoția și o justificată întrebare privind apetența unei societăți zombificate de a-l revendica din nou pe Baraba, pe care nu-l mai livrează de data aceasta nici un Pilat din Pont, ci tocmai secția geriatrică de la Davos.

Dacă vorbim de Noua Ordine Mondială, „Marea Resetare”, „Green Deal” și alte asemenea, Trump este cel care ne-a prelungit cu patru ani starea de cvasi-normalitate, deși unii cred exact invers.

Trump a luptat exclusiv cu arme legale

Cînd a fost întrebat de ce nu scoate niște bani din buzunar ca să-și „ungă” un pic calea spre nominalizare în alegerile primare din sînul Partidului Republican din urmă cu patru ani, Trump le-a spus ziariștilor că pur și simplu nu-l interesează să ajungă președinte pe astfel de căi.

Un sejur la Mar-a-Lago (stațiunea lui Trump din Florida) și un plic cu niște cash neimpozabil, ar fi fost o „cheie” suficientă pentru a descătușa bunăvoința presei și a politicienilor. Nu știu cîtă lume a ciulit urechile atunci, dar această caracteristică a președintelui american am pus-o la o parte ca s-o putem examina un pic în contextul dat.

Iar contextul este al unei fraude electorale sinistre. Personalul reciclat de instituțiile Soros, finanțate de același, dar și de organizații neguvernamentale ce se scaldă în bani spălați de miliardari și de Wall Street, are ca un unic obiectiv parvenirea și parazitarea sistemului în beneficiul progresismului și marxismului cultural, reprezentat de democrați.

Pozițiile publice gem de corupție, cu șerifi, procurori, judecători, ofițeri de informații etc. care găsesc că este în regulă să se înregimenteze pentru cîțiva „arginți” în dubioasa armie mondialistă. Dar pentru o operațiune de dimensiunile fraudei care începe să se vadă cu ochiul liber, cu certitudine, este nevoie de mulți oameni angrenați și din structurile de partid, din diversele organizații neguvernamentale, după cum vom vedea, unii fiind sacrificați fără prea mare durere în numele cauzei.

Altminteri, n-am fi asistat la cel puțin curioasa opțiune de a întrerupe numărarea voturilor în statele „albastre”, democrate, cum nu am fi văzut nici rînjetul superior al coruptului Biden care se pregătește să intre la Casa Albă cu 223 de voturi electorale în loc de 270, iar restul fiind „ciupitură” pe față, cu voturi căzute din cer la ora 4 dimineața, cu „votanți” născuți în 1823, alții decedați, cu votanți în dublu exemplar sau felurite alte forme tenebroase inventate pentru fraudarea votului.

Joe Biden, anunțînd că a cîștigat alegerile pe care nu le-a cîștigat încă

Manevra lui Joe Biden nu reprezintă vreo noutate! Bush contra Gore a mers pe aceleași tipare, forțîndu-l pe Gore să recunoască victoria adversarului său, chiar dacă astăzi știm că Al Gore era cel care a strîns cele mai multe voturi. La fel s-a întîmplat și în 1948, cu cel de-al 33-lea președinte american, Harry S. Truman. Pe atunci se străduiau să-l scoată învingător cei de la Tribune, acum este rîndul celor de la Fox și Associated Press.

Dewey nu l-a înfrînt pe Truman pentru simplul motiv că Truman nu a cedat!