ROMÂNIA PĂMÂNT SFÂNT- TREZIREA CONŞTIINŢEI DACICE A DACULUI LIBER ÎN TOŢI ROMANII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI

dac

DUMITRU IOAN BRANC

Acum umanitatea intreaga, in general si romanii din tara si de pretutindeni, in special, se afla intr-o calatorie fara precedent, aici, pe Planeta Pamant, se afla intr-o calatorie interioara, in constiinta fiecaruia, din Dimensiunea a treia, a Dualitatii, a Luptei, Suferintelor, Bolilor, Saraciei, in Dimensiunea a cincea a Luminii, Iubirii si Armoniei – Adevarului Divin si Constiintei Curate!
Aceasta calatorie a inceput in august 1999, cand Divinitatea a luat hotararea ca Pamantul si Umanitatea sa nu mai fie distruse, ci sa se trezeasca spiritual intreaga Umanitate si sa se vindece total, sa traiasca fiecare in comuniune cu Divinul, in comuniune cu Sinele Divin, in comuniune cu Dumnezeul interior – ca mod de viata, nu numai in vorbe si predici si cautari, ci, pur si simplu, ca fel de a fi, de a exista, de a trai AICI si ACUM!
Mai multe informatii si invataturi divine, despre cele prezentate mai sus, se gasesc in cartile „Trezirea Spirituala si Vindecarea Totala in Noua Energie”, si „Autovindecare prin Alchimia Divina” de Dumitru Ioan Branc, Editura Mirador. Romanii sunt cei care trebuie sa se trezeasca spiritual si sa se vindece total primii, sa-si repuna in drepturi identitatea nationala, identitate care este chiar sacralitatea poporului dac, sa ajunga exemple demne de urmat pentru intreaga umanitate, din toate punctele de vedere, iar Romania – Gradina Maicii Domnului, Romania Pamant Sfant. De ce Voia Tatalui Ceresc este ca romanii din tara si de pretutindeni sa se trezeasca primii? Deoarece aici, in Dacia, in Romania s-au intrupat primii oameni pe Planeta Pamant, mai precis, cel mai sacru loc de pe Pamant este Sarmisegetuza Regia, acest mare templu dacic, in a carui constructie s-au folosit unele materiale care astazi nici nu se cunosc. Despre Romania Gradina Maicii Domnului s-a vorbit mult si de catre multi. Am sa prezint doar cateva exemple: Sundar Singh, dupa 1900, face o vizita in tarile crestine – el fiind un intelept si iluminat indian, care s-a increstinat -, aflat in Romania, spune ca asa cum i-a transmis lui Fecioara Maria, aici va fi, in aceste locuri Gradina Maicii Domnului, ca aici se va trai in ARMONIE si in PROSPERITATE. Maicuta Vanga, unul dintre cei mai mari mediumi ai lumii, in anul 1995, lasa inregistrat pe o banda de magnetofon, unei nepoate de ale sale, un mesaj pentru romani si ii spune acesteia, adica nepoatei sale, ca peste zece ani sa il aduca in Romania pentru a ajunge la o anumita persoana, pentru a implini Voia Divina: Romania Pamant Sfant.
In 30 noimebrie 2007, de sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei, Marele Zamolxe transmite un mesaj si arata printre altele ca: „ORA EXACTA IN LUME SE VA DA DIN ROMANIA!” si ca TEMPLUL ENERGIILOR TATALUI CERESC VA FI DEASUPRA ROMANIEI. Si asa s-a implinit, in primavara anului 2008, Templul Energiilor Tatalui Ceresc pe Pamant s-a format deasupra Romaniei. In luna februarie a anului 2008 am primit urmatorul mesaj: „TRIMITETI NECONTENIT TOATA IUBIREA VOASTRA PAMANTULUI DACIEI STRABUNE. SIMTITI IUBIREA DIN VOI, IUBIREA LUI DUMNEZEU CE SE REVARSA PRIN VOI – CANALE DIVINE – SI IUBIREA ACESTUI PAMANT, CUM SE CONTOPESC SI CUM LUCREAZA TOT CEEA CE INTRA IN ACEST SPATIU DACIC/ROMANESC. RUGATI-VA PERMANENT CA CEI CARE CALCA PE ACEST PAMANT ROMANESC SA SIMTA IUBIREA TATALUI CERESC CE SE REVARSA PRIN PAMANT, SA SIMTA IUBIREA OAMENILOR CE TRAIESC PE ACEST PAMANT SI SA ISI DESCHIDA SUFLETELE CATRE DUMNEZEU SI CATRE DIVINITATEA DIN EI. SA SIMTA CUM SE ALCHIMIZEAZA IN EI TOATA NECREDINTA, NELUMINA SI NEIUBIREA IN LUMINA, IUBIRE, CREDINTA SI ARMONIE. LUCRATI INTENS IN FIECARE CLIPA INCEPAND DE AZI. TOTI CEI CARE NUMAI SE GANDESC LA ROMANIA, LA DACIA, SA SIMTA FIORUL IUBIRII DE DUMNEZEU IN SUFLETELE LOR, PENTRU A PRIMI INTREAGA LUMINA SI IUBIRE A LUI DUMNEZEU SI SA SE INTOARCA LA CREDINTA CRISTICA ADEVARATA, LA IUBIREA CRISTICA ADEVARATA!… AMIN”
SANANDA (ISUS CRISTOS), IO DECEBAL, IO STEFAN VOIEVOD, MARIA MAGDALENA, ARHANGHELUL MIHAIL SI SANAT KUMARA.
In ziua de 23 august 2008, ora 12 si 57 de minute, Zamolxe transmite un mesaj din care redau partial: „DACIA ESTE UN LOC SACRU SI IN SPECIAL SARMISEGETUZA REGIA ESTE LOCUL UNDE S-AU INTRUPAT PRIMII OAMENI, UNDE PRIMII INGERI S-AU TRANSFORMAT IN OAMENI… A VENIT VREMEA SA CONSTIENTIZATI CINE SUNTETI CU ADEVARAT, SA CONSTIENTIZATI CARE VA ESTE IDENTITATEA VOASTRA SI CARE VA ESTE ROSTUL IN ACEASTA VIATA.
In data de 5 iunie 2008, la sarbatoarea Inaltarii Domnului, la Sarmisegetuza Regia, am primit urmatorul mesaj de la Io Decebal: „SA VA REAMINTITI IN FIECARE CLIPA CINE SUNTETI SI CE CAUTATI AICI, PE PAMANT: LUMINA, IUBIREA SI ADEVARUL! SI ORIUNDE MERGETI, ORICE FACETI, ACESTA ESTE ROLUL VOSTRU PRIMORDIAL. NE AFLAM IN LOCUL CU CEA MAI SACRA ENERGIE DE IUBIRE DE PE ACEASTA PLANETA!… VOI, IN FIECARE DIN VOI, SARMISEGETUZA REGIA INSEAMNA IUBIRE! ESTE IUBIREA VOASTRA CEA DINTAI, A FIECARUIA DINTRE VOI CARE SUNTETI AICI, IN ACEST TEMPLU… ESTE O CLIPA PE CARE IO DECEBAL AM PREGATIT-O CU FIECARE DINTRE VOI, DE VIETI, ESTE O CLIPA CARE, PENTRU MINE, AICI UNDE SUNT, INSEAMNA UN PUNCT CULMINANT! SIMTITI SACRALITATEA INTREGULUI! SIMTITI SACRALITATEA VOASTRA! ONORATI-VA, ONORAND ACEASTA SACRALITATE… SIMTITI CEEA CE SUNTETI, SIMTITI PAMANTUL, SIMTITI-MA PE MINE, ESTE CEL MAI SERIOS, CEL MAI IMPORTANT MESAJ CARE S-A DAT VREODATA CUIVA PE ACEASTA PLANETA PAMANT! SIMTITI ACEASTA IN FIECARE FIBRA A VOASTRA! ESTE CEL MAI SERIOS, CEL MAI IMPORTANT MESAJ SI DAR CARE S-A DAT VREODATA CUIVA PE ACEASTA PLANETA PAMANT!!! DE ASTA V-AM ADUS AICI. ACESTA IMI ESTE DARUL, ACESTA IMI ESTE AJUTORUL, ACEASTA MI-A FOST RUGA DE MII DE ANI, PRIMITI-L!”
In cartea „Mari mistere ale trecutului”, Tomas Martinez Rodriguez face, bine documentat, atat prin bibliogarfia studiata, dar si prin deplasarile pe teren la obiectivele descrise, la capitolul doi, intitulat „Stonehenge, calculatorul megalitic”, o prezentare laudativa dar si obiectiva a celui mai cunoscut complex preistoric din Europa, asa cum este popularizat astazi. Dar acum vine surpriza, T.M. Rodriguez scrie: „Desi multi cititori vor trage concluzia ca Stonehenge este un calculator megalitic perfect, sa nu se lase inselati. Exista alt complex megalitic si mai performant decat Stonehenge, calendarul circular de la Sarmisegetuza din Romania. Este paradoxal faptul ca Stonehenge este mai cunoscut decat complexul romanesc de la Sarmisegetuza Regia si aceasta dintr-un motiv intemeiat, complexul situat la Sarmisegetuza este considerat de catre astronomi cel mai senzational monument arheoastronomic din cate cunoaste stiinta!”
T.M. Rodriguez confirma cele transmise de Zamolxe si de Io Decebal prin subsemnatul, fara a sti unul despre celalalt. O alta marturie despre Misiunea Romaniei si a romanilor din tara si de pretutindeni apare in cartea „Inuaki, reptilianul din mine”, scrisa de romanca Ariana H. Este vorba de o entitate, intrupata aici, in Romania, David, un copil de sapte anisori, de pe planeta Inua, planeta unde se traieste in iubire neconditionata, in armonie, a venit aici pentru a ne spune noua, romanilor in special, si pamantenilor in general, ce va fi aici in Romania si pe planeta Pamant pana in anul 2012, transformarile care vor avea loc si rolul Romaniei: „David: Romania este un loc special.

Decebal Traian

Are o misiune. Ariana: Ce fel de misiune? D: De aici va pleca noua intelegere a lucrurilor. Pamantul acestei tari (Romania) exista de la inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta. De aici va pleca un om care va explica si ajuta omenirea sa isi constientizeze misiunea. Venirea lui va fi anuntata. A: De cine? D: De un barbat. A: Exista deja acest barbat? D: El exista de mult timp. De fapt acum este batran, insa si-a inteles menirea abia de cativa ani. El a inceput deja sa spuna de cel ce va veni… A: Ca Ioan Botezatorul? D: Este un suflet care pastreaza multe din caracteristicile celui ce a fost Ioan si il cheama si acum tot asa. A: Si il stie lumea? S-a auzit de el? D: Doar in cerc restrans. N-a sosit inca vremea ca el sa fie auzit, desi nu mai este mult timp pana atunci. A: El va vesti venirea unui nou Mesia? D: Da. D: Adica a lui Iisus? D: Cel ce va veni ca Luminator va avea multe din aspectele celui ce a fost Iisus, desi, cinstit vorbind el v-a fost furat, denaturat, insa el inglobeaza si alte aspecte, ale unor alte fiinte superioare care au trait aici. A: Te referi la cei care au propovaduit credinta de-a lungul timpului? D: Da. La cei care au revelat Adevarul. Toate aspectele lor se afla inglobate in cel ce va veni. A: Dar el se afla aici? Nu s-a nascut inca? D: El nu se va naste. Trupul care il va primi se afla aici, s-a nascut, insa El nu se afla inauntrul lui. A: Asta inseamna ca el va intra intr-un trup ce se afla pe Pamant? D: Da. A: Acest trup se afla in Romania? D: Da. A: Imi poti spune unde? D: Nu, deoarece nu stiu cine este. Doar Matricea detine aceasta informatie. Si, bineinteles, Creatorul.” Parintele Arsenie ne transmite in acest an, 2009, ca deja Planeta Pamant a fost ajutata sa faca saltul in octava cinci in anul 2003, fiindca altfel se distrugea – si ca noi, romanii, suntem obligati sa facem acest salt de la haos la armonie, pana in anul 2011, cei care vor refuza sa o faca, refuzul va fi din motive subiective, fiindca toata lumea poate sa o faca, daca va alege acest lucru, va veni cutremurul mare si se va face selectia, deoarece in anul 2012 se vor echilibra toate aici, in Romania, iar din 2013 va fi cu adevarat Gradina Maicii Domnului, Romania Pamant Sfant. Spune parintele Arsenie sa iertam totul, sa cerem iertare, ca sa fim iertati, sa marturisim totul despre noi si sa recunoastem totul, fiindca „NIMIC NU VA RAMANE IN VOI NEPURIFICAT, NICI CAT UN VARF DE AC, PENTRU TOATE VETI RASPUNDE ACUM SI AICI, FIINDCA IN DIMENSIUNEA CINCI EXISTA DOAR LUMINA, ADEVAR SI ARMONIE.”
Tot el, parintele Arsenie, ne indeamna sa le cerem ajutorul celor de sus pentru a ne vindeca. Spune parintele: SPOVEDITI-VA, DACA VA E RUSINE SA O FACETI LA PREOTI SI CALUGARI, MERGETI SI VA SPOVEDITI NATURII, DAR FACETI-O, RECUNOASTETI TOT CE ESTE RAU, MALEFIC IN VOI, RECUNOASTETI ORGOLIUL, FRICILE, SARACIA, DEZORDINEA, DEZINTERESUL PENTRU TOT SI PENTRU TOATE, LACOMIA, DEMAGOGIA, CINISMUL SI IN SPECIAL MINCIUNILE – NUMAI CURATATI DE ACESTEA VETI TRAI LIBERI, DEMNI, IN CONSTIINTA CURATA IN GRADINA MAICII DOMNULUI, IN ROMANIA PAMANT SFANT!”
Acesta este ADEVARUL despre Dacia, despre Romania, despre daci si despre romani. Este falsa sustinerea ca romanii i-au civilizat si culturalizat pe daci. Acele bratari dacice, care presupun o tehnologie avansata, n-au putut fi facute de niste oameni neinstruiti, niste zdrentarosi si niste inapoiati, asa cum ii prezinta falsa istorie pe daci, ci de niste oameni sacri, intelepti si initiati. Acestia au fost dacii, acestia suntem noi in profunzimea noastra. Aceasta constiinta dacica, a dacului liber, trebuie sa o trezim in noi ACUM si AICI. Romanii au carat aurul din Dacia, 200 de tone in 106 d.H., si pana la retragere inca 800 de tone de aur si sute de tone de argint, si nu altul a fost scopul cuceririi, decat unul: jaful. Ei au cucerit doar un procent de 17-18% din Dacia, si-au facut un culoar de la Dunare spre Apuseni, la aur, n-au mers la Botosani sau in alte locuri fara zacaminte de metale pretioase. Iar noi suntem DACI, niciodata rezultatul asimilarii populatiei Daciei de catre navalitorii jefuitori romani. Noi suntem DACI autentici, sacri, intelepti, initiati, este necesar doar ca aceasta constiinta dacica, a dacului liber sa o trezim in noi, asa cum este Voia Tatalui Ceresc a intregii Divinitati! Cum reusim sa facem aceasta trezire a constiintei dacice, a dacului liber in noi? Prin studierea si aplicarea invataturilor divine din cele trei carti pe care le-am amintit la inceput: „Trezirea Spirituala si Vindecarea Totala in Noua Energie”, „Autovindecarea prin Alchimia Divina” si „Treziti-va Romani!”, autor Dumitru Ioan Branc; prin pelerinaje la locurile sacre: Sarmisegetuza Regia, Manastirea Prislop, la mormantul Parintelui Arsenie, la Pietrele Doamnei si Popii Raraului in Rarau, la Targu-Jiu, la Pestera Polovragi, la Manastirea Sambata de Sus, la Dacidava – Magura Simleului – Simleu Silvaniei, la Capidava – intre Harsova si Cernavoda, in Bucegi: Sfinx si Varful Omu, in Parang – Petrosani, la Cetatea de Lumina a Moldovei si Romaniei de la Suceava a lui Io Stefan, la Manastirea Putna, la Manastirea Petru-Voda – Neamt si multe, multe alte locuri, cum bine spune parintele Iustin Parvu – staretul de la Petru-Voda: „In Romania pretutindeni calci pe pulbere de moaste de sfinti.” O conditie esentiala necesara trezirii dacului liber in noi, a constiintei dacice in toti romanii din aceasta tara si de pretutindeni si in familiile noastre, este trairea in ADEVAR DIVIN ca mod de viata.

Dac

Adica: CEEA CE GANDIM, CEEA CE SIMTIM SI CEEA CE FACEM, SA FIE ACELASI LUCRU! Si, in final, va redau un mesaj primit in iunie de subsemnatul la Sinaia, cu cateva zile inainte de marele pelerinaj din 2-6 iunie 2009 de la Suceava – Putna – Rarau. MESAJ IO STEFAN VOIEVODUL CATRE TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI LA SUCEAVA – 2.07.2009, LA PUTNA – 3.07.2009 SI LA RARAU – 3-6.07.2009 PENTRU RUGACIUNE, TREZIRE SPIRITUALA SI VINDECARE FRATII MEI SI SURORILE MELE, ROMANI DE AICI SI DIN LUMEA INTREAGA, VENITI LA RUGACIUNE, VENITI LA INCHINARE, VENITI LA VINDECARE, VENITI CU MIC CU MARE, VENITI TOTI, VENITI CEI CU CREDINTA SI CEI FARA CREDINTA, VENITI, VENITI SI IARASI VENITI! CELE TREI LOCURI DE PELERINAJ SUNT LOCURI SACRE CU ADEVARAT. ELE, SACRALITATEA LOR, RUGACIUNILE SI CREDINTA VOASTRA SI VOIA TATALUI CERESC, CU CEA MAI SFANTA CERTITUDINE VA VOR VINDECA DE TOATE BOLILE, SUFERINTELE, NEAJUNSURILE, PENTRU CA VOI SI NOI, CEI DE SUS, SA IMPLINIM VOIA DIVINA: ROMANIA PAMANT SFANT, ROMANIA GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA LOCUL DE UNDE SE VA DA ORA EXACTA IN INTREAGA LUME, ROMANIA LEAGANUL CREDINTEI SI IUBIRII DE DUMNEZEU, ROMANIA RAIUL PAMANTESC AL INGERILOR UMANI, ROMANIA MANDRIA CERULUI SI PAMANTULUI, ROMANIA FRUMUSETEA DIVINA PROFUNDA, ROMANIA IUBIREA CERULUI, IUBIREA SFINTILOR, IUBIREA ENTITATILOR DE LUMINA, IUBIREA IUBIRILOR, ROMANIA INIMA PLANETEI PAMANT, ROMANIA PLAI DE MUCENICIE SI DESFATARE DIVINA, ROMANIA PACEA LUMII, ROMANIA IUBIREA LUMII, ROMANIA LEAGAN DE CREDINTA SI IUBIRE DIVINA, ROMANIA PISCUL CEL MAI INALT AL CRESTINATATII SI DARUIRII DIVINE, ROMANIA GLIA ROMANILOR, CEA DINTAI POPULATA CU OAMENI, IZVOR PLANETAR UMAN, ROMANIA TARA SFANTA, SFINTITA SI INVESTITA CU ONOAREA SI RESPONSABILITATEA DE A SE VINDECA PRIMA, ROMANIA IZVORUL VINDECARII TOTALE CARE VA INUNDA PLANETA CU LUMINA, IUBIRE SI ARMONIE. AMIN! ROMANI SI ROMANIA, VA BINECUVANTEZ SI VA IUBESC CU TOATA IUBIREA VESNIC DIVINA DIN MINE. AL VOSTRU, AL TUTUROR, IO VOIEVODUL STEFAN AL MOLDOVEI.

Preluare dupa http://www.zonainterzisa.ro