O LECȚIE BUNĂ pentru MEDICII de la CHIȘINĂU: ATENȚIE cum JURĂMÂNTUL lui HYPOCRATE a fost transformat în JURAMÂNTUL ipocriților față de INDUSTRIA FARMACEUTICĂ ! S-a stabilit faptul că avem de-a face cu o BACTERIE, NU CU UN VIRUS, de unde vine și eficacitatea ERITROMECINEI în acest tratament

Christian-Perronne

Incorect Politic

Juramantul lui Hypocrate a fost transformat în jurământul ipocriților

Via Justitiarul:

Jurământul lui Hypocrate a fost transformat în jurământul ipocriților!

Trebuiesc desființate toate lobbyurile din Bruxelles care au transformat în cursul ultimilor 20 de ani industria farmaceutică și activitatea foarte multor medici corupți în afacere financiară, care nu are treabă cu medicina. Jurământul lui Hypocrate a fost transformat în jurământul ipocriților!

Au luat bani toți medicii care neagă importantă hidroxiclorochinei, contrar dovezilor aduse de prof. dr. Didier Raoult în vindecarea majorității cazurilor infectate cu Covid-19, printr-un tratament care combină hidroxiclorochina (Plaquenil) cu eritromicina (antibiotic eficace contra bacteriilor).

S-a stabilit faptul că avem de-a face cu o bacterie, NU CU UN VIRUS, de unde vine și eficacitatea eritromicinei în acest tratament. Prof univ. dr. Christian Perronne – fost membru în varii comisii medicale și ministeriale ale Franței – explică în filmul de mai jos corupția medicală absolut amețitoare care a distrus prevenirea și tratarea pandemiei în Franța .

Totul este valabil și pentru România. Profesorul francez tocmai a lansat o carte-rechizitoriu: „Y a-t-il une erreur qu’ils n’ont pas commise?”, în care Perronne se întreabă retoric: „Oare există vreo greșeală pe care să nu o fi făcut corupții care au dirijat criza în Franța?”

 

Jurământul lui Hypocrate a fost transformat în jurământul ipocriților!