LEGILE UNIVERSULUI- LEGILE LUI ZAMOLXE!

Zamolxe legi

1.LEGE-TOTI OAMENII SUNT EGALI ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU.
2.LEGE-DREPTUL LA VIAȚĂ ȘI LA MOARTE ESTE DAT ÎN EXCLUSIVITATE DE DUMNEZEU.
3.LEGE-INVATA SĂ FACI ARTĂ DIN OFERTA TA,DEVENIND ASTFEL OM.
4.LEGE-OMUL REPREZINTĂ APOGEUL CREAT ÎN UNIVERS,ÎMPLININDU-L PRIN DRAGOSTEA SA.
5.LEGE-FIECARE OM ȘI -A CREEAT PERECHEA SAU DUALUL DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMANAREA LUI.
6.LEGE- ÎNVAȚĂ CONTINUU CE ESTE BINELE ȘI ADEVĂRUL, DEPASINDU-TI LIMITELE AUTOCUNOASTERII
7.LEGE- TOTUL ESTE INTRUNUL ȘI UNUL ESTE ÎN TOT,INTR-O SINGURĂ CLIPĂ.
8.LEGE- TRECUTUL, PREZENTUL ȘI VIITORUL SUNT INTRUN SINGUR PUNCT.
9.LEGE- OMULE CAUTĂ ȘI ASUMA-TI RESPONSABILITĂȚILE PROMISE ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU.
10.LEGE -RESPECTĂ CREDINȚA FIECARUIA
.LEGILE UNIVERSALE ALE MIȘCĂRII
1 – LUMINA CREEAZĂ VIBRAȚIA, VIBRAȚIA CREEAZĂ MIȘCARE, MIȘCAREA CREEAZĂ ȘI ÎNTREȚINE VIAȚA.
2 – NU FORȚA NICIODATĂ TAINA LUCRURILOR PE CARE LE FACI -TOATE TREBUIE FĂCUTE ÎN TIMPUL LOR ȘI RITMUL LOR. DACĂ SE FORȚEAZĂ PREA REPEDE SE CREEAZĂ SIMPTOMELE DISFUNCTIILOR ENERGIILOR UNIVERSALE, CARE DUC LA APARIȚIA DE BOLI ȘI SCURTEAZĂ VIAȚA.
3 – NU FORȚA RITMUL NEVOILOR CA OM, CREIERUL ȘTIE CE SĂ FACĂ ÎN ORICE SITUAȚIE. CREEERUL GEEAN ARE UN COD SECRET REGENERABIL, GREU DE DESCIFRAT CHIAR ȘI DE CIVILIZAȚIILE EXTRATERESTRE AVANSATE.FORTAREA ACȚIUNILOR UMANE DUCE LA AUTODISTRUGERE INDIVIDUALĂ ȘI DE NAȚII.
4 – NU STRICA NICIODATĂ LUCRURILE PERFECTE CI CAUTĂ SĂ LE FACI MAI BUNE DECÂT LE AI.
5 – LASĂ TOTUL SĂ DECURGĂ DE LA SINE -CONFORM LEGII UNIVERSALE SUPREME ȘI A FIRII, CA MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU, DIN CAUZA SILNICIILOR ȘI A RĂULUI, ENERGIILE UNIVERSALE ȘI ALE FIECĂREI PLANETE SE POT REVOLTA PÂNĂ LA DISTRUGEREA COMPLETĂ (EFECTUL SUPREM AL INVERSARII TRANSCUANTICE DE NIVEL MAXIM).
6 – DACA STII O LEGE A MATERIEI SAU ANTIMATERIEI – NU FORȚA NICIODATĂ EXISTENTA LOR, PENTRU CĂ PUNCTELE ÎN CARE STAU UNA ÎN ALTA SE VOR RUPE-RUPEREA DUCE LA FAZA DE EXTRAGERE PRINCIPALĂ A ENERGIILOR CARE MENȚIN VIAȚA.
7 – RESPECTA ȘI PREȚUIEȘTE ORICE FORMA DE VIAȚĂ -ORICE FIINȚĂ ARE UN COD UNIVERSAL DE A NU ATACA FIINȚE UMANOIDE NEVINOVATE CARE NU AU NEVINOVAȚI PE CONȘTIINȚA!
8 – DACA O FORMA DE VIAȚĂ NEVINOVATĂ SAU CONȘTIINȚA ESTE AFECTATA -ACEA FORMĂ DE VIAȚĂ ARE DREPTUL LA RĂZBUNARE – DUPĂ LEGILE VEGHETORILOR -PÂNĂ LA ELIMINAREA TOTALĂ A CAUZEI!
9 – NICI O FIINȚĂ SĂ NU BLESTEME NICIODATĂ PE NEDREPT ȘI MAI ALES PE MOTIVE DE GELOZIE- VA FI BLEMTEMAT DE ADEVARATUL DUMNEZEU DE ZECI DE ORI ÎN EXISTENȚA SA !
10 – ȘI DINCOLO DE FOCUL CEL VIU ȘI ETERN, EXISTĂ MAREA LUMINĂ INFINITĂ UNIVERSALĂ ȘI ARMONIOASĂ DIN CARE SA NĂSCUT FOCUL CEL VIU ȘI VEȘNIC ȘI CARE, ACEASTĂ LUMINĂ ESTE ÎN CONTINUĂ EVOLUȚIE ȘI TRANSFORMARE, PENTRU CA TOTUL SĂ DEVINĂ LUMINĂ !
TATĂL NOSTRU- AȘA CUM LA LĂSAT ZAMOLXE
TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN LUMINA DE DINCOLO DE CERURI, SLĂVEASCĂ- SE NUMELE TĂU ETERN,VIE ÎMPĂRĂȚIA TA DE LUMINA SFÂNTĂ ȘI ETERNĂ, FACĂ- SE VOIA TA PRECUM ÎN ETERNELE CERURI AȘA ȘI PE PĂMÂNT.
DA- NE NOUĂ PENTRU MÂINE CU CE SĂ ÎMPLINIM TOATE NEVOILE ZILEI DE AZI ȘI DE MÂINE ȘI ALE TIMPULUI NOSTRU, IARTĂ- NE NOUĂ PĂCATELE NOASTRE PRECUM ȘI NOI IERTĂM CELOR CE NE- AU GREȘIT ȘI NE GREȘESC.
FII CĂLĂUZA NOASTRĂ ÎN VREMURI GRELE DE FURTUNĂ ȘI ISPITĂ,DU- NE PE CALEA CEA DREAPTĂ A LUMINII TALE, ÎNTRU IUBIREA LUMINII ETERNE ȘI A NUMELUI TĂU !
AM TERMINAT !