ULTIMA ORĂ–BOMBĂ! CEA MAI NOUĂ ȘTIRE DESPRE CORONAVIRUS și TESTE. DOCTORUL, BIOLOGUL german STEFAN LANKA : CORONAVIRUSUL nu există în realitate și nici în literatura știintifică, iar TESTUL de CORONA nu are validitate

Lankas ST

Dr. Stefan Lanka: Coronița – O pandemie de teste nevalidate

Pe 2 aprilie a fost Ziua Internationala de Fact-Checking (verificarea datelor). Culmea ironiei, asa-zisii „verificatori de date” au dedicat aceasta zi motto-ului „Cum combatem informatiile gresite referitoare la presupusa imbolnavire cu Covid-19”.

Ei bine, cu acest motto au dat-o in gard in proportie de 100%.

Greseala cruciala a fost ca au uitat sa puna intrebarea: Oare testul de Corona este VALID? Oare este valabil? Oare este relevant?

Raspunsul, neasteptat pentru multi, dar simplu de verificat, este:

Testul de Corona nu are validitate. 

Cum s-a intamplat acest lucru?
Medicii si cercetatorii implicati, de la bun inceput, au interpretat ca si virus niste particule celulare tipice. Ei au ignorat regulile de baza ale cercetarii stiintifice si nu au efectuat experimente de control (pentru a evita ca particulele celulare obisnuite sa fie interpretate gresit ca fiind „virusuri”). Acest lucru reiese din toate publicatiile care pretind ca ar contine izolarea unui „virus”.
Aceste particule celulare tipice de la oameni si animale sunt apoi „cusute” tehnic bucata cu bucata, rezultand intr-un model genetic ipotetic al unui presupus virus. Procedura si software-ul prin care aceste molecule (interpretate eronat drept „secvente ale genomului viral”) se aseaza unele langa altele in ideea ca asa ar rezulta un „virus” intreg se cheama „Alignment” (grupare).
Un Coronavirus intreg sau macar un lant ADN (secventa virala) al unui ipotetic Coronavirus nu exista insa nici in realitate si nici in literatura stiintifica.
  1. Testul de Corona identifica doar particule celulare pe care metabolismul nostru le produce in corpul oricarui om.
  2. Cand cantitatea de material genetic de la cel testat este multiplicata prin metoda PCR, ii putem scoate pe TOTI pozitivi la testul Corona.
  3. Testul de Corona este calibrat diferit de la laborator la laborator, de la tara la tara, pentru o anumita cantitate a particulelor celulare dincolo de care testul sa iasa „pozitiv”. Sub acea valoare, denumita stiintific „cut-off level”, testul iese „negativ”.
  4. Asa se explica de ce in Italia oamenii cu simptome la nivel pulmonar ies pozitiv la teste in proportie de 10%, iar in Coreea de Sud ies pozitivi abia 0,1% dintre cei cu simptome.
  5. Este posibil ca in Coreea de Sud acel „cut-off level” sa fi fost setat in mod intentionat ceva mai sus, pentru a obtine mai putine cazuri de „Corona” si pentru a proteja populatia si economia de panica numita „Corona”, sau poate laboratoarele din Coreea de Sud sunt ceva mai atente… tot ce e posibil…
Concluzie
Pentru a intelege ce se intampla este suficient sa stim ca unicul criteriu, criteriul central care deosebeste oficial noua „boala” Covid-19 de alte patologii obisnuite, criteriul central de care depinde „pandemia”, este testul „pozitiv” de „Corona”.
In concluzie, asa-zisa „pandemie” se bazeaza pe iluzii si autoiluzii pseudostiintifice. Din punctul meu de vedere, aceasta criza este doar un element al ciclului etern „bine-rau” si reflecta ignoranta si isteria majoritatii oamenilor, care se manifesta in buncareala de hartie igienica si drojdie.
Puteti verifica voi insiva faptul ca intreaga isterie nu are nicio baza stiintifica. Solicitati de la autoritati dovada izolarii asa-zisului „virus” Corona si dovada validarii stiintifice a testului prin metoda stiintifica „gold standard”.
Imparatul „virusurilor” este complet dezbracat, nu are nici coroana, nici corona. Fotografiile cu asa-zisul „virus” arata in realitate doar structuri tipice ale tesuturilor muribunde din eprubeta.
Stiti povestea cu imparatul gol, da? Toti consilierii si servitorii ii faceau complimente si nimeni nu indraznea sa-i spuna adevarul, pana cand un copil nevinovat a strigat in gura mare: „Imparatul e gol”!
Asa sa procedam si acum, sa VEDEM adevarul si astfel sa iesim la lumina si ne bucuram de o primavara plina de constiinta, pentru o omenire care sa actioneze sustenabil, ca o familie, pe o planeta care tocmai renaste.

Instalați traducerea prin SETĂRI
Coronavirus Dr Stefan Lanka

Sursa: Newsletter Dr. Stefan Lanka, WissenschafftPlus, 05.04.2020
https://feli-popescu.blogspot.com/2020/04/dr-stefan-lanka-coronita-o-pandemie-de.html