ȘTIRE-BOMBĂ: Președintele TRUMP anunță că STATELE UNITE vor înceta orice relație cu ORGANIZAȚIA MONDIALĂ a SĂNĂTĂȚII și noi MĂSURI față de CHINA. CE înseamnă asta ? CE reprezintă, de fapt, ORGANIZAȚIA MONDIALĂ a SĂNĂTĂȚII ?

donald-trump-dosar-desecretiuzat

Statele Unite ale Americii au încetat orice relație cu Organizația Mondială a Sănătății. Anunțul a fost făcut de liderul de la Casa Albă, Donald Trump, citat de CNN. Se întâmplă după ce SUA a amenințat de mai multe ori OMS, acuzând-o, încă de la începutul pandemiei, că este prea indulgentă cu Beijing-ul.
„Deoarece nu au reuşit să facă reformele necesare şi cerute, vom pune capăt astăzi relaţiei noastre cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi vom redirecţiona aceste fonduri către alte nevoi de sănătate publică urgente şi mondiale care merită”, a declarat Trump într-o conferință de presă.
Liderul de la Washington susține că lumea are nevoie de răspunsuri din partea Chinei cu privire la coronavirus.
„Oficialii chinezi au ignorat obligațiile de raportare față de OMS când virusul a fost descoperit pentru prima dată de autoritățile chineze. Așa, au fost luate nenumărate vieți și au fost provocate uriașe probleme economice la nivel global”, a mai spus Trump.
America a sistat contribuția SUA la bugetul OMS încă de pe 15 aprilie. De asemenea, Trump a anunțat că Statele Unite ale Americii suspendă intrarea pe teritoriul lor a cetăţenilor chinezi care are prezenta un potențial risc pentru sănătate.

CE REPREZINTĂ, DE FAPT, OMS

O.M.S = Organizația Mondială a Sănătății # 1.Creează Problema Pandemia sau Epidemia 2.Reacția publică 3.Soluția = Vaccinul – Toate astea pentru că așa se fac tone de bani din stres si manipulare și culmea din Medicină! Menționez că am desprins acest material dintr-un documentar mai vechi si chiar dacă pare creat acuma si legat de subiectul momentului nu e așa. Rezultă că poanta cu Pandemiile e veche de tot si am demostrat asta pe pagină . Rezultă foarte clar că toți ăștia sînt de fapt niște Criminali care de fapt nu ne vor binele ci răul din care se îmbogățesc. De ce-i tolerăm ?