ATENȚIE, ce se întâmplă, de fapt, în AMERICA: MIȘCAREA neomarxistă BLACK LIVES MATTER vrea să dărâme statuile lui IISUS, pentru că ar fi… RASISTE. Ce-i detanjează pe NEGRI ?

Black lives matter

Nebunia progresiștilor neomarxiști nu are limite. După ce au atacat la grămadă statuile de pe teritoriul american, chiar și cele ale unor personalități americane care au luptat împotriva sclaviei (că, na, când ești prost, nu ai disecrnământ!), Black Lives Matter, printr-unul dintre liderii săi, Shaun King, a ajuns la concluzia (comunicată pe Twitter) că și statuile cu Iisus Alb sunt o expresia a Supremației Albe și că ele trebuie dărâmate.

Această nouă nebunie ne arată cât de periculoasă este propaganda acestei grupări de stânga radicală susținută și încurajată de stânga progresistă (Pardidul Democrat), prin liderii săi – Obama, Soros, Clinton.

O reacție la atacarea simbolurilor creștine din America a avut-o și purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române – Vasile Bănescu, pentru Mediafax, care a spus următoarele: „Activiştii actualei stângi radicale, ca şi ai celei vechi, sunt nişte… activişti. Adică nişte indivizi decuplaţi de la sursele morale, culturale şi spirituale care ne pot creşte şi împlini ca persoane integre şi demne, capabile de reflexie şi discernământ. Cineva care ajunge să-L deteste pe Hristos, culpabilizându-L, printre altele, la 2020 de ani de la naşterea Sa, că a fost alb şi nu de altă culoare, nu poate fi decât reprezentantul fanatizat, deci idiotizat al unei viziuni ideologice desfigurante, care are în centrul ei nu adevărul istoric, cu atât mai puţin Adevărul întrupat în istorie, ci rânjetul batjocoritor al minciunii.”

Ce spuneți de această nouă nebunie, după mizeria din primele zile când aceeași grupare extremistă a negrilor americani le cerea albilor de pe stradă să le pupe picioarele, iar unii idioți albi chiar o făceau?!

Oameni buni, conștientizați această realitate: progresismul – neomarxist (pentru care lucrează și gruparea BLM) este o ideologie de tip comunist care își propune să răstoarne valorile și ordinea lucrurilor cu forța, să înlocuiască adevărul cu minciuna, să anuleze chiar și realitățile biologice, în numele ideologiei de gen, și să ne pună pumnul în gură prin intermediul instrumentului de cenzură numit Corectitudine Politică.

După comunismul începutului de secol XX, progresismul se dovedește cea mai mare amenințare la adresa libertăților tuturor! Nu uitați nicio clipă acest lucru! Și nu uitați că revoluția neomarxistă își încearcă chiar acum șansa la distrugerea lumii!

Daniel Roxin