MIŞCAREA PENTRU ROMÂNIA

Eminescu

ŞTEFAN DUMITRESCU

8

SINGURA NOASTRĂ ŞANSĂ SĂ DEVENIM ŞI NOI UN POPOR NORMAL, BOGAT ŞI FERICIT ÎN ISTORIE ESTE ACEEA DE A DEVENI ÎNTR-UN TIMP ISTORIC SCURT UNUL DIN MARILE POPOARE ŞI UNA DIN MARILE NAŢIUNI EUROPENE, DE MĂRIMEA FRANŢEI A GERMANIEI SAU A ANGLIEI

TEORIA, DOCTRINA CARE NE ÎNVAŢĂ CUM SĂ DEVENIM UN POPOR MARE, O NAŢIUNE MARE, PENTRU FI ŞI NOI ÎN ISTORIE UN POPOR BOGAT, DEMN ŞI FERICIT SE NUMEŞTE DOCTRINA SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ŞI A RENAŞTERII ROMÂNIEI, SAU DOCTRINA BUREBISTA. SAU MIŞCAREA PENTRU ROMÂNIA !

IAR CALEA PRIN CARE VOM DEVENI UN POPOR BOGAT ŞI FERICIT ÎN ISTORIE ESTE ACEEA DE A NE ORGANIZA ŞI UNI CA O SINGURĂ FIINŢĂ, CA UN SINGUR OM, DE A NE ÎNCORDA DIN TOATE PUTERILE, ŞI DE A NE DEZVOLTA ŞI DE A EVOLUA ÎN CÂTEVA DECENII ASTFEL CA SĂ DEVENIM UN POPOR MARE, ŞI O NAŢIUNE MARE !

Lucrul acesta îl vom face, îl vom realiza dacă renunţăm la actuala cale şi modalitate de a exista în istorie, calea lui lasă-mă să te las, lasă că ne descurcăm noi, calea în care toţi îşi bat joc pentru noi, în care cei mai mulţi suntem, egoişti, şmecheri, dedublaţi, şi de a trece la construirea Sistemului socio-economic de evoluţie.

MIŞCAREA PENTRU ROMÂNIA este Mişcarea spirituală, culturală, politică, socială, economică, educaţională prin care poporul român se organizează, şi se încordează din toate puterile pentru a se dezvolta şi pentru a evolua maximal astfel ca în câteva decenii să devenim un popor moral, de treizeci-patruzeci de milioane de locutori, cu o economie foarte competitivă, puternică, dezvoltată, eficientă, cu un nivel educaţional foarte ridicat, cu un nivel de trai ridicat, cu un indice de dezvoltare social, economică foarte mare. Este cea mai mare reformă, morală, politică, educaţională care se realizează, conştient în istoria noastră de le Burebista şi Deceneu încoace !

Aceasta este ideologia, filozofia, strategia politică şi economică a Mişcării pentru România. Mişcarea pentru România este Concepţia, Teoria şi Doctrina politică şi Filozofică, Ideologia prin care poporului român i se conştientizează starea deplorabilă în care ne-am toată istorie, şi în care ne găsim, cauzele care au dus la asta, şi în care i se conştientizează Ideea că dacă vrea să supravieţuiasă în istorie şi să aibă o viaţa demnă şi fericită ca popor, singura Soluţie şi singura Cale este aceea de a fi un popor unit, de a se organiza, de a munci şi de a crea încordându-se din toate puterile, pentru a deveni UN MARE POPOR, DEZVOLTAT ŞI CIVILIZAT

Pentru acesta va trebui ca partidele politice care s-au aflat la Conducerea României după 1989, să îşi facă mea culpa, să recunoască lucid că au făcut mult rău poporului român şi României, (de fapt ele nici nu au fost partide ci grupuri e interese) că nu sunt capabile să ofere nici o soluţie poporului român, prin care s-i fie mai bine, de aceea pentru binele poporului român este necesar ca să părăsească singure scena ţării, să se autodesfiinţeze, aşa cum s-a autodesfiinţat de la sine Popor Partidul Naţional Ţărănesc ! Iar în locul acestor partide politice, total sterile, negative (care se mănâncă şi se luptă între ele ca nişte câini, producând dezbinarea, haosificare, derutarea, manipularea şi sărăcia societăţii româneşti să vină Partidul Mişcarea Pentru România sau PDER (Partidul dezvoltării şi Evoluţiei maximale a României), adică autorul Acestei Doctrine social politice denumită MIŞCAREA PENTRU ROMÂNIA, sau DOCTRINA SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ŞI A RENAŞTERII ROMÂNIEI”.
Doctrină care stipulează că singura Cale prin care poporul român şi România se pot salva în Istorie şi putem fi un Popor şi o Naţiune bogate şi fericite în viitor, nu este nici liberalismul, nici socialismul, nici social-democraţia, nici neoliberalismul, de dreapta sau de stânga, CI CALEA DEZVOLTĂRII ŞI A EVOLUŢIEI MAXIMALE A POPORULUI ROMÂN ŞI A ROMÂNIEI. Calea dezvoltării şi a evoluţiei maximele, subliniem noi, punând accentul pe conceptul de evoluţie. ! Când toţi românii vor munci uniţi, în acelaşi sens, pentru construirea unei mari naţiuni şi a unui mare popor. Poporul şi naţiunea lor !

9

CE TREBUIE SĂ FACEM CA SĂ DEVENIM UN MARE POPOR, O NAŢIUNE DEZVOLTATĂ, DEMNĂ, BOGATĂ ŞI FERICITĂ ?

MAI ÎNTÂI TREBUIE SĂ ŞTIM ACESTE LUCRURI PE CARE LE ÎNVĂŢĂM DIN ISTORIE :

LUCRURILE CELE MAI IMPORTANTE PE CARE TREBUIE SĂ LE ŞTIM ŞI PAŞII PE CARE-I AVEN DE FĂCUT:

1. Primul pas, primul lucru pe care trebuie să-l facem este ca noi, toţi românii, SĂ CONŞTIENTIZĂM SITUAŢIA TRAGICĂ ŞI RUŞINOASĂ ÎN CARE NE-AM GĂSIT CA POPOR TOATĂ ISTORIA, ÎN PRIMUL RÂND DIN CAUZA NOASTRĂ, ŞI ÎN CARE NE GĂSIM ŞI ACUM. Să conştientizăm Ideea. TEZA că aşa nu se mai poate. Că nu mai putem rămâne poporul slab, laş şi viclean, care am fost în istorie şi care suntem şi acum, adică poporul de care şi-au bătut joc toţi, poporul defensiv, fără personalitate, dezbinat, poporul care este mai mult o populaţie, în care se descurcă fiecare pe cont propriu, condus de politicieni hoţi, demagogi, jigodii, ticăloşi, corupţi, trădători de ţară, aşa cum au fost politicienii la noi dintotdeauna. Şi în perioada interbelică, şi în perioada comunistă şi în perioada postcomunistă.
Ideea aceasta trebuie să ne fie limpede tuturor românilor, dacă vrem să mai existăm în istorie iar fii şi nepoţii noştri să trăiască mai bine decât noi: Noi trebuie să renunţăm la a mai fi poporul slab, defensiv, bolnav, dezbinat, în care fiecare se descurcă aşa cum poate, un popor în care foarte mulţi sunt hoţi, VICLENI, ŞMECHERI, EGOIŞTI, INVIDIOŞI. cărora nu le pasă de ţara lor şi de neamul lor, condus de lichelele politicianiste care ne-au nenorocit în istorie.
Acesta este Primul mare pas pe care trebuie să-l facem noi, toţi românii. Să conştientizăm situaţia noastră, catastrofală, ruşinoasă în care ne găsim, şi ideea că aşa nu se mai poate, că dacă mergem ca şi până acum pe această cale NOI, ROMÂNII, NU VOM MAI AVEA VIITOR..

Al doilea pas, al doilea lucru pe care trebuie să-l ştim. Trebuie să înţelegem o dată pentru totdeauna că trebuie să ne schimbăm ca popor, şi din poporul slab, egoist şi viclean care suntem să devenim un popor mare, unit, creator şi ofensiv. Şi să ne gândim neapărat să găsim o altă Cale pe care să mergem în istorie, cale care să ne ajute să devenim un Mare popor.. Trebuie să găsim o altă modalitate de a fi ca popor în istorie. Această Cale trebuie să ne ducă în situaţia ca în viitor să devenim şi noi un popor demn, fericit, bogat în istorie, căruia nu-i mai hotărăsc soarta nici turcii, nici ungurii, nici germanii, nici ruşii, aşa cum s-a întâmplat înaintea celui de al doilea Război mondial, în urma încheierii Pactului Ribbentrop Molotov. Nici ruşii, nici americanii sau englezii, aşa cum s-a întâmplat după al Doilea Război mondial, când România a fost vândută de Roosewelt şi de Churchill (francmasoni amândoi) lui Stalin, şi aşa cum s-a întâmplat după căderea lui Ceauşescu, vai, când Ruşii, prin trădătorul şi criminalul Mihail Gorbaciov, ne-au vândut americanilor…
Şi mai ales nu-i mai hotărăsc soarta României nici Politicienii ei, care până acum mai mult ne-au trădat şi şi-au bătut joc de popor şi de ţară. Politicienii români sunt obligaţi, au obligaţia prin lege să lucreze din toate puterile lor pentru dezvoltarea şi evoluţia maximală a poporului român, ca astfel să devină în scurt timp un popor bogat, moral, civilizat, fericit.
De exemplu până acum în istorie politicienii au lucrat în primul rând în folosul lor, folosindu-se de poziţiile pe care le-au ocupat în ierarhia Statului, şi mai deloc pentru ţară. De fapt ei au lucrat mai mult împotriva Ţării. De aceea Eminescu avea dreptate să se exprime aşa cum s-a exprimat despre politicieni, pentru că el nu a făcut altceva decât să spună adevărul. Iar de atunci încoace politicienii sunt aceiaşi ticăloşi, aceleaşi jigodii imorale şi cinice, dacă nu cumva au devenit şi mai cinici, şi mai fără scrupule !

Al treilea pas, şi al treilea lucru important pe care trebuie să-l ştim, şi de la care trebuie să plecăm este acest Adevăr. De aceea noi subliniem acest lucru, clasa politică românească, de la Cuza încoace, ne-a făcut nouă, românilor şi României mult mai mult rău decât bine ! CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ A FOST ŞI ESTE UN PERICOL PENTRU POPORUL ROMÂN, DE ACEEA EA TREBUIE DESFIINŢATĂ, CONDAMNATĂ ŞI ÎNLOCUITĂ CU ALTCEVA, CU „UN CREIER NAŢIONAL”, CU UN INSTRUMENT DE CONDUCERE CARE SĂ SERVEASCĂ DESTINUL POPORULUI ROMÂN, şi nu pe al ei, sau pe al altor Puteri..
Aşa cum se întâmplă acum în perioada postcomunistă când politicienii, adevărate găşti de hiene, de hoţi au distrus România, şi-au trădat ţara şi poporul, şi i-au adus pe români într-un hal de sărăcie şi umilinţă tragic şi ruşinos, dureros, de neimaginat.
Aici subliniem acest lucru foarte important. Trebuie să schimbăm clasa politică, clasa de conductori, o dată cu sistemul politic pluripartidist, realizat, chipurile, prin alegeri libere, democratice. Aceasta este o mare minciună, un fals, un mod de manipulare grosolan.
Nu occidentul, ci Marii Bancheri internaţionali, cei care manipulează şi conduc lumea, şi Societăţile secrete, le cer celorlalte ţări ALEGERI LIBERE, UN SISTEM PLURIPARTIDIST, O ECONOMIE LIBERĂ, DE PIAŢĂ, şi guverne care rezultă în urma acestor alegeri libere. Aşa cum este în Stele Unite. Pentru a-şi infiltra ei oamenii lor, care la rândul lor le fac jocul în defavoarea popoarelor şi a naţiunilor.!
Acest Sistem politic pluripartidist, bazat pe partide politice, pe alegeri libere şi democratice, şi pe Guverne rezultate în urma acestor alegeri, a fost inventat de Francmasonerie, (ca toate curentele politice, anarhist, socialist, comunist, fascist, social-democrat, social-creştin, şi partidele care se înscriu în aceste curente) şi a fost introdus după revoluţia din Anglia şi din Franţa din 1789, şi în Statele Unite, primul stat francmasonic, fondat de francmasoni.
Societăţile secrete, francmasonice au declanşat revoluţiile Burgheze din Anglia, din Franţa şi din Europa, şi au introdus acest Tip de conducere a Societăţilor naţionale bazat pe Sistemul politic pluripartidist, şi pe alegeri democratice pentru că : 1 au vrut să distrugă vechea clasă Nobilimea şi Aristocraţia ereditară, pentru a aduce la putere, pentru a împinge pe scena istoriei noua clasă, Burghezia Pentru a veni ei la conducerea societăţilor europene.
2. pentru ca Marii bancheri evrei şi societăţile secrete conduse de ei în Europa şi în America să acceadă la putere, să aibă oameni infiltraţi în toate guvernele europene, pentru a le manipula, pentru a trage sforile, pentru acorda împrumuturi cu dobânzi mari, în urma cărora se îmbogăţeau tot ei. Îşi măreau capitalul. 3. Pentru a-şi pune în practică Marile lor planuri, 1. introducerea în istorie a Experimentului comunist mondial, care a produs sute de milioane de victime omeneşti şi enorme distrugeri materiale, 2, declanşarea celor două Războaie mondiale, care au provocat sute de milioane de morţi, şi distrugeri materiale incomensurabile, dar care i-au îmbogăţit enorm de mult pe marii Bancheri Internaţionali, 3 Planul Statelor Unite ale Europei, (după modelul Statelor Unite ale Americii, aplicat în practică tot de ei) realizat definitiv după Sistemul mondial de lovituri de stat din anul 1989, prin care au fost doborâte regimurile comuniste. Ca să îşi pună ei oamenii lor la conducere în fostele ţări socialiste, urmând să le distrugă economiile şi să transforme aceste Ţări în pieţe de desfacere, 4. Planul Noii Ordini Mondiale, iniţiat mai înainte, o dată cu lansarea Utopiei comuniste, dar mai ales o dată cu declanşarea Primului război mondial, pentru a face posibilă aplicare în Rusia a Experimentului comunist mondial. Care după al doilea război mondial, trebuia „să se întindă şi în afara Uniunii Sovietice”, adică în Ţările din Răsăritul Europei, vândute de Roosewelt şi de Churchill lui Stalin, la Ialta, şi în ţări din Asia, pentru a fi format după al doilea Război mondial Sistemul sau Lagărul comunist mondial. 4. Marele Experiment comunist mondial (care este o Modalitate a războiului mascat, Invizibil, din generaţia a 5-a, cum îl numesc strategii americani, al cărui Obiectiv este distrugerea popoarelor, a naţiunilor şi a economiilor lor, fără să se folosească forţa militară, războiul militar), distrus, chipurile, în anul 1989, în urma Sistemului de lovituri de stat, prin care au fost date jos Guvernele din Ţările comuniste, pentru că acelea nu au fost în nici un caz revoluţii, a fost înlocuit şi este continuat de un Experiment Mondial invizibil foarte periculos, mascat, pervers de dimensiuni şi mai mari numit Globalizare.
Acest Experiment la scară mondială numit Globalizare în care sunt utilizate din plin ca arme crizele economice şi financiare, războaiele culturale, educaţionale, se crede că este ultima etapă a realizării Noii Ordini Mondiale, prin care acest Grup de nouă mari Bancheri internaţionali, care conduc lumea, vor pune măna pe Conducerea întregii Civilizaţii umane.
Am adus această viziune istorică asupra celor mai mari Evenimente din ultime două veacuri, pentru a înţelege mai bine istoria, în ce situaţie se găseşte omenirea, ce se întâmplă cu societăţile umane, şi pentru a ne da seama ce pericole pândesc în viitor poporul român. Ce pericole pândesc popoarele şi naţiunile lumii. În ce direcţie va „curge” lumea aceasta. Pentru a înţelege şi mai bine de ce România nu trebuie să rămână o Ţară mică, săracă, nedezvoltată, ca să fie la cheremul altor puteri, aşa cum am fost tot timpul. De aceea fiind şi un popor nefericit, jefuit, umilit.
Şi de ce Poporul român şi România trebuie să se dezvolte, să evolueze dincolo (nu cum am pierdut din 1990 încoace 20 de ani de istorie degeaba, care au fost ani de distrugere a României, şi nu de construcţie! Cine ne mai două nou, Guvernaţi blestemaţi, odioşi, aceşti 20 de ani înapoi? !) de Limita superioară despre care am vorbit, care ne asigură nouă imunitatea ca popor şi ca naţiune, independenţa, suveranitatea, posibilitatea de a ne dezvolta şi mai mult. Când România nu mai poate fi manipulată, atacată, ciopârţită, distrusă de alte Puteri din mediul geopolitic.
De aceea este absolut imperios CA ROMÂNIA SĂ AIBĂ O PERIOADĂ DE DEZVOLTARE ŞI EVOLUŢIE EXCEPŢIONALĂ, MAXIMALĂ ÎN ISTORIE, TIMP ÎN CARE VOM DEVENI UN MARE POPOR ŞI O MARE NAŢIUNE ! Când nici o altă putere nu ne mai poate face rău, aşa cum am fost nenorociţi şi în perioada interbelică, în perioada comunistă şi în cea postcomunistă.
Revenind acum la necesitatea de a renunţa definitiv la această Clasă politică perversă, ASASINĂ A POPORUL ROMÂN, CARE A DAT-O ŞI A CĂRUI EXPRESIE PSIHOLOGICĂ ŞI CULTURALĂ ESTE, care ne-a nenorocit de la 1866 încoace, şi care ne distruge în continuare, şi la necesitatea schimbării acestui Sistem politic pluripartidist, care ne-a făcut foarte mult rău în istorie, vom sune următoarele. ESTE NEAPĂRATĂ NEVOIE SĂ SCHIMBĂM ACEST Sistem politic pluripartidist, pentru că el este patogen pentru noi, ne face rău, ne îmbolnăveşte, ne dezbină. El, acest sistem politic pluriparidist, străin de psihologia noastră, de esenţă şi de origine francmasonică, nu merge pe firea noastră a românilor, îi transformă pe politicieni în demagogi, în circari, în hoţi, în lichele.
Statele Unite sunt un tip de democraţie specială, pentru că în realitate Statele Unite sunt o Mare Dictatură a Bancherilor internaţionali. Ele sunt conduse de fapt de Marii bancheri internaţionali, patronii Băncii Federale Rezerve, Banca Statelor Unite, care de fapt este Proprietatea Marilor bancheri internaţionali. Care declanşează crize economice, care introduc Statele Unite când vor în războaiele mondiale, care declanşează când vor războaie locale pe planetă…
Alegerile democratice din Statele Unite, care au loc la patru ani, sunt de fapt formale, pentru că la Conducerea Statelor Unite se rotesc de la început aceleaşi Partide politice, şi oricine ar câştiga, orice Preşedinte vine la Conducerea Statelor Unite este francmason, şi el (el şi grupul său) este omul, unealta Marilor Bancheri internaţionali. Aceştia dictează totul, când să fie declanşate crizele economice, când să intre Statele unite în Război, ce Războaie locale să mai declanşeze pe planetă, etc, Preşedinţii fiind doar nişte executanţi.
În acelaşi timp este adevărat că Nobilimea şi Aristocraţie Evului media, Statul medieval, modul de producţie medieval nu mai puteau asigura progresul şi evoluţia societăţilor umane. Noua formă de Conducere a societăţii, prin Alegeri libere, democratice, a impus capitalismul ca Mod de producţie, ca Sistem socio-economic, iar acest fapt a dus la accelerarea progresului economic şi social. Acest fapt a schimbat în numai câteva secole faţa Europei. Mai ales noile descoperiri ştiinţifice şi invenţii tehnologice au dinamitat dezvoltarea economică a Societăţilor europene. Care au fost de acum încolo conduse de bancheri şi de Societăţile secrete, de lojile francmasonice.
Democraţia, ca mod de autoconducere al unei Societăţi naţionale, este bună desigur, dar a avut de la început, şi are limitele ei. Bineînţeles că o dată Burghezia instalată la conducerea societăţii, Sistemul partidist şi alegerile libere îi asigurau menţinerea la putere, acumularea de capital şi de averi şi toate avantajele. Celelalte segmente al societăţii erau defavorizate, mai ales proletariatul ducea o viaţă de câine.
Democraţia, realizată prin alegeri libere i-a asigurat Europei progresul economic şi social pe parcursul secolelor XIX şi XX.
Dar democraţia, ca mod de autoconducere şi de existenţă al unei societăţi este eficientă dacă societatea are un nivel educaţional şi cultural ridicat şi o tradiţie îndelungată. De aceea democraţia a dat roade în Ţările occidentale, dar nu a dat roade în Rusia, de pildă.
Sau în România. Faptul că România în 1989 a trecut de la Dictatură la Democraţie ne-a fost fatal, pentru că indivizii umani cei mai hoţi, cei mai cu tupeu, (Becali, Vanghelie, Udrea, clanurile ţigăneşti care au parcelat România, punând stăpânire pe Instituţiile Ţării, etc) cei mai activi, cu imaginaţie, fără conştiinţă şi fără ruşine ajungând la Putere au jefuit economia ca să se îmbogăţească ei. S-au îmbogăţit dar au distrus şi Economia Românească şi viitorul acestei ţări.
Mâine dacă China ar trece la democraţie, cum cere un disident chinez, căruia i s-a acordat, în mod eronat, cu intenţie subversivă, Premiul Nobel pentru Pace, China pur şi simplu s-ar dezintegra. În cazul Chinei democraţia, alegerile libere, şi sistemul pluripartidist ar funcţiona ca o Armă mascată teribilă, ca o Metodă perfidă a Războiului mascat, economic, social, informaţional, educaţional, et
Vrem să afirmăm acest Adevăr: Sunt situaţii în care democraţia, Sistemul de alegeri democratice având la bază Sistemul pluripartidist, pot să distrugă pur şi simplu o naţiune. Ete cazul României. În războiul de tip mascat, economic, informaţional democraţia este utilizata ca armă prin care societăţile naţionale sunt destructurate, încăierate, manipulate, jefuite şi distruse. Este cazul poporului român, după căderea dictaturii comuniste. Partidele politice, alegerile, luptele dintre partide, din interiorul partidelor, certurile politice ne-au făcut mult mai mult rău decât bine.
Să ne aducem aminte că şi în perioada interbelică acest Tip de democraţie, bazat pe Sistemul pluripartidist şi pe alegeri, chipurile libere, de-a distrus. A creat o criză politică permanentă, o lupă sălbatică între partide şi în interiorul partidelor, a făcut ca ţara să fie neguvernabilă, a introdus România într-o Fundătură istorică foarte periculoasă, din care nu am ieşit nici acum.
Pentru că în acest moment istoric, când Economia românească a fost distrusă, când românii se sinucid de sărăcie, când poporul român a intrat în cea mai gravă disoluţie, actualii Guvernanţi, Intelectualitatea românească şi poporul român au băgat de fapt din nou România într-o Fundătură istorică şi mai mare, şi mai periculoasă. În acest moment istoric România şi poporul român suntem blocaţi, ne scufundăm într-un criză generală fără precedent în istoria noastră, şi ne adâncim într-o fundătură istorică din care habar nu avem cum vom ieşi. Suntem în cea mai mare Criză totală din istoria noastră de popor. Habar nu avem ce s-a întâmplat cu noi, cum vom ieşim din criza această, încotro mergem. Nici măcar nu ştim ce o să se întâmple mâine cu noi, ca indivizi umani şi ca popor.
În cazul nostru, al României, datorită patologiile psihologiei poporului român Sistemul politic pluripartidist din perioada interbelică, şi din perioada postcomunistă a produs mai multe efecte negative decât pozitive. Un asemenea Sistem politic pluripartidist este contraindicat pentru România. (Uitaţi-vă ce circ, ce ţigăneală, ce neruşinare şi inconştienţă, ce lături, ce zoaie, sunt pe scena politică!) El, acest Sistem politic pluripartidist, nu face altceva decât să aducă pe scena politică pe cei mai mari hoţi, să genereze criză politică şi morală, demagogie, politicianism grosier, lupte intestine, decădere morală, haos, toate acestea ducând pur şi simplu la desfiinţarea Statului. Iar în timpul acesta jigodiile de politicieni îşi dau mâna pe la spate şi jefuiesc ţara împreună.

De aceea Mişcarea pentru România, Doctrina Burebista, Partidul Dezvoltării şi al Evoluţiei maximale (PDER) sunt binevenite în această perioadă de criză şi prăbuşire totală a poporului român, pentru că ele NE ARATĂ CUM SĂ IEŞIM DIN ACEASTĂ FUNDĂTURĂ ISTORICĂ, NE LUMINEAZĂ VIITORUL ŞI NE ARATĂ CALEA PE CARE TREBUIE SĂ MERGEM CA SĂ NE SALVĂM DE LA DISPARIŢIE, ŞI CA SĂ DEVENIM UN POPOR NORMAL, BOGAT, DEMN, FERICIT.

Dacă am fi avut un Mare gânditor politic, sau mari Gânditori politici (cum i-am avut pe Bălcescu şi pe Eminescu) şi Oameni politici mari aceştia ne-ar fi învăţat, ne-ar fi spus că trebuie să renunţăm imediat la un asemenea Sistem politic pluripardist, bazat pe alegeri libere, chipurile. Şi totodată ne-ar fi spus că cel mai bun Sistem de autoconducere pentru poporul român, verificat de istorie este Statul centralizat, Statul bum, Statul care l-a ajutat pe românul de rând, ca în vremea lui Ştefan cel Mare. Statul Drept, care făcea judecăţi drepte !
Pentru că noi, din păcate, în istorie, an avut noroc de cele mai mult e ori de acest tip de Stat, hoţ, care a fost al hoţilor, al celor de la putere şi al celor bogaţi, care a căutat să ne jupoaie, punând biruri grele pe sărmanul român,. Poporul român a fost condus toată istorie lui de un Stat rău, întruchipat de Domnitori hapsâni, care s-au îmbogăţit jupuindu-ne prin cât mai multe biruri. Exact ca astăzi. De aici proverbul, „Schimbarea Domnilor, bucuria nebunilor
Poporul acesta, ca să fie un popor bogat, demn, fericit în istorie are nevoie de un Stat condus de un Conductor înţelept, patriot, bun gospodar, viteaz, de un Strateg bun, Modelul acestui Conductor fiind Ştefan cel Mare.
Carol I a rezistat în cloaca imorală, în viermuiala şi colcăiala politicianistă de la noi datorită Caracterului său puternic, Personalităţii sale corecte, de neamţ, de militar. Cinstei, Incoruptibilităţii sale. În timpul celui de-al doilea Război mondial când la Conducerea Statului român s-a aflat Ion Antonescu (Conducătorul patriot, cinstit, viteaz) în România s-a construit un număr de kilometri de drumuri şi de căi ferate de trei ori mai mare decât numărul de kilometri de drumuri şi căi ferate construiţi în cei 20 de ani cât la conducerea ţării s-au aflat Liberalii şi Ţărăniştii. Or asta spune enorm. Acelaşi lucru s-a întâmplat după 1990, când la conducerea ţării s-au aflat Partidele, chipurile democratice, Liberalii, PSD-eul, Ţărăniştii, PDL-eul, când am fost incapabili să construim cinci kilometri de autostrăzi, când liniile ferate sunt la pământ, când ne-an vândut flota, când am distrus totul şi nu a construit nimic. Iată de ce spunem noi că trebuie să învăţăm din istorie.
O altă perioadă bună în istoria ţării noastre a fost perioada 1965-1975 când la Conducerea Ţării s-a aflat Nicolae Ceauşescu, Secretarul general al Partidului comunist român, un Conductor activ, patriot, autoritar, perioadă în care s-a construit enorm în România, în care nu a existat şomaj, în care nivelul de trai a fost bun. (Trebuie să spunem că după 1980 Ceauşescu şi Elena Ceausecu au făcut grave greşeli economice, sociale)
Perioada 1990-2010, când în România a funcţionat Sistemul pluripartidist viaţa politică a fost dominat de ţigănia neruşinată, de circul şi cearta politicianistă dintre partide. Care în realitate, cum am mai spus, nu au fost şi nu sunt decât găşti de interese, care s-au bălăcit şi s-au sfâşiat în văzul lumii, pe scena politică, dar care în spate şi-au dat mâna şi-au jefuit economia românească în modul cel mai sălbatic şi inconştient.
În concluzie, istoria noastră ne spune că acest Sistem politic pluripartidist (care a generat această clasă politică ticăloasă, de hoţi şi de lichele, care îl susţine, şi îl face să lucreze împotriva Ţării) bazat pe alegeri libere este un eşec în istoria noastră, este un dezastru, un pericol pentru popor român (datorită patologiilor psihologiei poporului român). Şi că România are nevoie de o Conducere puternică, centralizată, autoritară, cinstită şi dreaptă, întruchipată de un Conductor înţelept, patriot, bun gospodar. De un Stat puternic centralizat, ilustrat de tipul bun al Conducătorul ţării, un om Înţelept, cu dragoste de ţară, un bun gospodar, clarvăzător, patriot.
Acest Conductor poate conduce ţara nu doar dictatorial, şi în mod democratic, ci democratic introducând un al Tip de democraţie, o democraţie corectă, axată pe valorile morale, severă, dreaptă, cinstită. Conductorul ţării este bine să fie un bun Administrator de ţară, dar şi un bun Educator, un Învăţător al românilor, care să ne înveţe să fim cinstiţi şi muncitori ca japonezi, uniţi, organizaţi şi disciplinaţi ca germanii, păstrându-ne în acelaşi timp sufletul cald, ospitalier şi comunicativ al românilor.
Poporul român are nevoie de un Conductor patriot, bun, cinstit, drept, care să fie şi un mare educator, ca de aer !
De asemenea Conducătorul este bine să rămână o perioadă cât mai mare la Conducerea ţării. Faptul că noi am avut în istorie Domnitori mici, care au domnit puţin, nu a fost bine pentru ţară. Avem nevoie de Conductori de tipul lui Ştefan cel Mare, şi al lui Carol I , care să domnească mult, pentru a asigura stabilitatea ţării şi realizarea unor proiecte de lungă durată.
Această Modalitate a alegerii Preşedinţilor din patru în patru sau din cinci în cinci ani nu este bună pentru noi, pentru poporul român, ci pentru Duşmanii noştri…În primul rând că aşa zisele Alegeri libere în România, nu au fost niciodată corecte. Au fost mai întotdeauna cumpărate şi măsluite, în urma acestor alegeri venind la Conducerea Ţării, şi ajungând în parlament, nu valorile adevărate, cinstite, lucrative, patriotice, care să trudească pentru ţară, ci Viclenii, Hoţii, Jigodiile, Inteligenţele negative. Cine a fost mai hoţ, mai cinic, cine a avut mai mulţi bani, făcuţi pe căi necinstite, bineînţeles, cel mai corupt care a putut săi cumpere pe cei care l-au votat, ăla a ieşit în alegeri şi a ajuns parlamentar !
De aici vedem încă o dată că aşa zisele Alegeri libere şi Sistemul politic pluripartidist din România selecţionează, promovează şi trimit în parlamentul ţării, şi în Guvern, nu valorile autentice, nu Inteligenţele pozitive, nu Minţile creatoare, de mari patrioţi, nu Elita pozitivă a ţării, ci Elita negativă, adică ce a avut şi ce are ţara aceasta mai hoţ, mai pervers, mai cinic, mai cu tupeu.. Mai jigodii, mai cinci, mai neruşinaţi ! De aici vine nenorocirea acestei Ţări.
Noi avem nevoie de Un sistem politic care să trimit în parlament, în Conducerea ţării ce are mai bun această ţară, marile ei valori, oamenii patrioţii, care îşi dau viaţa pentru ţara aceasta !
Aşa zisele alegeri libere din România, din perioada interbelică, şi din perioada postcomunistă, de după 1990, nu i-au adus în parlamentul Ţării pe cei mai buni români, care să lucreze pentru Ţară, ci cum am mai spus, pe cei mai hoţi, pe cei mai demagogi şi corupţi români. Care ce au făcut ? Au nenorocit România, au condamnat poporul român la sărăcie, la disoluţie şi la dispariţie !
Din 1990 încoace auzim numai această Inepţie, „vrem democraţie, Stat de drept, suntem în clubul ţărilor democratice”. Sau, zice opoziţia, „nu mai suntem un Stat de drept”, „aceasta nu mai este de democraţie, democraţia este în pericol”. De parcă Idealul nostru naţional, Scopul nostru esenţial este, singurul lucru important pentru noi, este să fim stat democratic, să fim democraţie. Toţi tâmpiţii din presă şi din politică altă grijă nu mai au decât, SĂ FIE DEMOCRAŢIE, ESTE ŞTIRBITĂ DEMOCRAŢIA ! Ca şi cum democraţia ar fi totul în cazul nostru al poporului român.
Atât de mult ne-au spălat creierele Occidentul, şi Forţele oculte care ne-au manipulat şi ne-au distrus, folosindu-se de prostia şi de hoţia noastră, încât repetăm ca papagalii toată ziua nerozia asta cu democraţia ! Care ne-a prostit de-a dreptul. De fapt cei care ne manipulează, şi ne distrug economia şi fiinţa naţională milimetru cu milimetru asta au vrut, să ne anihileze din punctul de vedere mintal. Ne-au distrus sistemul de valori, ne-au distrus cultura învăţământul, sănătatea.
Au făcut din noi şi cu noi ce au vrut. Mare ruşine popor român. Ruşine intelectualitate românească! Ruşine scriitori, profesori universitari, oameni de ştiinţă, artişti ! Invidioşi, egoişti şi cinici, şi oameni mici cum sunteţi, nu aţi făcut nimic ca să ajutaţi poporul român, ca să-l ajutaţi să înţeleagă în ce situaţia istorică periculoasă se găseşte, că este Victima unui Mare război mascat, c este manipulat, prostit, otrăvit, îmbolnăvit, asasinat, să-l învăţaţi cum să se ferească de efectele acestui Război Invizibile, pervers, extrem de distrugător
Dar nimeni nu zice, staţi măi, fraţilor, că în timpul acesta, în democraţie, în perioada alegerilor democratice, ne-am distrus industria, agricultura, sănătatea, cultura, învăţământul. Economia a suferit distrugeri care depăşesc 1500 de miliarde de euro. De fapt nu mai avem Economie. Că în timpul acesta s-a produs în România cel mai mare genocid, peste 4 milioane de locuitori fiind asasinaţi indirect de sărăcie, de şomaj, de stres, de condiţiile mizere !
Democraţia este şi ea bună, dar este bună pentru societăţile educate, demne, care îşi respectă legile, valorile, nu de o societate cu foarte mulţi hoţi, şi foarte sărace, cum suntem noi. Pentru români, după 1990 democraţia, care a fost prost înţeleasă, a fost prilejul hoţilor de a pune mâna pe putere, pe averea ţării, şi de a-şi jefui economia !
Pentru noi, pentru români, cel mai important lucru este să fim O Fiinţă naţională, un Organism naţional cât mai dezvoltat, cât mai mare, cât mai bogat, dezvoltat, unit, şi armonios, în care toate fiinţele umane să fie fericite, să aibă posibilitatea să lucreze şi să creeze maximal ! Numai astfel vom fi noi, românii fericiţi !
Democraţia vine pe locul doi sau trei. Pentru că democraţia şi alegerile libere în care poporul moare de foame şi de sărăcie este de fapt un instrument distrugător şi o crimă la adresa acelui popor, sau a popoarelor sărăcite, utilizându-se arma secretă, perversă, mascată a democraţiei.
Am văzut că Statele Unite sunt doar aparent cea mai mare democraţie din lume (de fapt cea mai mare democraţie din lume India), în realitate Statele Unite sunt cea mai mare Dictatură a lumii. Este Dictatura marilor Bancheri Internaţionali, care o conduc cum vor ei ! Şi care o folosesc, cum am mai spus, ca să declanşeze războaie mondiale, războaie locale în diferite regiuni ale globului, războaie care lor le măresc enorm de mult Capitalul din Băncile lor de Mari Bancheri Internaţionali. Cine şi-ar fi închipuit că de fapt cea mai mare putere a lumii, nu este decât un instrument docil şi pervers, mascat în mâinile Marilor Bancheri mondial.
Sau Statele Unite sunt folosite de marii Bancheri internaţionali pentru a realiza Experimente social-economice, istorice, de mari dimensiuni, cum a fost Experimentul comunist mondial, Experimentul mondial artificial Uniunea Europeană, (atenţionăm, acesta este un Experiment mondial negativ extrem de periculos, de distructiv, cu efecte negative numeroase şi teribile), Experimentul denumit Marea criză Economică din anii 1928-1932, sau marea Criză economică mondială din anii 2008-2012.
Sau Marele Experiment negativ al globalizării a cărui desfăşurare a început demult, a cărui funcţie este aceea de a realiza, în sfârşit, Noua Ordine Mondială, când Marii bancheri internaţionali vor fi pus, în sfârşit, mâna pe întreaga Conducere a Civilizaţiei umane.
La fel şi pentru noi, românii, această democraţie, despre care s-a zis că e prost înţeleasă, este o mare nenorocire. Nu a dat roade nici în perioada interbelică, nici în perioada postcomunistă, producând foarte multe efecte negative! Pentru noi nu această democraţie este benefică, ci DEMOCRAŢIA, SEVERĂ, DREAPTĂ, EDUCAŢIONALĂ, care va funcţional în cadrul Sistemului socio-economic de evoluţie românesc la construirea căruia va trebui să trecem dacă vrem ca popor să nu dispărem în istorie, să nu mai fim un popor jecmănit, călcat în picioare de toţi CI UN POPOR BOGAT, DEMN, FERICIT, DEZVOLTAT ŞI FOARTE EFICIENT ÎN ISTORIE.

Al patrulea pas. Al patrulea lucru important pentru noi ! Să înţelegem bine ideea că suntem un Popor sacru, ca toate popoarele de altfel, pentru că popoarele fiind creaţia lui Dumnezeu sunt Entităţi sacre. Şi dacă suntem un popor sacru nu are nimeni voie să îşi bată joc de noi. Nici noi, românii, şi ne referim în primul rând la oamenii politici, la cei din categorie socială numită Conducerea ţării, la nivelele 1, 2 şi 3, nu avem voie să ne batem joc de noi, de poporul român şi de ţară, aşa cum am făcut-o toată istoria. Şi cum facem îndeosebi acum !
Nici alţii, oricine ar fi ei, marile Puteri, Uniunea Europeană, Lojile francmasonice, Marii Bancheri Internaţionali, Serviciile secrete străine şi româneşti, Multinaţionalele, nu au voie să îşi bată joc de noi, de poporul român şi de România. De orice popor şi de orice ţară în general. Aşa cum se întâmplă astăzi când ţările sunt lovite de crize economice şi financiare. Sunt Obiectul unor războaielor mascate, economice, informaţionale, psihologice, educaţionale.
Este un sacrilegiu să fim, ca popor şi ca fiinţe umane, exploataţi, jefuiţi, furaţi, minţiţi, umiliţi, izgoniţi din ţară, manipulaţi, prostiţi în faţă de politicieni, de toţi ticăloşii. De la Cuza încoace (trădat de clasa politică) vorba lui Mihai Eminescu, poporul român a fost condus de o clasă politică ce şi-abătut joc de ţară şi de neamul românesc. Au fost câteva momente şi câteva personalităţi politice care au lucrat din patriotism pentru neamul românesc. Dar foarte puţine. Ne gândim la oamenii politici care au luptat pentru realizarea Marii Uniri de la 1918.

Al patrulea pas, al patrulea lucru important pentru noi este acesta. Să înţelegem bine Ideea că noi avem nevoie de o clasă politică formată din oameni cinstiţi şi patrioţi, de Conducători cinstiţi şi loiali României la toate nivele, care lucrează din toată inima şi din toate puterile lor pentru ca poporul român şi România să se dezvolte şi să evolueze maximal. Poporul român, creşterea, dezvoltarea lui şi a României să fie Legea s supremă după care se conduce clasa politică. Aceasta trebuie să fie Legea supremă a tuturor românilor, a Instituţiilor Ţării, a Intelectualilor, a Educatorilor, a Oamenilor de ştiinţă, a Artiştilor..
Clasa politică trebuie să îşi respecte şi să îşi iubească poporul, pentru că poporul şi naţiunea română sunt ce avem noi mai scump pe acest pământ, în viaţa aceasta şi în istorie ! (Niciodată democraţia, sau integrarea în Uniunea Eurpeană, în NATO, în spaţiul Şchengen nu trebuie să fie puse deasupra Poporului român a binelui poporului român !) Trebuie să-l apere şi să găsească cele mai bune metode şi căi de conducere a poporului. Mai ales că noi suntem cel mai vechi popor european, suntem poporul bazal al Europei, matca din care au apărut celelalte popoare. Şi cel mai nefericit, umilit, călcat în picioare şi oprimat, popor al Europei !
Noi ca popor suntem aici de la Început, din neolitic. (oare nu de aceea am merita şi noi un destin istoric mai bun !) De aceea ar trebui ca toţi românii, toţi intelectualii, partidele politice, oamenii politici să-şi slujească poporul ca pe lucrul cel mai sfânt pe care îl avem. Or din păcate am văzut că lucrurile au stat şi stau invers, oamenii politici, mai toţi românii şi-au pus mai presus interesele lor egoiste, efemere, iar poporul român nici nu existat pentru ei !
Clasa conductoare şi toţi românii trebuie să fie uniţi în jurul Conducătorului ţării, a Statului Evolutiv şi Educaţional român ! De acea poporul român a făcut treabă bună în timpul regelui Ferdinand, a mareşalului Ion Antonescu şi a lui Nicolae Ceauşescu, perioadă când s-a construit enorm de mult în România, pentru că românii, şi clasa politică nu s-au mai dezbinat între ei, fiind uniţi în jurul Conducătorului, luptând pentru realizarea unui Scop naţional ! Spre deosebire de perioada postcomunista, perioadă de democraţie, când în România pur şi simplu nu s-a mai construit nimic, ci numai s-a distrus şi s-a vândut.
Aceasta este deci Concluzia istoriei. Nouă românilor ne este bine, când toţi lucrăm în acelaşi sens, REALIZAREA IDEALULUI NAŢIONAL, CARE DE ACUM ÎNCOLO VA FI ACESTA, ROMÂNII TREBUIE SĂ DEVINĂ UN MARE POPOR AICI ÎN SPAŢIUL DIN JURUL CARPAŢILOR, AŞA CUM AU FOST LA ÎNCEPUT STRĂMOŞII NOŞTRI , TRACII ŞI DACII.
Or clasa politică românească nu a fost deloc unită de la 1866 încoace, de când s-a împărţit în partide, care de fapt nu au fost partide pentru că nu au luptat pentru realizarea intereselor poporului român, ci găşti politicianiste de interese. Politicianismul, luptele politicianiste dintre partide, demagogia, dezinteresul pentru ţară, crizele politice, setea de putere şi interesele egoiste ale politicienilor, au nenorocit pur şi simplu acest popor.
La nivel mondial, Marii bancheri internaţionali, aceşti Asasini economici ai naţiunilor şi ai Civilizaţiei umane au lansat teza că popoarele sunt de acum „depăşite”, că sunt perimate în istorie, că a trecut vremea lor. La fel se afirmă şi despre Statul naţional ca instrument de autoconducere al Societăţii umane, că este depăşit. Nimic mai greşit, mai fals şi mai periculos pentru popoarele lumii, pentru Civilizaţia umană ! Această teză este foarte periculoasă. Ea este Arma prin care Marii bancheri internaţionali, şi Multinaţionalele lor, Marea Finanţă mondială caută să submineze statele şi popoarele, naţiunile, pentru a crea haos şi dezastre economice, ca să se îmbogăţească ei. Ca să fie realizată mai devreme Noua Ordine Mondială.

Al cincilea pas, a cincia mare Idee foarte importantă pentru noi. Neapărat românii, poporul român, trebuie să aibă tot timpul, atâta timp cât existăm în istorie, un Ideal naţional POZITIV. De exemplu în perioada interbelică şi în perioada postcomunistă, de după 1989, noi românii nu am avut nici un Ideal Naţional. Habar nu avem încotro mergem, cine suntem, ce este cu noi în istorie, ce vrem de la noi şi de la istorie ! Suntem ca o turmă rătăcită pe care politicienii corupţi, aceşti mafioţi ordinari, care şi-au trădat ţara şi strămoşii, o manipulează şi o jefuiesc aşa cum vor, ducând ţara în prăpastie.
Idealul naţional a jucat în istoria poporului român un rol extraordinar de important. El fiind în acelaşi timp şi un Ideal educaţional, social, spiritual. A fost farul care ne-a călăuzit şi ne-a chemat către el din viitor, ne-a arătat direcţia în care să mergem, şi ne-a motivat, a pus la lucru energiile creatoare din noi. Ne-a luminat minţile şi ne-a încălzit sufletele.
Idealul naţional (atunci când este Idealul naţional adevărat, pozitiv, este expresie a sufletului unui popor, a aspiraţiilor lui ) îşi pune în mod profund şi total amprenta asupra vieţii sociale şi culturale, politice a unui popor, asupra vieţii interioare şi sociale a indivizilor umani. Idealul naţional, care este expresia fiinţei milenare a unui popor, aspiraţia, visul pe care trebuie să-l împlinească dă conţinut vieţii şi istoriei unui popor, creează o stare de efervescenţă în viaţa politică şi culturală angajând popoarele pe calea care duce către împlinirea lui.
Idealul naţional al Unirii românilor, pe care îl aveam de secole în subconştientul colectiv al poporului român a lucrat şi a dat energii nebănuite generaţiei paşoptiste care a realizat Unirea Moldovei cu Ţara Românească, la 1859, şi a marcat în mod fundamental viaţa culturală şi politică a românilor de pe tot cuprinsul României Mari. Un popor care are un Ideal naţional pozitiv (nu idealul utopic al rasei ariene de a domina lumea, Idealul pe care Hitler l-a propus germanilor, sau Idealul patologic, satanic al Noii Ordini Mondiale) este un popor iubit şi dăruit, binecuvântat de Dumnezeu. Este un popor unit, care ştie ce vrea în istorie, pentru ce trăieşte, încotro merge, care este misiunea lui în timp ! Când un popor nu are un Ideal naţional este ca şi cum nu ar avea pentru ce să trăiască, este asemenea unui om care nu ştie încotro să meargă, fiind total dezorientat. Este asemenea unui orb în pustiul istoriei.
IDEALUL NOSTRU AL ROMÂNILOR, AL POPORULUI ROMÂN TREBUIE SĂ FIE ACELA DE A DEVENI UN MARE POPOR. DE A CREŞTE, DE A SE DEZVOLTA ŞI DE A EVOLUA (prin efortul şi autocreaţia noastră) PESTE ACEA LIMITĂ SUPERIOARĂ DE LA CARE ÎNCOLO EVENTUALII DUŞMANI DIN MEDIUL GEOPOLITIC NU NE MAI POT FACE RĂU. PENTRU A PUTEA SĂ NE DEZVOLTĂM ŞI SĂ EVOLUĂM PRIN ISTORIE DE SINE STĂTĂTORI, ADICĂ FĂRĂ SĂ MAI DEPINDEM DE ALŢII, FĂRĂ CA ALŢII SĂ NE MAI POATĂ JEFUI, MANIPULA, ÎMPIEDICA ÎN DEZVOLTAREA NOASTRĂ.
Subliniem că în ultimele două melenii destinul poporului daco-roman a depins tot timpul de Duşmanul, sau de Duşmanii care s-au găsit în Mediul geopolitic şi care ne-a făcut tot timpul rău. Nu noi ne-am făcut viaţa, ca indivizi umani, nu poporul român şi-a făcut destinul istoric. Ci alţii ni l-au făcut, iar noi ne-am dat după ei din laşitate şi din frică tot timpul. Ori niciodată altul, un alt popor, Duşmanul. nu îţi va face ţie, popor român, destinul bun, dacă nu ţi-l faci tu !
De la înfrângerea lui Decebal, 106. e. n. până la anul 271 e.n, când Împăratul roman Aurelian şi-a retras administraţia dincolo de Dunăre, destinul ni l-au făcut romanii. De la anul 271 până la 1330, bătălia de la Posada, şi victoria lui Basarab I asupra lui Carol Robert de Anjou, destinul ni l-au făcut popoarele migratoare, ei le-au făcut strămoşilor noştri viaţa chinuită, şi ne-au format ca popor cu o psihologie defensivă, ca popor slab, laş şi viclean, care fuge din calea duşmanului, se ascunde în codri. De unde iese apoi ca să-i dea Invadatorului cadouri, să se pună bine cu el, ca să poată supravieţui.
Aşa se explică de ce noi, românii, avem o psihologie defensivă, laşă, individualistă, vicleană, egoistă, balcanică, de la influenţa stricată a fanarioţilor, de ce suntem slabi în faţa Duşmanilor, a vicisitudinilor şi problemelor pe care ni le pune Istoria spre rezolvare în faţă.
De la Micea cel Bătrân până la 1878 destinul ni l-au hotărât Imperiile, în primul rând Imperiul turcesc, iar mai apoi Imperiul Austriac şi Imperiul Rus. Din cauza acestui fapt, că Istoria poporului român a fost întotdeauna dată de rezultanta convieţuirii noastre cu un Duşman mai mare decât noi din mediu geopolitic, ne-am dezvoltat ca popor mai încet, ca popor slab, am realizat foarte târziu Unirea, am avut o viaţă chinuită, ni s-a format complexul slăbiciunii şi al fatalismului nostru, psihologia defensivă, negativă pe care o avem, am depins mereu de alţii, şi nu de noi. Românii s-au învăţat vicleni, laşi, dedublaţi, egoişti, care se conduc după deviza, să-mi fie mie bine, lasă că merge şi aşa. Ca să-mi meargă mie bine mă dau cu duşmanul, pentru că sabia nu taie capul aplecat. De aceea am fost toată istoria un popor cu capul plecat ! Şi rău am făcut, pentru că iată unde am ajuns !
După realizarea Marii Uniri de la 1918 destinul nostru ca popor (din cauza noastră, că ne-am dezvoltat foarte puţin şi asta din cauza partidelor şi a oamenilor politici, care în loc să se ocupe de dezvoltarea poporului român şi a naţiunii române s-au certat şi s-au mâncat între ei ca nişte câini tot timpul pe ciolan. De aceea spuneam că partidele politice i-au făcut poporului român mai mult rău decât bine, şi că sunt un pericol pentru neamul acesta. Pentru că ele sunt mijlocul, calea prin care indivizii umani se dezbină şi se ceartă între ei, distrugând unitatea poporului) a depins de cele două mari Puteri din mediul geopolitic, de Germania lui Hitler, şi de Uniunea Sovietică a lui Stalin, care în urma pactului Ribbentrop-Molotov ne-au răpit o mare parte din teritoriul României, dezmembrând pur şi simplu România şi poporul român.
După cel de-al doilea Război mondial soarta noastră iar ne-au făcut-o alţii, pentru că englezii şi americanii, Roosewelt şi Churchill, au vândut pur şi simplu România lui Stalin, i-au dat-o ca pe o buleandră. Acelaşi destin ştim că l-au avut şi celelalte ţări din Estul Europei, au fost predate de Rosewelt şi Churchill lui Stalin, intrând în ceea ce s-a numit Gulagul comunist. Pentru noi, românii, a început o perioadă foarte grea, umilitoare, perioada comunistă, care până în 1964 a fost profund distructivă pentru poporul român.
După 1989, aşa cum am mai spus, în urma înţelegerii dintre Gorbaciov şi Busch la Malta (Ialta şi Malta ne-au nenorocit pe noi în secolul XX. Faptul că Ialta rimează cu Malta, sau faptul că Nicolae Ceauşescu a fost asasinat mişeleşte în ziua sfântă a Crăciunului este un Limbaj al Francmasonilor satanişti), şi a realizării în România a loviturii de stat care l-a dat jos pe Ceauşescu, România, potrivit unor Înţelegeri secrete mai vechi a intrat din nou în sfera de influenţă a Finanţei occidentale, fiind primită în Uniunea Europeană şi în NATO.
De fapt după căderea Regimului comunist din România, la 22 decembrie 1989, România a devenit Victima şi Obiectul unui Mare război invizibil, format dintr-o sinteză de războaie informaţionale, (realizate prin televiziuni şi prin presa scrisă) psihologice, financiare, economice, (Asasinii economici) morale, axiologice, educaţionale care au distrus pur şi simplu Economia şi Societatea românească. I-au distrus Cultura, Învăţământul, Sănătatea, Agricultura, Industria, Mediul, etc. Pentru că la conducerea României au venit politicieni trădători, (de aceea trebuie să regândim construirea şi rolul unei noi clase conductoare româneşti, cinstite şi patriotice), care au făcut jocul Agresorului, România a fost distrusă şi pusă la pământ.

Al şaselea pas, al şaselea lucru important pe care trebuie să îl ştim, şi de la care trebuie să pornim este aceasta. În mai multe lucrări ale noastre noi am descoperit Legea Nivelului educaţional al unui Sistem socio-economic. Ce ne spune această Lege fundamentală a Sistemelor economice ? Că Nivelul educaţional al societăţii respective funcţionează ca Factorul economic şi social numărul 1, cel mai important, care determină dezvoltarea economică, structurarea şi evoluţia acelui Sistem Socio-economic. Subliniem, deci cel mai important Factor care generează într-un Sistem socio-economic progresul, bunăstarea şi dezvoltarea acelui Sistem economic naţional nu sunt banii, ori alt factor economic, ci este Nivelul educaţional al acelei ţări.
Din istorie om observat acest lucru: popoarele care sunt cinstite, muncitoare, organizate, disciplinate, demne, corecte SUNT POPOARE DEZVOLTATE, CIVILIZATE, PUTERNICE, CU UN NIVEL DE TRAI RIDICAT. Am mai observat de asemenea că aceste popoare au o capacitate extraordinar de a se regăsi pe ele în istorie, de a se reface după o înfrângere, şi de a redeveni mari popoare, cum au fost înainte ! Sunt popoare care rezistă fără să se plece în faţa vicisitudinilor istoriei, (fără să cedeze, fără să disperă) rezolvând problemele pe care le pune istorie spre rezolvare. Cele mai bun exemple sunt poporul german şi poporul japonez. Dar şi poporul englez.
Ei bine, aceste popoare, poporul german, japonez, englez confirmă Teza anunţată de noi, Legea enunţată mai sus, şi anume că Nivelul educaţional al unui popor este Factorul numărul 1, cel mai puternic al dezvoltării acelui popor ! Care generează progresul şi dezvoltarea, evoluţia acelui popor şi a Sistemului său socio-economic.
De aici noi, românii, trebuie să tragem fără să ezităm o clipă, ceastă învăţătură : dacă vrem să fie ceva de capul nostru în istorie (şi se pare că noi nu vrem), dacă vrem ca fiii şi nepoţii noştri să o ducă mai bine decât noi, dacă nu vrem să dispărem ca popor în istorie, haideţi să învăţăm de la aceste mari popoare, poporul german şi poporul japonez, cum să fim în istorie ! Haideţi să renunţăm la defectele şi metehnele noastre, la invidie, la axiofagie, la egoplsm, la viclenie, la dedublare, la hoţie, la balcanismul acesta care ne-a intrat în sânge. Haideţi să devenim un popor serios, cinstit, organizat şi disciplinat ca nemţii. Haideţi să devenim un popor muncitor, lucrativ, cu vocaţia onoarei, a demnităţii, ca japonezii !
Acesta să fie unul din paşii pe care-i facem pe noua cale prin care ne propunem să ajungem un Mare popor.
Altfel dacă mergem înainte, aşa cum suntem noi, adică un popor slab, laş, viclean, egoist, care fuge din faţa greutăţilor, aşa cum peste patru milioane de romani au dat bir cu fugiţii şi au plecat la muncă în străinătate, în loc să înfruntăm inteligent vrăjmaşul, adică Puterea, înseamnă că nu este nimic de capul nostru, că ne merităm soarta ! şi că vom dispărea nu peste mult timp !

Al şaptelea pas, al şaptelea lucru important pe care trebuie să-l ştim şi de la care trebuie să plecăm. Şcoala românească trebuie să-i înveţe, să-i formeze pe elevi, pe tineri astfel încât generaţiile viitoare de români să fie muncitori şi demni ca japonezii, cinstiţi, ordonaţi, disciplinaţi, corecţi ca nemţii. Şcoala românească trebuie să le spună tinerelor generaţii că România a fost dintotdeauna şi este victima Puterilor din mediul geopolitic, DAR MAI ALES VICTIMA DEFECTELOR NOASTRE MORALE. Să le spună de ce am avut noi istoria nefericită pe care am avut-o, că a venit vremea ca poporul român să se pregătească pentru a deveni un popor demn, unit, muncitor disciplinat, ordonat. Un popor care călcăm pe urmele germanilor şi ale japonezilor ! Românii trebuie formaţi din familie şi de pe băncile şcolii cinstiţi, muncitori, patrioţi, ordonaţi, disciplinaţi, ca nemţii şi ca japonezii ! Cu vocaţia corectitudinii şi a demnităţii ca sârbii !
Biroul de Viitorologie de la Bucureşti a formulat încă din anii 1990 Teza, Teoria Războiului mascat, al cărui Obiect şi a cărui victimă este România, Economia românească şi poporul român. (şi ca România Victime ale acestui Tip de război au fost şi sunt mai multe ţări, Grecia, Irlanda, Spania, Ţările din Răsăritul Europei, foste socialiste) Am arătat în mai multe lucrări ale noastre că acest Mare Război invizibil, mascat, format dintr-o sinteză de războaie economice (Asasinii economici), informaţionale, psihologice, financiare, culturale care năucesc pur şi simplu societăţile umane, le îmbolnăvesc din punct de vedere informaţional şi psihologic, le manipulează, le jefuiesc (în timpul acesta Asasinii economici, marii Bancheri internaţionali, se îmbogăţesc, adună un capital uriaş!), le transformă în pieţe de desfacere, iar societăţile naţionale le transformă în sclavii lor.
Ei bine, îi revine Şcolii româneşti misiunea de a spune lucrurile acesta copiilor, elevilor, de a-i forma în viaţa ca oameni cinstiţi, muncitori, disciplinaţi, oameni de caracter, inteligenţi, culţi creatori ! Aşa cum sunt nemţii şi japonezii ! De a forma viitorul popor român, cinstit şi disciplinat ca nemţii, muncitori, cu sentimentul onoarei ca japonezii, şi calzi aşa cum este sufletul românilor ! De a-i învăţa pe români să fie tari, de a forma poporul român ca pe un popor tare şi puternic, de a-l pregăti pentru rezistă în deceniile şi veacurile care vin ! DE a pregăti poporul român pentru rezistenţa în timp !
Intelectualitatea acesta românească laşă, egoistă, lipsită de caracter, de orizont şi de demnitate, invidioasă, atomizată a fost şi este formată de Şcoala românească. Şcoala românească a dat această intelectualitate românească laşă, de curve caracteriale, egoistă, (din rândul căreia s-au ridicat oameni politici) şi tot Şcoala românească i-a dat pe oamenii politici (toţi cu facultăţi, titraţi, cu doctorate, cu funcţii înalte) care s-au perindat la Putere din 1990 încoace, pe aceste bestii nenorocite, pe aceşti criminali şi trădători de ţară. Cărora nu le-a păsat deloc de nenorocitul popor român.
Altfel spus şcoala Românească, dându-i pe oamenii politici care au condus România după 1990, dându-i pe aceşti hoţi şi ticăloşi, i-a format şi i-a dat chiar pe distrugătorii poporului român. Pe asasinii, pe trădătorii, pe criminalii neamului românesc ! Oamenii politici români sunt hingherii poporului român şi ai României ! !
Or Şcoala românească trebuie să se oprească să mai formeze indivizi umani egoişti, laşi, dedublaţi, hoţi, invidioşi, şmecheri, vivleni. Să nu mai formeze intelectuali lichele, perverşi, mediocrităţi, curve caracteriale, ci să formeze caractere integre, puternicie, cinstite cum sunt nemţii, muncitori şi lucrativi, inventivi, cu sentimentul onoarei şi al demnităţii ca japonezii !
Da, în acest caz peste numai două decenii Şcoala românească poate să formeze o altă Intelectualitate şi un alt popor. Demn, cinstit, disciplinat, serios ca nemţii şi ca japonezii.
Da, din poporul laş, dedublat, egoist, atomizat este absolut necesar ca într-o perioadă istoriceşte mică, SĂ FORMĂM UN POPOR CINSTIT, DISCIPLINAT, MUNCITOR, CU SENTIMENTUL DEMNITĂŢII, CU CONŞTIINŢA CĂ EL TREBUIE SĂ DEVINĂ UN MARE POPOR. Pentru că altă cale de ales pentru el nici nu există ! Fără acest lucru, fără să facem acest pas, fără să urcăm această treaptă, nu vom deveni niciodată un mare popor, capabil să se salveze de la dispariţie în istorie, să fie un popor bogat, civilizat, puternic, demn, fericit. Devenind un popor cinstit şi disciplinat ca nemţii, lucrativ ca japonezii, noi vom putea construi într-un timp istoriceşte scurt Sistemul socio-economic de evoluţie, după care vom deveni un Mare popor

( Va urma))