BOMBA ZILEI: Șeful ONU ne arată ce se ASCUNDE în spatele PANDEMIEI COVID-19: „GUVERNAREA MONDIALĂ”

ONU
 Daniel Roxin

Evz.ro: Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a făcut un apel repetat la instituirea unei „guvernări mondiale”, deoarece guvernele nu mai pot face față problemelor de astăzi.

„Problema este că multilateralismul de azi duce lipsă de anvergură, ambiție și autoritate”, a declarat Antonio Guterres, într-o conferință de presă, joi, 25 iunie, prilejuită de lansarea de către ONU a „răspunsului global la pandemia COVID-19”.

Într-o lume interdependentă, precum cea de astăzi, „interesele naționale nu sunt separate cu ușurință de binele global”, a mai spus Guterres.

În plus, tulburările economice și sociale provocate de pandemie „au scos la iveală inechități grave și sistemice” în întreaga lume, și au demonstrat fragilitatea acesteia în fața „crizei climatice” (!), a amenințării unui război nuclear (!) și a „fărădelegii în spațiul cibernetic” (!), a avertizat secretarul general, citat de LifeSiteNews.

„Trebuie să regândim modul în care țările cooperează”, a continuat Guterres.

„Avem nevoie de o rețea multiculturală, care să reunească sistemul Națiunilor Unite, organizațiile regionale, instituțiile financiare internaționale și altele”, a explicat șeful ONU.

„Și avem nevoie de un multilateralism eficient care să poată funcționa ca un instrument de guvernare mondială acolo unde este necesar.”

„Trebuie să regândim multilateralismul, să-i dăm autoritate să funcționeze așa cum au intenționat fondatorii, și a asigura ca guvernarea globală și eficientă să devină realitate atunci când este necesar”, a explicat Guterres.

Nu este pentru prima dată când Antonio Guterres, fost președinte al Internaționalei Socialiste, din 1999 până în 2005, folosește pandemia de coronavirus pentru a promova ideea „guvernării globale” într-o formă sau alta.

Nota mea: Planul instituirii așa numitei Noi Ordini Mondiale, cu un Guvern Mondial condus de agenții clanurilor financiare Rothschild, Rockefeller și altele, este mai aproape ca niciodată. Dacă se va realiza, părerea mea este că vom intra în cea mai mare și sumbră dictatură: dictatura neomarxismului cultural în care familia și identitatea națională vor fi principalele ținte. Să sperăm că până la urmă lumea se va trezi. E greu, pentru că majoritatea presei este în mâna progresiștilor-neomarxiști, atât în România, cât și în întregul Occident.

Privind lucrurile și din această perspectivă, este cât se poate de evident că Pandemia cu Coronavirus, chiar și dacă nu a fost provocată intenționat (lucru pe care nu putem să îl excludem), este folosită de neomarxiști pentru a-și consolida puterea globală și controlul asupra populației!

Daniel Roxin