EVREII anunță distrugerea IMPERIULUI AMERICAN! Profeția marelui învățător din Tora pentru SUA: „Război civil, legea marțială, SFÂRȘITUL!”

SUA

ALEGERI ÎN AMERICA așa cum n-au mai fost vreodată, cu suspans, răsturnări de situații și emoții, de parcă scenariul a fost scris la Hollywood și promite să cucerească box-office-ul. Despre un scenariu vorbește și Rabinul Alon Anava, mare învățător din Tora, care profețește distrugerea Imperiului American! Unii ar spune că-i blasfemie, mulți vor pufni în râs, însă vocile înțelepților Sionului care prevestesc sfârșitul dominației SUA în lume se înmulțesc și cer a fi ascultate.

Rabinul Alon Anava a făcut câteva declarații să le spunem măcar interesante referitoare la alegerile din Statele Unite. Vorbim despre un învățat care predă Tora evreilor, dar și non-evreilor din orașul Tzfat, regiunea Galileea (Israel).

Întreaga Tora este codificată

Anava a petrecut mult timp cercetând și înțelegând codurile din Tora, în special mesajele legate de președinția lui Donald Trump și pandemia Covid-19. „Întreaga Tora este codificată”, spune el, „multe mesaje nu sunt scrise în versete. Textul este doar partea dezvăluită oamenilor, dar sunt multe alte mesaje ascunse”.

Fără îndoială, cea mai așteptată parte a interpretării sale vine la sfârșit, când face o conexiune între alegerile americane și „răscumpărarea” biblică, despre care se vorbește și-n Tora. „Este aproape irelevant cine va fi următorul președinte”, zice rabinul Alon Anava, „indiferent cum privești aceste alegeri, prețul răscumpărării păcatelor va veni pentru americani”. Pentru acest mare învățat evreu, atât președintele Trump, cât și democratul Biden nu-s decât „două marionete” care vor îndeplini voința lui Dumnezeu „indiferent de ce se întâmplă la urne”.

„Întregul sistem (n.r. – politic actual) este creat pentru a duce America într-un război civil, care va impune legea marțială, iar apoi vine sfârșitul SUA! Țara asta se duce în jos, oricum te uiți la ea. America s-a terminat! America se va prăbuși și, împreună cu ea, întreaga lume. De ce? Pentru că Hashem (Dumnezeu) pregătește întreaga lume pentru a-L aduce pe Mesia Lui – Moshaich ben David (Mesia, Fiul lui David) – să vină și să răscumpere întreaga lume, nu numai evreii”, spune înțeleptul.

Rabinul Alon Anava, profeție teribilă: adio, guverne și lideri politici!

Din interpretarea Torei, rabinul Alon Anava traduce următoarele: „Nu poate exista o răscumpărare dacă există guverne! Nu poate exista o răscumpărare dacă există lideri mondiali! Mesia va veni să-i înlăture pe liderii mondiali, așa că este cu adevărat irelevant cine va câștiga alegerile din SUA”.

Discutând cu studenții săi, el a insistat: „Puteți să vă luați rămas bun de la mărețele State Unite ale Americii! În câteva luni, veți vedea această țară cum se prăbușește cu toată puterea sa economică”.

Chaim David Targan vede și el căderea Americii

O perspectivă înrudită vine și de la Chaim David Targan, scriitor, mistic, cabalist și unul dintre cei mai cunoscuți „speakeri” despre învățăturile Tora.

Cu o zi înainte de alegerile americane, Chaim David a spus: „Astăzi se încheie în mod oficial epoca Imperiului American. Dacă Biden câștigă, America se va prăbuși și va arde precum Roma antică! Dacă Trump rămâne la putere, atunci domnia lui se va încheia cu grație, iar transferul de putere, autoritate și suveranitate se va face ușor. Aceasta ar fi o mare bucurie pentru Washington, Jefferson și Adams, care au creat America prin înțelepciunea Tora”. La fel ca rabinul Alon Anava, și Chaim David spune că zilele Americii sunt numărate. El doar adaugă nuanța că, în funcție de cine câștigă, sfârșitul Americii va veni fie aspru (sub Biden), fie mai ușor (sub Trump).

Interesant este că, notează presa din Israel, în ziua în care americanii au mers la urne, Chaim David s-a dus în Meron, o comunitate din nordul Israelului, pentru a se ruga la mormântul marelui rabin Shimon bar Yochai. De acolo, el s-a întors cu următorul mesaj: „Lucrurile nu vor fi într-un mod pe care cineva îl așteaptă. Vor fi surprize și surprize și mai multe surprize în cadrul surprizelor și nimeni nu poate ghici ce urmează”.

https://www.national.ro/stiri-externe/evreii-anunta-distrugerea-imperiului-american-profetia-marelui-invatator-din-tora-pentru-sua-razboi-civil-legea-martiala-sfarsitul-701445.html